2017 aasta horoskoop (Veevalaja)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2017 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad VEEVALAJA 2017 aasta astroloogilise ennustuse.



VEEVALAJA

See aasta toob Sinu ellu kaasa mitmesuguseid huvitavaid arenguid. Oled osasid selliseid arenguid juba mõnda aega oodanud ning nüüd saavad need teoks. Mitmed arengud puudutavad ka Sinu suguvõsa, eriti just meessoost lähisugulasi.

Perekondlikud asjad on Sinu suurema tähelepanu all. Arvatavasti oled just Sina see, kes võtab enda õlgadele selle, et sellel aastal oma pereliikmetega tihedamalt kokku saada (kui osad pereliikmed Sinuga ühe katuse all ei ela). Ka püüad leida oma pereliikmetele enam erinevaid tegevusi, et seeläbi nende elu mitmekesisemaks muuta.

Kellelegi Sinu pereliikmetest või sõpradest sünnib perre poisslaps.

Kodused asjaajamised eeldavad Sinult praegu suuremat tähelepanu ja keskendumist. Ainult nii saad garanteerida, et kõik asjad kulgevad selles vallas just sellises suunas, nagu olid plaaninud. Ära alusta ise selliste asjadega tegelemist, mille osas Sul kogemused puuduvad. Vastasel korral on ebaõnnestumise tõenäosus suhteliselt suur.

Võimalik, et hakkad plaanima või teed teoks elukoha vahetuse. Mingil moel annab sellele tõuke meessoost lähisugulase käitumine või majanduslik seis. See tekitab Sulle arvatavasti sellesse aastasse hulganisti pingeid, kuid suudad asjad siiski suhteliselt hästi kontrolli all hoida.

Meessoost Veevalajate jaoks on sellel aastal kätte jõudnud mingi oluline verstapost. See muudab olulisel määral nende kodust elu. Näiteks võib olla kätte jõudnud abiellumine või lapse sünd.



Sinu elus leiab aset üks oluline sündmus, mis on seotud Kaljukitse, Sõnni või neitsi tähtkujus sündinud inimesega. See sündmus sunnib Sind paljudesse asjadesse edaspidi hoopis teisiti suhtuma.

Oma partneriga tasuks sellel aastal ettevaatlikumalt suhelda. Oled oma väljaütlemiste juures üsnagi tormakas, mistõttu on oma partneri tundeid haavata. Tal oleks seda hiljem väga raske unustada.

Pead tegelema mõningate oluliste juriidiliste küsimustega. See ei saa olema kerge, kuid aasta lõpuks peaksid asjad laabuma hakkama ning leiad neile juriidilistele asjadele kohtuvälise lahenduse.

Sul tasuks dokumentidega hoolsamalt ringi käia. Ära lase endale survet avaldada, et kiiremini otsuseid langetaksid. Mida täpsem ja hoolikam oled, seda paremad on Sinu võimalused probleeme vältida.

Võid sellel aastal kergesti sattuda situatsiooni, kus võtad tagasi midagi sellist, mis tegelikult Sulle kuulub. Muidugi ei pruugi teine osapool sellega nõus olla. Pikapeale suudad aga olukorra kontrolli alla saada ja edaspidiseid ebameeldivusi vältida.

Eeltoodut silmas pidades tasuks Sul hoiduda raha laenamisest teistele inimestele, olenemata sellest, kui hea see inimene on. Raha laenamine võib viia ka kõige paremini toiminud inimsuhete lagunemiseni.

Noorematel kui 35-aastastel meessoost Veevalajatel on sellel aastal head võimalused oma rahaasjad paremini toimima saada. Nii mõnedki varasemad takistused on nüüd jõudnud lahendusteni. Rahaliste otsuste tegemisel tasuks Sul kuulda võtta oma sisehäält, sest see aitab Sul langetada parimad valikud. Võimalikud on ka uued teenimisvõimalused, mistõttu ole valmis ka neist kiiresti kinni haarama. Selliseid võimalusi ei avane Sulle mitte just igal aastal.

Sellel aastal leiab aset üks suurem soolaleivapidu, mis on tingitud Sinu venna, õe, onu, tädi või nende laste uue kodu soetamisega. Sellel sündmusel kohtud ka mõne sellise inimesega, kes võivad hakata olulisel määral mõjutama Sinu edasist käekäiku.



Võimalikud on probleemid, mis on seotud Sinu ema või vanaemaga. Kui nad on juba siit maailmast lahkunud, siis võivad esile kerkida nendega seonduvad olulised dokumendid, mis Sind kiiresti tegutsema sunnivad. Oluline on säilitada rahulik meel ja kaine mõistus, sest vastasel korral võivad olla tehtud valikud negatiivse mõjuga.

Sa võid hakata tegelema mõningate täiesti uute asjadega, millele Sa varem oma elus tähelepanu pööranud pole. Kaasad sellesse tegevusse ka oma pereliikmed.

Kui oled vallaline, siis ole valmis uute võimaluste tekkimiseks. Suure tõenäosusega avanevad Sulle uued võimalused partneri leidmiseks töökohal või koolis. Pole välistatud ka suhte tekkimine ühe oma kliendiga.

Üle 35-aastastel meessoost Veevalajatel tuleb enam keskenduda kodustele ja perekondlikele asjadele. Selles vallas tuleb langetada mõningad põhimõttelisemad otsused, kuidas oma tegevustega edasi liikuda. Ka tuleb olla valmis olla mõningateks suuremateks probleemideks koduses majapidamises. Koostöö võib lõpetada mõni oluline seade või masin (nt. auto).

Sulle võib avaneda üks unikaalne võimalus reisimiseks, mis on seotud armastusega. Võib-olla võib olla tegemist mesinädalate veetmisega.

Sulle võib avaneda üks unikaalne võimalus raha teenimiseks. Selle juures on aga oluline konks, seda tuleks teha eemal oma perekonnast ja kodunt. Sellel aastal oleks mõttekas sellest pakkumisest loobuda.

Ehkki suhtlemine välisriigis elavate inimestega kulgeb üldjoontes hästi, pead olema sellel aastal tavalisest enam valmis selleks, et Sind võidakse petta.

Seotud postitused