Märgid inimese kehal, mis näitavad rikkust ja mõjuvõimu

– Pealael asub kas väike tume sünnilaik või sünnimärk heaendelisel poolel (meestel paremal, naistel vasakul pool). Sellise märgiga inimest aidatakse igasuguste katsumuste juures. Nad ei ela kunagi vaeselt, sest neil on alati niipalju vahendeid, kui palju nad eluks vajavad. See ei näita suurt rikkust, vaid on pigem piisava rikkuse märk.

– Teine märk asetseb rinnakorvi alguses, allpool rangluid, keskme läheduses heaendelisel poolel (meestel paremal, naistel vasakul). See on kas kolmnurgakujuline sünnimärk või kolm erinevat väikest sünnimärki. See märk näitab tõelist küllust, isegi tohutut rikkust, mis kui “taevast kaela kukub”. See võib olla näiteks pärandus, mida inimene ise polegi ära teeninud, ta lihtsalt saab selle rikkuse.




Kolmas märk asub jalalaba ülaosas liigese lähedal. Kui seal on kaks sünnimärki, üks kõrgemal kui teine, näitab see ebaausal teel saadud suurt raha. See märk asub naistel paremal jalal, meestel vasakul jalal ja näitab salajasi rahaallikaid, “musta raha”. Suured märgid näitavad suuri summasid, väikesed väiksemat raha. Sellise märgi omanikul on suur ahvatlus kasutada “mustalt teenitud” raha või varandust. See raha võib tulla ka abielu kaudu, kui abiellutakse raha pärast või mõne rikka armukese või heategija kaudu. See võib tulla ka kuritegelikul viisil. Parem on siis, kui need märgid asetsevad kõrvuti ja on ühesuurused, mis viitab salajastele sissetulekutele. Kui sellele kohale ilmuvad kaks vistrikku kõrvuti, siis võib see tähendada suures koguses ühekordset raha. Heaendelisel poolel (meestel paremal, naistel vasakul jalal) võib tähendada rikkust abielu kaudu.




– Kui kõhul, naba ligidal on sünnimärkidest kolmnurk, siis on inimene ära märgistatud. Parim enne on, kui naba on ümbritsetud sünnimärkide kolmnurgast. Erilist märgistatust näitab, kui naba sees on sünnilaik.

– Võimu ja soosingut näitab heaendelisel poolel (meestel paremal, naistel vasakul) kaenla all olev ebakorrapärane sünnilaik. Soodne märk on kas munakujuline või ovaalne.

– Võimu ja soosingut näitab ka punakas laik pealael, mis koosneb kahest osast.




– Seljal olev märk, mis asub enne istmikku, näitab salajast mõjuvõimu, eriti kui keskel on lohk ja kui seal on veel kolmnurk sünnimärkidest või lihtsalt sünnimärk (kui lohk on olemas). Kui lohk puudub, siis on vaja kolmnurka sünnimärkidest. See näitab pidevat soosingut ja edu. Kui tuharatel on lohud, siis näitab see uskmatust ja “õpetajate” vahetamist.

– Mõjuvõimu ja äramärgistust võib näidata ka märk põlvedel, kui keskmest allapoole on kaks laiku. Kui mõlemal põlvel on pruunikad sünnimärgid, siis on see reeglina õnnistus ja kõrgem jõud, mis inimeses avaldub. Kui märk on ainult ühel põlvel, siis võtab inimene mõjuvõimu omades liiga palju enda kanda ja see viib pigem kas võimu kuritarvitamisele või selle kaotamisele.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Armastuse karma + armastuse- ja seksihoroskoop


Kõige olulisem karma sünnitabeli ja nimetabeli järgi


Kõige olulisem karma sünnitabeli ja nimetabeli järgi


Seinakell


Kaelakee: elu puu


Taro kaardid: Horror Tarot (koos raamatuga)


Sall


Kaelakee: kuukivi


Kausid (15 cm) (4 tk)


Skulptuur: kass


Tassid: linnud (4 tk)


Soola- ja pipratoos: siilid



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused