Mida näitavad karvad inimese kehal?

Inimese keha jaguneb kaheks võrdseks osaks, kumbki pool kannab informatsiooni. Keskliin kulgeb lauba keskmest jalgevaheni ehk sakraalkeskuseni. Meestel loetakse vasakut kehapoolt halvaendeliseks ehk negatiivset informatsiooni kandvaks, naistel paremat kehapoolt. Seega on mees ja naine laetud vastaspooluslikult.

Juba iidsetest aegadest võrreldakse inimkeha ka sodiaagimärkidega. Pea vastab Jäära märgile, kael kuni rangluudeni Sõnni märgile, käed ja õlad Kaksikute märgile, rind Vähi märgile, selja ülaosa Lõvi märgile, kõhu ülaosa kuni nabani Neitsi märgile, selja vööosa Kaalude märgile, kõhu alumine osa Skorpioni märgile, puusade ülaosa Amburi märgil, reite alaosa, põlved ja säärte ülaosad Kaljukitse märgile, sääred Veevalaja märgile ja jalapäkad ning tallad Kalade märgile. Vastavalt saab siis ka infot, kui erinevatesse piirkondadesse ilmuvad märgid, eriti veel karvakestega kaetud märgid. Karvad kehal on nagu antennid, mis ühendavad Kõiksuse, looduse ja teiste inimestega.




Karvad laiemas plaanis kaitsevad keha ultraviolettkiirguse, hõõrdumise, marrastuste ja niiskuse eest. Evolutsiooni käigus on inimene oma kehalt karvad suuremalt jaolt kaotanud, need on vaid teatud kohtades alles jäänud. Pealaele kiirguse ja kuumuse kaitseks, kaenla alla ja kubemesse vastassugupoole jaoks feromoonide levitamiseks, aga ka hõõrdumise ja kaitseks pisikute eest, ninasse õhu puhastamiseks.

Inimese juuksed kasvavad ka tänapäeval 1-1,5 cm kuus. Blondidel on kõige rohkem juuksekarvu, punapeadel kõige vähem. Tegelikkuses see nii ei tundu, kuna punapeade juuksekarvad on karmid ja jämedamad, blondidel on pehmed ja peened. Halli juuksekarva pole mõistlik peast välja sikutada, sest uut asemele enam ei kasva.




Esoteeriliselt arvatakse, et juuksed on inimese jõu allikas. Pikajuukselised naised meeldivad meestele tõesti rohkem. Arvatakse ka, et kui juukseid lõigata, siis kaotatakse nii mõistust kui jõudu (sellest räägib ka Simsoni ja Delila legend).

Habet kasvatavad mehed iseenda haavatava poole varjamiseks, et paistaksid tugevamad, karmimad ja mehelikumad.

Naised on hingelt sitkemad, mehed hingelt hapramad, mehed satuvad kergemini sõltuvuste küüsi ja teevad rohkem enesetappe. Tihe ja tugev habe ning vuntsid viitavad füüsilisele tugevusele, hõre ja aeglaselt kasvav habe ja vuntsid viitavad pigem vaimsusele ja peenekoelisusele. Kui on väga suur pind näost habemega kaetud, näitab see küll brutaalset mehelikkust, aga hingeliselt võib inimene olla vägagi haavatav. Kui mehed habet üldse ei lõikaks, siis kasvaks see elu jooksul 9 meetri pikkuseks. On olemas ka selline arvamus, et kiilaspead on kosmose energiatega rohkem ja paremini kontaktis.




Kiilaspäisus tuleneb meeste puhul sageli liigsest seksuaalse energia kulutamisest.

Juuste all on sünnimärgid suurtel mõtlejatel, teadlastel ja neil, kelle aju tegevus on väga aktiivne. Sellised sünnimärgid on väikesed ja tumedad ning on heaendelisel poolel (meestel paremal, naistel vasakul) või asuvad keskjoonel. Kuklapoolel on salamärgid, mis on kui “pitsatid”.

