2017 aasta kevadehoroskoop (Kalad)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

KALAD

See kevad saab olema Sinu jaoks täis mitmeid kummalisi ja ootamatuid sündmusi. See paneb vägagi tõsiselt proovile Sinu kohanemisvõime. Praegu pole aeg, kus Sul tasuks sündmuste pärast liigselt muretsema hakata, sest asjad lähevad omasoodu ning Sina mine nendega lihtsalt kaasa.

Perekonna rahaasjad eeldavad Sinult suuremat tähelepanu. Selles vallas ei ole asjad eriti heas seisus ning Sul tuleb otsida lahendusi, et asjad paremini kontrolli alla saada. Pead arvestama suurenenud väljaminekutega, mille ärahoidmiseks pole Sul praegu võimalik eriti palju ära teha. Oluline on see, et paneksid erilise rõhu koostööle pereliikmetega. See aitaks nii mõnedki asjad paremini kontrolli alla saada.

Kui oled hiljuti oma partnerist lahutanud, siis see kuu toob rahalistes asjades kokkulepped ja saad eluga edasi minema hakata.



Uute teenimisvõimaluste otsimisega tasuks praegu enam tegeleda, sest Sul on head võimalused selleks, et endale mõni uus teenimisvõimalus leida.

Naissoost Kaladele avanevad sellel kevadel mitmed uued võimalused, mida nad juba mõnda aega on oodanud. See suurendab olulisel määral nende kindlustunnet. Tasuks rohkem mõelda oma tulevikule, et seeläbi selles vallas paremad otsused enda jaoks paika saada.

Mõningad lastega seonduvad probleemid peaksid leidma neil kevadkuudel oma positiivse lahenduse. Sinu lapsed või lapselapsed jõuavad praegu mingi olulise verstapostini, mis peaks kergendama Sinu edaspidist elu.

Oled seltskondlikult aktiivne. Korraldad ehk ka mõne suurema koosviibimise, et seeläbi oma head sõbrad või sugulased kokku kutsuda.



Koduste kohustuste täitmiseks tuleks Sul varuda enam aega, sest ainult nii suudaksid Sa kõik asjad vajalikul määral kontrolli all hoida. Praegu pole kõige parem aeg selleks, et alustaksid suuremate plaanide teostamisega. Sul oleks raske välja jõuda nende tulemusteni, mida oleksid soovinud.

Armuasjad võivad olla neil kevadkuudel pingelised, seda eriti just kevade alguses. Arusaamatused ja tülid on siis kerged tekkima. Peamiseks põhjuseks on raha, mille juures on Sul partneriga raske kompromisse leida. Kõige targem oleks praegu sellekohaste teemade arutamine mõneks ajaks edasi lükata.

Sul tasuks partneriga praegu enam koos aega veeta. Ühised tegevused aitaksid võimalikke pingeid kõige paremini leevendada.



Romantikale tasuks samuti enam rõhku panna. Ära unusta kingituste tegemist. Seks on praegu väga oluline.

Tööalases elus tuleks Sul varuda aega selleks, et oma töökohustused ära teha. Esile võivad kerkida mitmed takistused ning nende ületamine ei saa olema kerge ülesanne. Kasuks tuleks see, kui Sa probleemide tekkimisel koheselt kolleegide poole pöörduksid. See aitaks ära hoida nii mõnedki probleemid.

Ettevaatlik tasuks olla tööalases elus rahaliste riskide võtmisel, kuna probleemid on selles vallas kerged tekkima.

Seotud postitused