Küünlad ja nende värvid

Küünla värvusel on palju sügavam tähendus, kui me seda ehk endale teadvustame. Ostame tavaliselt poest küünla, mõtlemata samas sellele, mida üks või teine värv meie jaoks võiks tähendada. Lisaks sellele, et küünlavalgus toob meie sisemisse maailma rahutunde, lisab iga värv teatud energiat küünlaleegile.




Küünalt ostes on meil üldjuhul mingi mõte. Niisama me ju küünalt ei osta. Kui oled enda jaoks eesmärgi paika pannud, siis ostetud küünla juures pole hea seda eesmärki muuta. See tähendab, kui ostad küünla näiteks romantilise õhtu veetmiseks, siis ära kasuta seda küünalt millekski muuks (näiteks Jõulude ajal). Sama kehtib ka juba kasutatud küünalde puhul.

Küünalt puudutades ole heas meeleolus, sest pole hea küünalt negatiivse energiaga laadida.

Järgmisena küünla värvused ja nende tähendused:

Valge

Värvide tasakaalu sümbol. Värv tõstab esile hingelise maailma, mõjub puhastavalt ja lunastavalt, omab parandavat toimet, aitab leida tõde oma sisemise maailma kaudu. Valget küünalt tasub kasutada lihtsalt valguse saamise eesmärgil, kui küünla kasutamisel pole muid eesmärke.

Kollane

Aktiivsus, loovus ja ühtsus. Parandab keskendumis- ja kujutlusvõimet. Küünla kasutamine parandab enesekindlust ja sihikindlust ka kõige keerukamate asjaajamist juures. Kollane küünla värv sümboliseerib Päikese energiat.




Kuldne

Aitab suurendada vastuvõtlikkust varjatud energiatele. Toob kiiresti õnne rahalistes asjades, kuid samas peitub selle juures ka oht, kõik kiiresti kaotada.

Oranž

Parandab loovust, võimaldab oma mõtteid nii endale kui ka teistele inimestele paremini väljendada. Suurendab ambitsioonikust ja edukust tööalastes ettevõtmistes. Enesekindlus saab väga olulise tõuke suurenemise suunas.

Roosa

Rõhutab romantikat ja sõprussuhteid. Küünalt on hea kasutada selleks, et armastusele enam rõhku panna. Tihtilugu kasutatakse küünalt siis, kui otsitakse oma ellu armastust või lähedust. Toidulauas kasutamisel toob küünal laua ääres istujates esile austuse, sõbralikkuse ja aktiivsema vestluse.




Punane

Punane küünla värvus mõjub positiivselt tervisele, suurendab armastust, viljakust, tugevust, julgust ja tahtejõudu. Seetõttu on punast küünalt hea kasutada armuenergia suurendamisel ning keeruliste ettevõtmiste eel, kuna aitab takistusi kergemini ületada. Punast värvi küünla kasutamine on hea ka tervisehädade puhul, kuna aitab tugevdada organismi vastupanuvõimet.

Hõbedane

Aitab vabaneda negatiivsetest energiatest ning suurendab stabiilsust. Aitab arendada hingelisi võimeid. Küünla kasutajal paraneb võime teisi inimesi mõista. Küünalt tasub kasutada perekondlike arusaamatuste või probleemide korral, kuna selle energia aitab kiiremini arusaamatused lahendada.




Purpurpunane

Purpurpunane küünal sümboliseerib ja rõhutab võimu, edukust ja idealismi. Seda küünalt on hea kasutada juhtudel, kui on vaja leida hingelist kinnitust oma ambitsioonidele ja ettevõtmistele. Suurendab olulisel määral sihikindlust ning aitab tagada materiaalse edukuse. Purpurpunane küünal suurendab Neptuuni energiaid.

Pruun

Tasakaalustav värv. Küünalt võib kasutada juhul, kui on soov parandada oma materiaalset seisu. Aitab vähendada otsustusvõimetust ning suurendab keskendumisvõimet. Seepärast tasub küünalt kasutada tööalaste probleemide ja õpingute puhul. Küünla kasutamine aitab suurendada edukust rahalistes asjades. Kui mõned asjad on jäänud selgusetuteks, aitab küünla kasutamine enda jaoks asju paremini teadvustada.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kahe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + omavaheline sobivus


Töö ja raha horoskoop üheks kuuks


Kahe inimese numeroloogiline analüüs ja kokkusobivus


Padjakate 45 x 45 cm (2 tk)


Ekskavaator JCB 8010 CTS


Kõrvarõngad: ema ja tütar


Kaelakee: ema ja tütar


LED küünlad (3 tk)


Pehme mänguasi: ankylosaurus


Kaelakee: koolibri


Kaelakee: roheline ahhaat


Tassid: loomad (4 tk)



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused