2016-2017 aasta sügis-talvehoroskoop (Kaalud, Skorpion)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

KAALUD

Armastus:

Armuasjadele peaksid sellel sügis-talvisel perioodil veidi enam tähelepanu pöörama. Mõned vanad armid on need, mis võivad jälle lahti minna ja tekitada seeläbi mitmesuguseid probleeme ja arusaamatusi.

Kui Sinu partneriks on Kaljukitse, Sõnni või Neitsi päikesemärgi esindaja, siis tuleb erimeelsuste tekkimisel kompromisside leidmiseks ennast kõige enam pingutada.

Oluline on see, et oleksid partneriga suhtlemisel võimalikult avatud. Jaga temaga oma mõtteid ning võta kuulda tema mõtteid. Kõikides olukordades oleks mõttekas rahulikuks jääda, sest see aitab nii mõnestki ebameeldivusest eemale hoida.

Tõsisemate teemade arutamiseks pole praegu ehk mitte kõige parem aeg, kuna kompromisside leidmine võib kujuneda keeruliseks. Selles vallas kehtib praegu põhimõte, et arutada tuleks ainult hädavajalikke küsimusi. Muud teemad tasuks edasi lükata.

Püüa oma partnerile praegu enam välja näidata seda, kuivõrd teda armastad. Seda peaksid eriti silmas pidama naised, kes kipuvad mehi vähe hellitama ja õrnust pakkuma. Ka kingituste tegemine tuleks praegu kasuks.

Lubaduste andmisest tasuks praegu partnerile hoiduda. Hiljem võib nende lubaduste täitmine Sul ununeda, kuid partneril on need meeles.

Romantika vallas töötavad praegu kõige paremini need meetodid, mis ka varem on häid tulemusi taganud.

Hea aeg koos partneriga reisimiseks.

Kui oled oma ellu armastust otsimas, siis sellel perioodil on Sulle avanemas mõned varjatud võimalused. Seepärast ole tähelepanelik ning haara esilekerkivatest võimalustest kindlasti kinni.



Karjäär:

Sellel kuul kujunevad Sinu tööalased asjad üsna edukateks. Sul on võimalik oma tööasjades tehtud saada paljud sellised kohustused, mis Sulle juba pikka aega on peavalu valmistanud.

Sa ei karda praegu uusi kohustusi ning oled valmis selle nimel aktiivselt tegutsema, et oma ideid ja mõtteid teostada. Siinkohal tuleks Sul aga jälgida seda, et Sa ei võtaks enda kanda liialt palju kohustusi korraga, sest sellega tekitaksid endale asjatuid pingeid.

Hea aeg oma tööasjades mõningate muudatuste tegemiseks, mis suurendaksid Sinu kindlustunnet ja parandaksid efektiivsust.

Hea aeg kolleegidega koostööks. Samas tuleks Sul jälgida seda, et Sa ei võtaks kõiki kolleegide antud lubadusi tõe pähe. Lubadusi antakse praegu kergekäeliselt, mõtlemata sellele, et neid peaks hiljem ka täitma hakkama.

Kasuta enam ära oma loovust. Sest see aitaks Sul nii mõnedki asjad paremate lahendusteni viia.

Kui pead tööalases elus tegelema rahaliste küsimustega, siis ole praegu väga ettevaatlik, sest tehtud vead tuleb Sul oma taskust kinni maksta.

Informatsiooni hankimine mängib Sinu tööasjade korraldamisel väga olulist rolli.

Kui oled endale töökohta otsimas, siis hoia sellel sügisel ja talvel oma silmad lahti. Sulle võivad avaneda võimalused, mis esmapilgul ei tundu eriti ahvatlevatena, kuid tegelikult aitaksid Sul elus märkimisväärselt edasi liikuda.

Sinu rahalised asjad peaksid olema praegu normaalses seisus. Ole ettevaatlik liigse tormakusega kaalukate rahaliste otsuste tegemisel.

Teenid sellel kuul mingi olulise rahasumma ühe Kaalude tähtkujust meesterahva kaasabil.

Arvatavasti ootavad Sind rahalistes asjades ees mitmed meeldivad arengud ja tulemused. See peaks järgmiseks aastaks Sinu majanduslikku seisu oluliselt parandama.

Üldine käekäik:

Sellel sügis-talvisel perioodil peaksid Sinu tegemised sujuma üllatavalt hästi. Tunned ennast selle tulemusena tavalisest palju enesekindlamalt ning oled valmis tegelema ka selliste asjadega, mille õnnestumises Sa siiani eriti kindel pole olnud.

Peaksid mõtlema sellele, mida sooviksid elus saavutada ning asuma seejärel selle nimel tegevusse.

Sinu energiavarud peaksid olema praegu samuti tavalisest palju suuremad. See võimaldab Sul lahendada oma elus mitmesuguseid selliseid probleeme, mis on esile kerkinud. Ka perekondlike probleemide ja arusaamatuste lahendamiseks on praegu suurepärane aeg.

Sinu selle perioodi tegemisi ja otsuseid mõjutavad kõige enam Kalade, Skorpioni ja Vähi päikesemärgi esindajad.

Oma tervisele peaksid praegu enam tähelepanu pöörama. Sul võivad tekkida mõningad sellised terviseprobleemid, mis vajaksid kiiresti spetsialisti abi ja nõuandeid. Sellega hoiaksid ära probleemi süvenemise.

