2018 aasta horoskoop (Jäärale)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2018 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad JÄÄRA 2018 aasta astroloogilise ennustuse.



JÄÄR

See aasta pakub Sulle häid võimalusi selleks, et saaksid lõplikult lahendada need probleemid, mis Sind pikka aega on vaevanud. Eriti puudutab see Sinu isiklikku elu või armuelu. Igapäevaste väiksemate takistuste ületamine ei tohiks Sulle praegu samuti eriti suurt peavalu valmistada, sest võib öelda, et natuke isegi naudid sellel aastal takistuste ületamist.

Kinnisvaraga seonduvad küsimused võivad praegu päevakorrale kerkida. Sellekohased valikud tuleks Sul hoolikalt läbi mõelda, sest ainult nii tagad endale soovitud tulemuste täitumise.

Kui oled plaaninud oma kodus mingeid suuremaid töid või ümberkorraldusi, siis see aasta on nende teostamiseks hea aeg. Kasuks tuleks see, kui ühel või teisel viisil oma kodu looduslähedasemaks muudaksid, sest see tagaks Sulle kõige suurema hingerahu.

Rahalised asjad kujunevad sellel aastal Sulle üsnagi positiivseteks. Sulle võivad avaneda uued võimalused sissetuleku suurendamiseks, seda eriti just aasta teises pooles. Kasuks tuleks see, kui julgemalt oma ärilisi plaane teostaksid. Eriti head võimalused on rahalistes asjades avanemas üle 35-aastastele naissoost Jääradele.

Suuremate investeeringute tegemisel tasuks oma plaanid hoolikalt läbi mõelda. Seeläbi on Sul pead võimalused ennast ebameeldivustest eemale hoida. Usaldusväärsed sõbrad on praegu need, kes võiksid Sulle mitmesuguseid kasulikke nõuandeid anda.



Mingid ootamatud väljaminekud võivad Sind oodata seoses oma lastega või lastelastega. Arvatavasti on see seotud tema haridusteega või uue koduga. Tunned ennast aga igati hästi, et saad teda aidata ja toetada.

Kui Sinu laps on sündinud Kaljukitse, Neitsi või Sõnni tähemärgis, siis pead olema valmis selleks, et ta vajab ootamatult Sinu abi raskuste tõttu, millesse ta on sattunud. Tema abistamisel on Sul aga raske jääda objektiivseks, mistõttu on oht, ta olukord veelgi keerulisemaks muuta.

Kui Sinu laks on Kaksikute, Veevalaja või Kaalude tähemärgis sündinud, siis arvatavasti avastad tema juures midagi täiesti uut, olgu selleks siis mõni oskus või eesmärk.

Tööalastes asjades tasuks Sul olla sellel aastal tavalisest tähelepanelikum. Sugugi kõik asjad ei pruugi kulgeda sellises tempos, nagu Sa seda oodanud oleksid. Seepärast varu aega ja kannatust, et vajalikud asjad tehtud saaksid. Ka tulen Sul olla valmis mõningateks ootamatusteks. Hoia korras kõik dokumendid ning ametiasutustega suhtlemisel ole alandlik, sest liialt jõuline oma õiguste tagaajamisel ei taga Sulle häid tulemusi.

Suhted kolleegidega võivad suvekuudel pingelisteks osutuda. Sul tasuks nendega kõikvõimalikes situatsioonides kompromisse otsida, sest seeläbi suudad olukorra paremini kontrolli all hoida.



Tervisemured võivad Sind ja Sinu perekonda sellel aastal enam kimbutada, kui varasematel aastatel. See tähendab seda, et rohkem tuleb panna rõhku tervislikele eluviisidele. Haiguste ilmnemisel tuleb neid koheselt ravima hakata, mitte aga jääda lootma, et küll mööda läheb. Ka kõige lihtsam nohu nõrgestab sellel aastal Sinu organismi tavalisest enam.

Suhted armuelus võivad sellel aastal olla mõnevõrra tavalisest pingelisemad. Kõikvõimalikud arusaamatused tuleks võimalikult kiiresti lahendada, et seeläbi probleemid suurteks ei paisuks. Ole partneri suunas mõistev ja kannatlik.

Väga ettevaatlik tasuks olla praegu partneri kritiseerimisel. Kritiseerida ei ole praegu mõttekas ei partneri välimust, tegevusi, plaane ning ka tema vanemaid.

Võimalik, et hakkad sellel aastal aktiivsemalt osalema mõnes liikumises või heategevuslikus organisatsioonis. See loob Sulle mitmeid häid kontakte ja avab uusi võimalusi.

Naissoost Jäärad tunnevad praegu suurt pinget kõikvõimalike avalike esinemiste pärast. Ka ei pruugi naissoost Jääradeni jõuda kõik oodatud dokumendid, raha vms.

Meessoost Jääradel tuleb ühel või teisel viisil tegelema asuda oma naissoost sugulastega. Nad võivad vajada Sinu abi, pole välistatud ka see, et vajatakse rahalist abi.

Seotud postitused