Hellus annab uut sädet ja parandab haavu

Igaühel on vahel vajadus pugeda kaissu, olla hoitud ja armastatud. Argipäev nõuab pidevat heas vormis olekut, tekitab pingeid ja stressi, mistõttu hellusepuudust tuntakse isegi hästitoimivates suhetes. Soojus ja lähedus on parim ravim kurbusehetkedel ja rohke stressi perioodil, toetav puudutus või kallistus ei tee iialgi halba. Tagamõtteta hellad puudutused toovad uut sädet isegi väsinud ja rutiinsesse suhtesse. See tekitab kaitstuse tunde ja süvendab usaldust.




Sellistel hellusehetkedel pole enamasti sõnu vajagi. Sageli on nii, et inimene ise oskab küll hellust välja näidata, aga vastu võtmisega on raskusi. Viis, kuidas teist puudutatakse, annab edasi ka meeleolu. Vihase inimese käsi on kõva, isekal külm ja nõudlik, ükskõikne puudutus tekitab pigem ebameeldiva tunde, aga hell puudutus on lõdvestav ja tõstab enesehinnangut. Teise inimese füüsilist lähedust ei ole võimalik ülehinnata. Helluse ja sooja suhtumise kogemine parandab nii mõnegi hingehaava. Nahk on inimese kõige suurem meeleelund, puudutamisest tunneb rõõmu iga kehaosa. Võib avastada uusi meeldivaid alasid, mille puudutus on meeldiv mõlemale.




Spontaanne suudlus toitu valmistava kaaslase kaelale kannab kindlasti teavet, et kuulutakse ühte. Kui lembesuhte alguses on teineteise puudutamine tavapärane, siis ajapikku see väheneb ja jääb lausa unarusse. Terapeudid soovitavad just vanematel paaridel iga päev lihtsalt lebada teineteise kaisus paarkümmend minutit. Selline ilma seksita hellus võib olla raske, eriti kui ollakse solvunud või teise peale pahane. Et tunda teise kehasoojusest jõudu ja turvatunnet, näha teise silmis sära, peab rääkima vanad ebakõlad sirgeks. Parim arst inimesele on ikka ja alati teine inimene.




-On hea kui saab jagada nii rõõmu ja häid emotsioone, kui ka muret ning stressi. Aidata saab selline inimene, kes oskab kuulata ega räägi edasi teistele, kes oskab ka vaikida ja keda saab usaldada. Pole vaja alati kiirustada teisele nõu andma, sageli piisab vaid ärakuulamisest. Nõuanne on alati väga “kange ravim”, millega peab väga ettevaatlikult ümber käima. Just seetõttu ongi sõnadeta hellus sageli parim vahend aitamiseks. See annab inimesele tunde, et teda mõistetakse, temast hoolitakse ja ta on midagi enamat kui lihtsalt keha.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Töö ja raha aastahoroskoop


Isikuhoroskoobid


Lapse horoskoop


Taro kaardid: Tarot of Oppositions (koos raamatuga)


Padjakate 40 x 80 cm (2 tk)


Seinapilt lõuendil või kapal: auto lumisel teel


Taro kaardid: Tarot of Pagan Cats (ainult kaardid)


Päikesepüüdjad (4 tk)


Kaelakee: obsidiaan


Kaelakee: sõnni tähtkuju


Kausid (5 tk)


Käevõru: turmaliin



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused