2019 aasta sügishoroskoop (Kaljukits)


Foto: pexels.com

KALJUKITS

Sügiskuud peaksid olema Sulle üsnagi meeldivad ja põnevad. Sul on võimalik sattuda mitmete meeldivate sündmuste keskele, mis mõjutavad Sinu enda tulevikku kui ka pereliikmete tulevikku. Praegu tuleks tähelepanelikumalt jälgida seda, et oleksid oma pereliikmetele toeks ja julgustuseks, kui nad Sinu abi vajama peaksid.

Armuelus võivad sügiskuus kaasa tuua mõningaid tagasilööke ja probleeme, kuid suudad asjad siiski kontrolli alla saada. Oluline on see, et oleksid partneriga suhtlemisel võimalikult aus ning väldiksid salatsemist. Vähemtähtis pole see, et oma tunnetest partneriga julgemalt räägiksid ning kuulaksid ära, mida temal öelda on.

Arvatavasti langetad armuasjades neil sügiskuudel ka mõne olulise otsuse, mis mõjutab suhte arengut positiivselt. Sellist otsust ei tohiks aga teha kiirustades.



Tööalastes asjades tuleb Sul tegeleda mõningate probleemide lahendamisega, millega Sa varem eriti hästi pole hakkama saanud. See eeldab Sinult praegu aga üsna tugevaid närve, sest igal sammul võid kokku puutuda vastasseisuga. Tööalases elus tuleks Sulle kasuks meeskonnatöö tegemine, sest see aitaks Sul esilekerkinud takistusi kergema vaevaga ületada.

Kui oled endale töökohta otsimas, siis hoia oma silmad nüüd lahti. Sulle on avanemas väga head võimalused, millest lihtsalt pead kinni haarama. Jäta tööandjale endast loomulik mulje, sest edevus ja enda võimete ülehindamine võib kaasa tuua tagasilööke.

Rahaasjad kujunevad Sul praegu headeks ning arvatavasti avanevad Sulle mõned head võimalused. Lepingute sõlmimisel tasuks aga oma silmad lahti hoida, et endale mitte võtta kohustusi, mille täitmisega Sa hiljem hakkama ei saa. Võimaluse korral tee praegu suuremaid jõupingutusi selle nimel, et vabaneda tekkinud võlgadest.



Sügiskuudel tasuks Sul rohkem keskenduda erinevatele kodustele toimetustele. Seeläbi tagad endale parima enesetunde. Võimaluse korral tasub aktiivsemalt tegeleda ka aiatöödega.

Püüa oma füüsilist aktiivsust suurena hoida, sest seeläbi hoiad ennast parema tervise juures. Külmetushaigused on praegu kerged tekkima, mistõttu tuleks Sul oma riietumisele rohkem rõhku panna. Ettevaatlikum tasuks olla raskuste tõstmisel.

Liikluses ole ettevaatlikum. Püüa ette näha teiste eksimusi, sest seeläbi võid ära hoida nii mõnegi õnnetuse.



Mingi võimalus, mille varasemalt oled maha maganud, on nüüd jälle esile tõusmas. Nüüd võiksid sellest võimalusest kinni haarata.

Naissoost Kaljukitsed panevad enda jaoks paika väga olulised plaanid ja sihid, mille poole sügisel ja talvel liikuda. Seda aga ei tasuks teha kiirustades, kuna vastasel korral oleksid pettumustunded kerged tulema.

Meessoost Kaljukitsed tegelevad rohkem rahaliste küsimustega ja neile lahenduste otsimisega. Arvatavasti langetad selles vallas ka mitmed olulised otsused. Ettevaatlikum tasuks praegu olla rahaliste tehingute sooritamisel Kaladega, Vähiga ja Skorpioniga.

Seotud postitused