See sügis-talvine periood saab olema Sinu jaoks aktiivne aeg inimsuhete vallas. Kohtud mitmete selliste inimestega, kes mõjutavad Sinu emotsioone väga positiivselt ning need inimesed aitaksid Sul tulevikus mitmeid takistusi ületada.

Arvatavasti tuleb Sul neil kuudel aidata mõnda oma sugulastest, kes on sattunud raskesse olukorda. See abi ei pea ilmtingimata olema rahaline, kuid Sinu tegevus aitaks tal kindlasti probleemi kiiremini kontrolli alla saada.



SKORPION

Armastus:

Armuasjad kujunevad Sul sellel sügis-talvisel perioodil väga headeks. Pöörad oma partnerile suuremat tähelepanu ning tema vastab Sulle samaga. See aitab lahendada nii mõnedki varasemad arusaamatused, mis Sul suhtes on olnud.

Sellel perioodil tuleks Sul enam rõhku panna sellele, et partneriga läbi arutada need teemad, mis on varem palju erimeelsusi kaasa toonud. Praegu on Sul oluliselt paremad võimalused kompromisside leidmiseks.

Nostalgitsemine tooks suhtesse praegu väga häid energiaid, mistõttu tasuks sellele enam rõhku panna.

Romantika vallas oleks mõttekas enam rõhku panna nendele meetoditele, mis ka varem on häid tulemusi taganud. Need meetodid ei vea ka praegu alt. Olulisel kohal on seks.

Oled oma partneri suunas praegu tavalisest leplikum. Seepärast on see periood suurepärane aeg selleks, et oma partneri iseloomuomadustega paremini kohaneda. Eriti kehtib see nende paaride suhtes, kes pole veel eriti pikalt koos elanud.

Kui oled oma ellu armastust otsimas, siis tasuks praegu silmad ja kõrvad lahti hoida. Uued võimalused ei jää tulemata. Oma võimalusi suurendad ka sellega, kui oled ise valmis vestlusi alustama ja tutvusi looma. See kehtib eriti just naisterahvaste suhtes.

Kui oled noor naissoost Skorpioni päikesemärgi esindaja, siis võib see periood tuua Sinu perre järelkasvu või langetad põhimõttelise otsuse lähiajal lapseootele jääda.

Karjäär:

Tööalases elus kulgevad Sinu asjaajamised tavalisest mõnevõrra paremini. Tunned ennast enesekindlalt ning suudad oma tööde-tegemistega välja jõuda nende tulemusteni, mille endale sihiks oled seadnud.

Sulle tuleks kasuks see, kui oleksid valmis praegu oma töökorralduses ellu viima selliseid muudatusi, millele juba mõnda aega mõelnud oled. Nende juures suudaksid endale tagada oluliselt paremad tulemused.

Suhtlemine kolleegidega kulgeb praegu hästi. Samas tuleks Sul nende antud lubadustele mitte liigselt lootma jääda. Antud lubadused kiputakse praegu kiiresti unustama.

Riskide võtmiseks pole tööalastes asjades praegu mitte kõige parem aeg, kuna soovitud tulemuste asemel võid kokku puutuda ainult ebameeldivustega. Seepärast hoidu riskide võtmisest.

Hea aeg uute teadmiste ja oskuste omandamiseks. Sellekohaseid võimalusi tasuks Sul praegu ka ise aktiivsemalt otsida.

Suurepärane aeg kooli käivatele lastele. Õppimine on tavalisest kergem ning ka keskendumisvõimest ei tohiks praegu puudu tulla.

Arvatavasti pead oma tööasjades jaanuaris või veebruaris langetama mõned olulised otsused. Nende otsuste tegemisel tuleks Sul vältida tormakust.

Kui oled endale tööd otsimas, siis see sügis-talvine periood võib Sulle avada mitmeid häid võimalusi. Mingil moel saavad need võimalused olema seotud mõne sellise inimesega, kes elab Sinust kaugel.

Rahalised asjad peaksid olema sellel perioodil üsna heas seisus. Piisava sihikindluse juures oled suuteline leidma endale ka mõningaid uusi sissetulekuallikaid.

Võimalik, et teed sellel sügisel või talvel ka mõne suurema ostu, olgu selleks siis auto või kinnisvara.



Üldine käekäik:

Oled sellel sügis-talvisel perioodil üks kõige õnnelikum päikesemärk. Enamik Sinu tegemisi kulgevad just sellises suunas, nagu Sa oled soovinud. Samas pole praegu hea aeg selleks, et oma õnne proovile panema hakkaksid. Keskendu ainult neile tegevustele, mis on Sulle olulise tähendusega.

Praegu on oluline see, et püüaksid oma elus lahendada need probleemid, mis ehk varem on esile kerkinud. Oleksid selles vallas praegu vägagi edukas.

Reisimine tuleks praegu Sulle kasuks, sest see annaks Sulle võimaluse saada juurde uusi kogemusi ja meeldivaid mälestusi.

Oma tervisele peaksid praegu enam rõhku panema, sest sellega tagaksid endale edaspidiseks hea tervise.

Sellel perioodil jõuavad Sinuni kõige olulisemad ja paremad uudised mõne noore naise kaudu, kes on suure tõenäosusega Sinu pereliige või lähisugulane.

Võimalik, et Sinuni jõuavad uudised ka ühe toreda väikese tüdruklapse sünnist.

Kui oled noor Skorpioni tähtkujus sündinud naisterahvas, siis see periood võib Sulle tekitada mõningaid emotsionaalseid pingeid, mis on tingitud sellest, et ootad oma elult enamat, kui see tegelikult vaja oleks.

Seotud postitused