2017 aasta horoskoop (Kaaludele)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2017 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad KAALUDE 2017 aasta astroloogilise ennustuse.



KAALUD

Sellel aastal on Sinu peamine tähelepanu pööratud oma eluolu parandamisele. Suure tõenäosusega kerkivad Sinu jaoks esile mitmed olulised muutused, mis nõuavad kohanemist. Mitmeid muutusi kutsud Sa ka ise esile. Pole välistatud, et Sinu majapidamises leiavad aset suuremad ümberkorraldused, mis on seotud põhjaliku remondiga või uue eluaseme soetamisega.

Võib öelda, et terve see aasta on hea aeg kinnisvara soetamiseks, samas mitte müümiseks või vahetamiseks.

Oled ärilistes asjades sellel aastal tavalisest mõnevõrra aktiivsem. Äripartneriteks võivad hakata Sinu sõbrad või sugulased. Samas võib sugulastega äriasjade ajamine tekitada hiljem probleeme. Mingil moel võib selle äritegevusega olla seotud Sinu enda kodu. Väga häid tulemusi oleks Sul võimalik äriasjades saavutada Sõnni, Kaljukitse ja Neitsi päikesemärkides sündinud inimestega.

Koduses elus tuleb Sul olla valmis konfliktideks oma perega. See on tingitud erinevatest ootustest ning raskustest kompromissideni jõudmisel. Oluline on see, et oleksid tähelepanelik ning püüaksid teistega enam arvestada.

Keegi naissoost sugulane mõjutab Sinu selle aasta koduseid tegemisi tavalisest enam. Kohati võib Sulle isegi tunduda, et see inimene sekkub liigselt Sinu isiklikku ellu. Arvatavasti saab see inimene Sinu pahameelest aru ning tõmbub tagasi.

Sul tuleb ühel või teisel viisil tegeleda oma vanemate või partneri vanemate kinnisvaraga. See ei paku Sulle praegu küll erilist huvi, kuid pikemas perspektiivis tuleks kasuks, kui asjad kiiresti korda ajaksid.

Sul on koduste asjadega seonduvalt suured plaanid, kuid nende elluviimine ei saa olema kerge ülesanne. Seepärast ära sea endale liialt suuri eesmärke ning hinda põhjalikult oma energiavarude suurust.



Sinu igapäevaste kohustuste hulk võib olla sellel aastal suhteliselt suur. Õnneks saad praegu märkimisväärset abi oma pereliikmetelt, kelle poole võiksid oma muredega pöörduda.

Noored meessoost Kaalud võivad oma suhtega jõuda mingi verstapostini, olgu selleks siis kihlumine, abielu, lapse sünd vms.

Peaksid sellel aastal hoolt kandma oma pereliikmete tervise eest. On oht, et keegi Sinu pereliikmetest tõsiselt haigestub.

Mingil moel mõjutavad selle kuu sündmused Sinu vanu plaane ja ideid. Võib-olla tõusevad need nüüd jälle esiplaanile ning hakkad nendega aktiivsemalt tegelema. Selleks annab aluse mingi unikaalne võimalus, mida juba mõnda aega oled oodanud. Samas tuleb Sul olla valmis ka selleks, et kõik võimalused, mis avanevad pole positiivsed, mistõttu varu aega, et kõik asjad enda jaoks põhjalikult läbi mõelda.

Kõikvõimalike dokumentide allkirjastamisel tasuks Sul tähelepanelikult kõiki detaile kontrollida ja veelkord kontrollida. Vastasel korral võid ennast suuremate probleemide keskele viia.

Rahaliste asjade käekäiku peaksid sellel aastal tavalisest tõsisemalt suhtuma. Ära eelda seda, et kõik esilekerkivad probleemid koheselt lahenduse leiaksid. Seepärast astu sellel aastal juba aegsasti selliseid samme, mis võimaldaksid Sul rahaasjad kindlamalt kontrolli all hoida.

Sinu rahaliste asjade käekäiku mõjutavad sellel aastal positiivselt Skorpioni, Kalade ja Vähi päikesemärgis sündinud inimesed. Kui Sinu pereliikmete, sõprade või tuttavate seas on selliseid inimesi, siis nendega tasub praegu enam nõu pidada.

See aasta jääb Sulle ühel või teisel viisil meelde kui kohtumiste aasta nende inimestega, kes ei ela Eestis.

Sinu pereringi saabub sellel aastal keegi uus inimene. See võib olla sündinud laps või lapselaps, samas võib keegi Sinu lastest leida endale partneri.



Sinu isa, vanaisa, venna või onu elus võib toimuda mõni oluline sündmus, mis mõjutab olulisel määral ka Sinu edasist käekäiku.

See aasta võib Sinuni tuua ootamatu rahasumma, mis on seotud väiksemate riskide võtmisega. See peaks Sind välja aitama mõnest keerukast situatsioonist. Rahalistes asjades pole mõtet suuremaid imesid oodata, mistõttu ära tee endale praegu ka sellekohaseid plaane.

Tööalases elus võivad Sulle avaneda mõned võimalused teises linnas või riigis töötamiseks. See võib olla küll suurepärane pakkumine, kuid Sul on isiklikel põhjustel väga raske sellest kinni haarata.

Saad tööalaste kohustustega seonduvalt mitmesugust abi ja toetust Kaksikute, Kaalude ja Veevalaja päikesemärgis sündinute käest.

Suhtlemine nooremate naisterahvastega võib Sulle sellel aastal palju peavalu valmistada. Olenemata sellest, kas oled mees või naine on Sul noorte naiste mõistmine tõeline katsumus. Paljudel juhtudel aitab olukorda selgust tuua see, kui lihtsalt palud teisel osapoolel oma mõtteid selgitada ja vajadusel veelkord selgitada.

Naissoost Kaaludel, kes on sündinud enne 1982 aastat, tuleb ühel või teisel viisil tegeleda kinnisvaraga seonduvate probleemidega, eriti kui on seoseid välisriikides asuva kinnisvaraga.

Seotud postitused