2018 aasta kevadhoroskoop (Vähk)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

VÄHK

Kevadkuud võivad Sulle kujuneda mõnevõrra keeruliseks. Sugugi kõik asjad ei kulge praegu sellises suunas, nagu Sa seda soovinud oleksid. Seepärast ei ole praegu hea aeg selleks, et teeksid endale liialt suuri plaane. Pigem tasuks praegu keskenduda rutiinsemate kohustustega tegelemisele.

Ka pole Sinu energiavarud praegu nii suured, kui Sa seda ehk soovinud oleksid. Seepärast peaksid jälgima seda, et Sa ennast igapäevaste asjaajamiste juures liigselt ära ei kurnaks.

Teiste inimestega suhtlemine võib olla Sulle praegu probleemiks. Arusaamatused on kerged tekkima ning nende lahendamine võib võtta oluliselt enam aega, kui Sa sellega arvestanud olid. Peaksid teiste inimestega suhtlemisel olema väga ettevaatlik oma väljaütlemistega.



Tööalastes asjades ole valmis tegema oma töökorralduses mõningaid muudatusi, mis aitaksid Sinu efektiivsust suurendada.

Tööasjades tuleks Sul vältida kõikvõimalike riskide võtmist, sest need võivad ennast hiljem valusalt kätte maksta.

Võimalik, et pead tööasjadega seonduvalt üsna ootamatult kuhugi reisima. See võib pikaks ajaks mitmed Sinu plaanid sassi lüüa. Aga hiljem võid lõpptulemusega kindlasti rahule jääda.

Rahaasjades tuleb Sul arvestada sellega, et Sinu sissetulek ei pruugi olla nii suur, kui Sa seda lootnud oleksid. Võib-olla suurenevad oluliselt Sinu väljaminekud. Seetõttu tuleks Sul olla oma rahaasjade korraldamisel tavalisest ettevaatlikum.



Keegi lähedastest inimestest või sugulastest võib Sulle praegu pettumusi valmistada. Osalt on see tingitud selle inimese pealiskaudsest suhtumisest kõigesse, mida ta teeb, kuid samas on see tingitud ka sellest, et Sinu enda ootused selle inimese suunas on liialt suured.

Uute tutvuste loomiseks pole praegu mitte kõige parem aeg. Kipud ennast ümbritsema inimestega, kellest tegelikult eemale peaksid hoidma.

Armuasjades tuleks Sul kõikvõimalikele pisiarusaamatustele rohkem tähelepanu pöörata. Kui need jäävad lahendusteta, on hiljem probleeme juba palju keerulisem lahendada.

Püüa oma partneriga rohkem koos aega veeta. Ühised hetked mõjutavad suhte arengut positiivselt.



Suhtega seonduvalt viib see kevad Sind mõningate oluliste otsuste tegemiseni, olgu selleks kihlumine, abiellumine või laste saamine. Halvimal juhul ka lahutus.

Hea aeg selleks, et koduga seonduvad plaanid ellu viia. Sul on praegu mitmeid häid lahendusi, kuidas kõikvõimalikud asjad paremini toimima saada. Ka tasuks praegu oma koduses elus julgemalt erineid ümberkorraldusi teha.

Informatsiooni hankimine võib Sulle sellel kevadel palju peavalu valmistada. Esiteks on infot raske hankida ja teiseks on liikvel inimesi, kes Sulle meelega valeinfot jagavad.

Keegi noor naisterahvas peaks Sulle kevadkuudel palju heameelt valmistama.

Seotud postitused