Nime valimine

Igal inimesel on olemas üks või mitu eesnime ja perenimi (vahel ka mitu perenime). Need nimesümbolid on palju olulisema tähtsusega, kui arvatakse. Nimesümbolite energeetilised võnked hakkavad mõjutama vastsündinut esimestest päevadest ja panevad inimese saatuse paika antud elu jooksul. Vanemad ei tegele enamasti teadlikult nimemaagiaga ja kõigel sellel lastakse toimida iseeneslikult. On ilmselt teatud tõde selles, et ema oskab alateadlikult valida kõige õigema nime oma lapsele, olles lapse kandmise ajal kontaktis kosmilise energiaga.

Nime tähtsus on väga suur, tänu nime muutumisele või muutmisele (abielludes, lapsendamisel, lihtsalt äratundmisel või muul põhjusel) muutub elusaatus ja karma. Kõige tugevam mõju on sünninimel. Mõni inimene võibki olla vaid sellepärast õnnetu saatusega, et on saanud endale vale või energeetiliselt mittesobiva nime. Siin ei saa keegi teine aidata ja antud tõdemuseni peab igaüks ise jõudma.




Kui naine võtab abielludes mehe nime, siis muudab ta oma saatust. Aga armastuski pole igavene tunne ja hiljem võib ka perenimi negatiivset mõju avaldada. Paljud jätavad alles tänapäeval oma sünninime või liidavad sellele abielunime. Need on inimese vabad valikud, mis siiski võivad elusaatust muuta.

Vanematel tasuks vähemalt kaaluda nime valikul, kas antud nime energia on just sellele lapsele parim energeetiliselt, kas see sobib ja toob õnne. Vanemate intuitsioon on nime valikul ülitugev ja annab kindlasti märku, kas tegemist on õige valikuga. Nime valikul peaksidki vanemad lähtuma sisetundest. Nime muutmisel abielludes sõlmitakse palju tugevam liit ja võimsam leping kui abielutõotus seda on. Ka siis tasub küsida nõu intuitsioonilt ja toimida selle järgi.

Nimemüsteeriumil on tõeline salapära. Maagid on läbi ajaloo väitnud, et teades inimese, olendi, asja, nähtuse tõelist nime, saadakse selle isandaks või valitsejaks, omatakse tema üle võimu. Isegi vanarahval oli tavaks öelda, et ära kutsu “kurja” kohale. Ka Jumala nime ei tohiks asjata suhu võtta. Nimi kujutab endast sümbolite kogumit, mis inimese puhul ongi tema alguslätteks ja tõeliseks olemuseks. Sellest on inimene sõltuvuses ega saa seda sõltuvust muuta. Sellest saab kogu inimese elu ja olemine jõudu ja “toitu”. Seda mõju inimene ise alateadlikult teab või vähemalt aimab. Maailma tippsensitiivide nägemused, ennustused, teadmised põhinevadki sageli sellel, et nad teavad, mis antud võnkesagedustel toimub. Nad valdavad seda kodeeritud infot ja nii suudavad ka aidata abivajajat. Kui nad kanali abivajaja juurde avavad, siis toimib energia juba ise abistaval kombel.




Elu tervikuna on positiivne nähtus, aga vahel peitub see positiivsus väga sügaval inimese olemuses. Olendi tegelikku nime teades võib selle energiaga ka palju halba teha, mis üldise elukorraldusega vastuollu läheb (needused, tondid, luupainajad, vampiirid jms.). Tundlikud ja nõrgad inimesed tajuvad seda teravamalt, neid on kergem mõjutada.

Inimese nimi mõjutab seda, mida inimene ihaldab ja soovib, kuidas teised inimesed teda näevad, mis on tema jaoks kõige tähtsam, millisel moel ta tegutseb ja reageerib. Nimi on ju ainult sõna, mille heli inimest mõjutab. Laps õpib oma nime ütlema esimesel eluaastal, perenime umbes kolmeaastaselt. Siis muutub nimi tema sümboliks ja on lahutamatu ning hakkab mõjutama aina rohkem tema elu.

Igal nimel on eriline kõla, mis mõjutab selle omanikku (ka hüüd- ja hellitusnimedel). Kaks sama nimega inimest reageerivad siiski enamasti erinevalt nime mõjule.

Nimi ei ole nii lahutamatu inimesest kui sünnikuupäev. Nime on valinud vanemad ja seda saab hea tahtmise korral ka muuta. Sünnikuupäeva aga muuta ei saa. Nime valikul tuleks siis arvestada seda, et nimi täiendaks sünnikuupäeva võnget, täidaks lüngad ega läheks vastuollu eluteenumbri energeetikaga. Väljaöelduna loob nimi vibratsioonimustri, mis meid mõjutab, saab inimese energiavälja (aura) osaks. Kaunikõlalised nimed moodustavad harmoonilisema mustri.




Nimi, mida igapäevaselt kasutatakse, ongi tegelik nimi. Täisnimi sünnitunnistusel on see, millega inimene elu alustab. Hilisemad nimed on see energia, mis inimesest on elu jooksul saanud. Sidekriipsuga nimed analüüsitakse ühe nimena, kui kõik kutsuvadki nii (näiteks Mari-Liis). Kui nimi on kirjutatud ilma sidekriipsuta (näiteks Anne Maria), siis teist nime arvestatakse ainult sel juhul, kui seda kogu aeg ka kasutatakse. Kõige tähtsam on täisnimi, mida kogu aeg kasutatakse.

Vokaalid nimes näitavad, mis motiveerib inimest ja konsonandid näitavad, kuidas inimene ise ja teised teda näevad (esmamulje). Kokku annab see inimese iseloomu ehk tegeliku olemuse. Hea nimi, mis toetab elutee numbrit ja sünniandmeid, on ihaldusväärne ja suur eelis. Eesnimi mõjutab isiklikke teadmisi ja tegemisi, sel on suurem mõju inimesele endale. Perenimi näitab perekondlikke ja pärilikke jooni. Mida rohkem perenime kasutatakse, seda suurem mõju on perekonnal ja pärilikel eeldustel.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop (perekond)


Aastahoroskoop mehele


Horoskoop mehele + aastahoroskoop mehele


Kaelakee: kaljukits


Kaelakee: roosa kvarts


Käevõru: merekarbid


LED küünlad (3 tk)


Skulptuur: isa ja poeg


Padjakate 45 x 45 cm (4 tk)


Kassi kujuke: opaliit


LED küünlad (3 tk)


Taro kaardid: Oracle of the Witch (koos raamatuga)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused