Pohla-kamajäätis: Lisaja: Angela | Kuupäev: 4.11.2015 Koostisosad:

2 dl vahukoort
1 purk suhkruga kondenspiima (ca 400 g)
200 g külmutatud pohli
1 dl kamajahu

Valmistamise juhend:

1. Kõigepealt vahusta vahukoor kõvaks vahuks. Lisa juurde kondenspiim.

2. Sulata pohlad. Purusta pooled pohladest mikseris, pooled jäta aga terveks.

3. Sega pohlad ja pohlapüree punktis 1 valmistatud seguga. Sega hästi läbi.

4. Vooderda piklik keeksivorm toidukilega. Kalla segu vormi ja kata pealt kilega.

5. Pane vorm sügavkülma vähemalt 7 tunniks.

6. Tõsta vorm sügavkülmast välja 15 minutit enne serveerimist.

7. Kaunista kamajahuga ja pohladega.

Retsept on trükitud: Kokaraamat - VARA-WEB (vara.ee) © 2017
http://www.vara.ee/kokk