Väga tugeva karvakasvuga inimene on kas väga tugevalt seotud Kõiksusega või on täielikult teistele alluv. Kui karvu on rohkem soodsal poolel (meestel paremal, naistel vasakul), siis saab inimene rohkelt endeid või liigub alateadlikult õiges suunas. Karvakestega sünnimärk mingil kehaosal on nagu päästerõngaks, isegi halval kehapoolel. Soosival poolel räägib aga sellest, et inimene on kohustatud oma õnne (näiteks preemiat, pärandust, andeid) teistega jagama. Halvaendelisel poolel viitavad sellised märgid plagiaatorlusele, inimene kasutab teiste ideid või kasutab keegi teine tema enda ideid. Kui karvakestega sünnimärk asub keha keskjoonel, siis annab see inimesele vaba tahte valikuvabaduse näol. Inimene võib kasutada nii head kui kurja. Püsivust ja järjekindlust on rohkem neil meestel, kel habe on paremal pool tihedam. Kui on vasakul pool tihedam, siis pigem puudub järjekindlus ja püsivus.




On hea, kui meestel on lõua peal karvad, see tugevdab nende vaimset vastupanuvõimet. Naistel tekivad karvad lõuale endokriinse süsteemi väsimisest, sellised naised on enamasti liiga aktiivset seksuaalelu elanud või on neil liiga vähe naishormoone. Meestel hakkavad endokriinse süsteemi allaandmisel karvad välja kukkuma (eelkõige pealaelt).

Kui mehel on rinnakarvu rohkem paremal pool, siis räägib see kodusest õnnest ja suguvõsa tugevnemisest.




Sõnakuulmatud ja isepäised inimesed on karmide ja käharate või tugevalt lainjate juustega. Need on karmaliselt õpetamatud inimesed, kes on asunud vaimsele teele ja kes möödunud eludes võisid olla vastassoost. Enamasti on neil ka sünnilaigud rinnal (meestel paremal, naistel vasakul).

Kaenlaaluses asuvad pruunikad karvakestega sünnimärgid näitavad õnnelikke lapsi, kui asuvad heaendelisel poolel. Õnnelikku pikaajalist abielu näitavad rinnaku allosa keskmes asuvad pruunid karvakestega sünnimärgid, naistel veidi vasakul, meestel veidi paremal. Halvaendelisel poolel olevad seljakarvad meestel viitavad viljatusele.

On olemas ka üks karvakestega märk kehal, mis näitab silmapilkset surma. See asetseb meestel paremal, naistel vasakul poolel kubemes, normaalsest karvade piirist ülevalpool. See näitab vägivaldset kiiret surma, aga ilma piinadeta.




Kubemes asetsevad rippuvad, märgatavad sünnimärgid näitavad katastroofe ja eriolukordi, kui neid on vähemalt kaks. Katastroofe ja eriolukordi näitavad ka ribide all asetsevad karvakestega sünnimärgid (meestel paremal, naistel vasakul).

Kui inimesel on suured ja õhukesed pealaest eemal asetsevad karvased kõrvad, siis näitab see suurt musikaalsust. Karvaudemeis kõrvad viitavad kirglikule ja loomingulisele natuurile.

Märkide tõlgendamisel arvestatakse kõiki kehal olevaid märke. Kuigi kehal olevaid märke pigem peljatakse, siis teaduslikult on tõestatud, et need inimesed, kelle kehal on väga palju sünnimärke (üle 100), elavad kauem ja püsivad nooruslikumad.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aasta horoskoop (armastus ja suhted) + aasta horoskoop (armastuse otsimine ja leidmine)


Suhtehoroskoobid


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + elukutsevalik numeroloogia põhjal


Barbie nukk (CFF37)


Seinakaunistus


Buddha kuju: obsidiaan


Taro kaardid: Surrealist Tarot (koos raamatuga)


Taldrikud (27 cm) (4 tk)


Kaelakee: lasuriit


Käevõrud partneritele: aafrika türkiis ja obsidiaan


Kaelakee: elu puu


Kaelakee: lõvi



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused