Tähemärkide karmaülesanded

JÄÄR

Jäärade karma on seotud eelmiste elude isekuse ja egotsentrismiga. Jäär lihtsalt ei suuda arvestada teiste inimeste vajadustega, tema katsumused tulenevadki ükskõiksusest teiste tunnete ja soovide vastu. Jäär peab õppima saavutama juhtpositsiooni ilma teisi maha trampimata, solvamata ja teistele haiget tegemata. Seda ei saa teha ilma endasse süüvimata ja ennast seesmiselt tundma õppimata.




SÕNN

Sõnni karma tekib tema suurest kiindumusest materiaalsesse omandisse, rahasse ja välistesse asjadesse. Sõnn otsib kindlustunnet ilusatest asjadest, varandusest, omandist. Karma väljakutseks on otsida oma sisemist kindlustunnet ilma väliste vahenditeta, otsida igavikulisi väärtusi, mis on hävimatud. Ta peab koguma aardeid enda sisse, mitte enda ümber.




KAKSIKUD

Kaksikute karma keerleb keelepeksu, laimu, nurjatute plaanide, valede, reetmise, tahtliku petmise, tembutamise ja valeinformatsiooni ümber. Kaksikute karmaülesanne on tõe väljaselgitamine, väljakutseks on selle leitud tõe juurde jäämine.




VÄHK

Vähk keeldub lahti laskmast minevikust, olukorrad ja suhted võivad muutuda nii koormavaks. Vähi armastus võib olla lämmatav, algselt positiivne karma võib võtta ülima hoolitsuse vormi, mida Vähk liiga pealetükkivalt teistele jagab. Tema karma väljakutseks on iseenda eest piisav hoolitsemine. Vähk ei peaks ootama teistelt emotsionaalset tuge.




LÕVI

Aristokraatlik ja kõigutamatult uhke Lõvi peab tundma, et võim ja vastutus on tema käes. Karma väljakutseks on saada isiklikke võimalusi. Ta ei peaks aga nautima oma võimu teiste üle, see ei tohiks teda muuta veel uhkemaks. Lõvi uhkus saab karma kaudu hoope.




NEITSI

Neitsi võib muutuda orjameelseks, kui liiga alandlikult ja südamest teisi teenima hakkab. Neitsi ei peaks otsima ei tunnustust ega tasu oma teenete eest, olles väga kriitiline ja täpne kõiges. Tema väljakutse on küll kohut mõista ja otsustada, aga ta peab õppima seda tegema ilma liigse kriitilisuse ja pedantsuseta. Neitsi perfektsionism pannakse karma kaudu proovile.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Horoskoop mehele + aastahoroskoop mehele


Aastahoroskoop mehele


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + elukutsevalik numeroloogia põhjal


Käevõrud partneritele: austraalia jadeiit ja oonüks


Kaelakee: fluoriit


Taldrikud (6 tk) (25 cm)


Seinakell Diva


Mercedes-Benz G-Class G63


Käevõru: roosa kvarts ja triibuline ahhaat


Seinakaunistus: makramee


Taro kaardid: Oracle of the Roses (koos raamatuga)


Kaelakee: obsidiaan



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused