2015 aasta reisihoroskoop (Kaksikud, Vähk)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb KAKSIKUTELE ja VÄHILE 2015 aasta reisimisel. Millised on võimalused ja milliste ohtude eest Sind hoiatatakse.

KAKSIKUD

Sulle võib sellel aastal avaneda mitmeid võimalusi reisimiseks, enamik neist on seotud tööalaste kohustustega või õppimisega. Oled selliseid reise suure tõenäosusega juba üsna kaua oodanud ning need unistused võivad selle aasta jooksul täituda.

Ka isiklikel põhjustel reisimine on tõenäoline. Arvatavasti on Sul praegu tavalisest suurem soov nautida midagi erilist ja huvitavat. Seepärast võib Sul tekkida soov külastada mõnda eksootilist riiki, kus Sa varem käinud pole, kuid mille kohta oled palju kuulnud või lugenud.



Reisimisel tasuks sellel aastal hoiduda tormakusest, kuna see võib ennast valusalt kätte maksta ning tekitada Sulle oluliselt enam probleeme, kui Sa suudaksid toime tulla. Kui oled enda jaoks sihtkohad paika pannud ning vajalikud ettevalmistused ära teinud, ära oma plaane enam muuda.

Sellel aastal tasuks Sul reisimisel olla tavalisest tähelepanelikum. Praegu varitseb Sind suurem oht oma pagasi kaotamisel. Ka tuleks Sul reisimisel ettevaatlikum olla oma rahaga ümberkäimisel ning väärisasjade hoidmisel. Kui oled selles vallas pinnapealne ja hoolimatu, võid kergesti kõigest ilma jääda.



VÄHK

Sellel aastal eelistad pigem reisida kodumaal. Välisriikidesse reisida Sa küll võid, kuid Sa ei tunne ennast sealjuures eriti hästi või vabalt. Ka on Sul raske saada välisreisidelt selliseid meeldivaid mälestusi, mida oled tavaliselt harjunud saama. Paljuski on see tingitud Sinu kõrgetest ootustest, kuid pead selles osas pettuma.

Sulle tuleks ehk kasuks see, kui reisiksid enam looduse keskel, olgu siis Eestis või välismaal. Loodus pakub Sulle praegu kõige enam seda hingerahu, mida oled otsimas. Võiksid mõnevõrra täiendada ka oma teadmisi ja oskusi selleks, et looduses paremini toime tulla.



Hea aeg on praegu nö. lähivälismaale reisimiseks, olgu sihtkohtadeks Soome, Rootsi või Läti. Neis riikides tunneksid ennast praegu ehk kõige paremini ja kindlamalt.

Reisile minnes jälgi, et kõik vajalikud ettevalmistused oleksid tehtud. Võta kaasa piisaval määral sularaha, et mitte jääda pangakaartidega maksmisel hätta. Riskide maandamiseks kindlusta nii ennast kui ka oma pagas.

Peaksid reisimisel olema praegu tavalisest ettevaatlikum oma toiduvalikuga. Sinu organism võib olla kõige ootamatu ja tundmatu suhtes väga tundlik.

Seotud postitused