2019 aasta suvehoroskoop (Veevalaja)


Foto: pexels.com

VEEVALAJA

Suvekuud kujunevad Sulle üsnagi sündmusterohkeks. Sul on aga raskusi sellega, et mõista nende sündmuste tegelikku olemust. Seepärast on oht, et teed mitmeid valeotsuseid. Eelkõige peaksid hoiduma tormakusest, et seeläbi kõik asjad enda jaoks põhjalikult läbi saaksid mõelda.

Kinnisvaraga seonduvad küsimused võivad praegu tõusta Sinu peamise tähelepanu alla. Sul tuleb selles vallas langetada mitmeid põhimõttelisi otsuseid, et kõik kenasti enda kontrolli all hoida. Arvatavasti tuleb Sul teha kinnisvaraga seonduvalt ka mõningaid suuremaid väljaminekuid.

Võimalik, et see suvi toob Sulle kaasa mõningaid ootamatuid arenguid, mistõttu on kohanemisvõime omal kohal. Mida kiiresti erinevate situatsioonidega kohaneda suudad, seda paremini ennast tunda saad.



Rahaasjad kulgevad Sul sellel suvel mõnevõrra paremini. Ehkki pead tegema mitmeid suuremaid väljaminekuid, suudad oma rahaasjades vajaliku tasakaalu säilitada. Sul tasuks oma silmad rohkem lahti hoida, et saaksid õigeaegselt märgata avanevaid võimalusi. Laenude võtmisel peaksid olema praegu tavalisest ettevaatlikum, et endale mitte probleeme ja arusaamatusi tekitada.

Tööalastes asjades oled väga sihikindel ning suudad oma peamised eesmärgid kenasti ellu viia. Rohkem tasuks rõhku panna koostöö tegemisele kolleegidega, sest see võimaldaks Sul kiiremini seatud eesmärkide poole liikuda.

Kui Sul tekivad tööalases elus mõningad raskused, siis Sind aitavad neist välja tulla varemgi kasutatud meetodid ja lahendused. Kasuta nüüd neid uuesti.



Töökoha vahetamisel või otsimisel tasuks silmad nüüd rohkem lahti hoida. Sulle võivad avaneda unikaalsed võimalused. Ära karda seda, et uuel töökohal võivad esile kerkida väljakutsed, sest suudaksid nendega edukalt toime tulla.

Oled inimsuhete vallas väga aktiivne, luues endale mitmeid uusi tutvusi ja sõprussuhteid. Oskad praegu inimesi õieti hinnata, mistõttu pole vaja karta seda, et võiksid ennast negatiivsete inimestega ümbritseda.

Juulis või augustis võib Sulle avaneda võimalus selleks, et soojendada üles üks vana sõprussuhe.



Armuelus kujuneb sellel suvel meeleolukaks. Sul on meeldiv oma partneriga koos olla ning püüad leida võimalusi selleks, et üheskoos midagi meeldivat korda saata. Julgusta praegu oma partnerit rohkem selleks, et ta oma tunnetest Sulle räägiks.

Kui oled vallaline, siis hoia praegu oma silmad lahti. Ära lase avanevaid võimalusi käest libiseda.

Mehed peaksid olema hoolikamad oma kohustuste täitmisel. Olulisi asju ei tohi edasi lükata, sest need võivad hiljem palju keerulisemaks muutuda. Naised peaksid informatsiooniga hoolikamalt ringi käima. Oma saladustest pole mõttekas teiste inimestega rääkida.

Seotud postitused