2015 aasta reisihoroskoop (Veevalaja, Kalad)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb VEEVALAJALE ja KALADELE 2015 aasta reisimisel. Millised on võimalused ja milliste ohtude eest Sind hoiatatakse.

VEEVALAJA

Sellel aastal tuleb Sul suure tõenäosusega palju reisida. Peamiselt on reisimine seotud kas õpingutega või tööalaste kohustustega. Selline reisimine puudutab kõige enam just Eesti-sisest reisimist. Et selline reisimine hästi sujuks, tuleks Sul vajalikud ettevalmistused juba aegsasti ära teha. See pole aasta, kus saaksid asju jätta niisama juhuse hooleks. Hoia korras kõik dokumendid, pane valmis kõik vajalikud ravimid, mida võiksid reisil vajada.

Kui reisid mõnda välisriiki, siis sellel aastal peaksid enam rõhku panema selle riigi eelnevale tundmaõppimisele. Loe raamatutest ja internetist, mille eest hoiatatakse, millised on kultuurilised iseärasused. Eriti peaksid seda silmas pidama siis, kui reisid Euroopast väljapoole. Kui Sa vastavat eeltööd ei tee ning Sa pole sihtkoha riiki varem külastanud, on suur oht, et oma vale käitumisega võid endale ebameeldivusi tekitada.



Hea aeg merereisiks. Võimaluse korral võta ette mõni meeldiv merekruiis, kus saaksid ennast kõige paremini tunda. Siinkohal tasuks aga tähelepanu juhtida sellele, et tormist merd tasuks Sul sellel aastal vältida. Sa lihtsalt ei suuda eriti taluda kõikuvat jalgealust.

Probleemide ärahoidmiseks tee endale reisikindlustus, seda ka siis, kui reisid mõnda lähemasse välisriiki, olgu selleks siis Soome, Rootsi, Läti või Venemaa. Peaksid praegu enam silma peal hoidma oma pagasil, sest selle kaotsimineku oht on suur. Varguste vältimiseks hoia silm peal oma dokumentidel ja rahal. Soovitav on hoida raha, pangakaardid ja dokumendid kõik eraldi kohtades.

Tervisega mingeid erilisi probleeme Sul reisimisel tekkida ei tohiks, kui välja arvata võimalikud probleemid tormisel merel. Sellest hoolimata peaksid olema välisriikides väga ettevaatlik kohaliku toiduga.



KALAD

Reisid sellel aastal üsna palju. Paljud reisid on seotud Sinu tööalaste kohustustega või õpingutega. Sellised reisid peaksid Sinu tulevikku praegu väga positiivselt mõjutama, kuna lood nende reiside ajal mitmeid kasulikke kontakte, mida oma edaspidises elus saad kasutada. Pikemas perspektiivsus suurendavad selle aasta reisid ka Sinu sissetulekut.

Kindlasti ei jää Sul sellel aastal olemata ka mõni reis turistina. Ehkki sooviksid reisida mõnda eksootilisse paika, ei pruugi Sul selleks olla piisaval määral materiaalseid ressursse.

Reisi ettevalmistused on sellel aastal äärmiselt olulised. Ära jäta neid viimasele minutile, kuna siis kipub ikka mõni asi ununema. Ka tasuks Sul enam uurida nende paikade kohta, kuhu reisid. Uuri välja, milliseid paikasid peaksid kindlasti külastama ning millistest paikadest on mõttekas eemale hoida. Ka tasuks Sul teha uurimistööd transpordivõimaluste kohta, et vajadusel saaksid kasutada kohalikku ühistransporti.



Hea aeg oma perega reisimiseks. Koos perega tasuks ette võtta mõni reis meritsi, sest see annaks kõigile pereliikmetele meeldivaid mälestusi.

Püüa oma reisiseltskonnas vältida neid inimesi, kes iga väikese asja pärast virisema hakkavad. Need inimesed võivad kiiresti Sinu reisi ära rikkuda.

Autoga reisimisel ära jää usaldama ainult telefonis või gps-seadmes olevaid kaarte. Võta kindluse mõttes kaasa ka kaart paberkandjal.

Seotud postitused