Miks ei ole hea kanda sõrmust keskmises sõrmes?

Sõrmust on aegadest aegadesse peetud maagiliseks ehteks. On väga oluline, millises sõrmes sõrmust kanda. Kuna pöial näitab isikupära, siis aitab selles kantav sõrmus inimest ohjeldada. Pöidlas sobib kanda just meestel sõrmust, see aitab hoida seksuaalset ja mehelikku jõudu. Pöial räägib midagi ka vaimse tervise kohta ja peab tasakaalustama kätt. Pöial mõjutab hingamisteid ja kopse, abaluu piirkonda ning pöidla masseerimine aitab emotsionaalse madalseisu korral. Pöidlas soovitatakse kanda hõbesõrmust, mis aitab puhastada verd ja hoiab ära mädanikke. Hingeseisundit aitab parandada aga alati kuld.

Nimetissõrmes ehk Jupiteri sõrmes võiksid kanda sõrmuseid häbelikud ja ujedad inimesed, see tõstab enesekindlust ja läbilöögivõimet. Nimetissõrm sümboliseerib seda, millisena inimene ennast näeb, näitab tema juhiomadusi, ambitsioone, võimet oma elu ise korraldada. Kui see sõrm on kõige pikem, siis on inimene võimukas, kui on väga väike või vigastatud, siis on enesehinnang madal. Nimetissõrmes kantav sõrmus aitab enesehinnangut tõsta ja õlavöötme pingeid tasandada. Selles sõrmes tuleks kanda kuldsõrmust, aga hambavalu, kõhulahtisuse, astma või neeruhaiguste korral hõbesõrmust. Kanda tuleks nii kaua, kuni haigusnähud kaovad või soovitud tulemused saavutatud, mitte rohkem.




Pöial ja nimetissõrm ei ole sõrmusesõrmed, mistõttu pidevalt nendes sõrmedes sõrmuseid kanda pole hea.

Kõige pikem ja tugevam sõrm on keskmine ehk Saatuse sõrm, mis on Saturni mõju all. See räägib vastutustundest, õiglustundest, õigel ja valel vahetegemise oskusest ja midagi räägib ka inimese saatusest. Saatuse sõrmes sõrmuseid ei kanta, vaid esoteerikutele on see lubatud ja sel juhul sobib rauast sõrmus. Ka suguvõsas põlvest põlve päritud sõrmuseid võib selles sõrmes kanda, kui suguvõsa saatus on olnud üldjoontes olnud hea. Üldjuhul on parem see sõrm sõrmustest vaba hoida.




Kolmas sõrm on päikesesõrm ehk Apollo sõrm, mis näitab loomevõimet ja eluga rahulolu, võimet seigelda, elu nautida, elust rõõmu tunda, võimet õnnelik olla. See on peamine sõrmusesõrm ja võimendab õnnelikku saatust ning majanduslikku heaolu. Selles sõrmes soovitatakse kanda kulda ja ka abielusõrmust kantakse just selles sõrmes, ega võetagi pikemaks ajaks kunagi ära, sest nii omab see kaitsvat mõju ka abielu püsivusele.

Väike sõrm on Merkuuri sõrm ja esindab võimekust ärimaailmas, suhet välise maailmaga, läbirääkimisoskusi ja tarkust. Väikesele sõrmele alluvad süda ja peensool. Kui süda on raske või südame piirkonnas on mõni muu vaevus, siis võiks masseerida väikest sõrme küüne alt ringikujuliselt. Ka kõrge vererõhu puhul võiks seda võtet kasutada. Väikeses sõrmes eelistavad sõrmuseid kanda inimesed, kes soovivad näidata, et nad on uue suhte ootel, nad on avatud lähenemisele ja välise maailma mõjudele. Ka omasooiharad inimesed eelistavad just selles sõrmes sõrmuseid kanda. Väikeses sõrmes sõrmuse kandmine tõstab intuitiivsust ja muudab sensitiivsemaks.




On oluline ka see, kummas käes sõrmust kantakse. Vasak käsi on passiivne (yin) ja parem käsi aktiivne (yang), passiivne käsi võtab vastu energiat, aktiivne käsi annab energiat välja. Vasakukäelistel on vastupidi, vasak aktiivne ja parem passiivne. Sõrmused annavad neid omadusi juurde, mida soovitakse. Sõrmuste kandmisega on võimalik oma tervist heas toonuses hoida, aga sellega võib tervishädasid ka juurde tekitada.

Keskmist ehk kõige pikemat sõrme nimetatakse Saatusesõrmeks ja see tuleb sõrmustest vaba hoida kindlatel põhjustel. Selles sõrmes pidevalt sõrmust kandes muutub saatuslik faktor liiga tugevaks ja inimene ei pruugi sellega enam toime tulla. Keskmine sõrm on väga tähtis, sest jaotab meridiaanide vahelisi energiaid kehas. Selle sõrmega on seotud nii veresooned kui närvid. Esoteerikute väitel blokeerib naine oma armastuse energia, kui kannab pidevalt sõrmust just keskmises sõrmes. Eriti peaks vältima keskmises sõrmes hõbedat ja kulda.




Kui on rahutustunne hinges, siis võib keskmise sõrme küünepealset ja küünealust osa kergelt masseerida. Kui tervis läheb käest, võiks kõik sõrmed sõrmustest vabastada ja masseerida sõrmeküünte all olevat piirkonda kõigil sõrmedel. See vabastab energiakanalid ja elutähtsad protsessid saavad normaalselt toimida.

Kui inimene sõrmuse kaotab, siis nii oligi vaja, sest sõrmus oli oma töö juba teinud. Seda polnudki vaja rohkem kanda. Sõrmused jätavad omaniku maha ka siis, kui nende eest piisavalt hästi ei hoolitseta. Sõrmuseid tuleb aeg-ajalt sinna kogunenud negatiivsest energiast puhastada ja uuesti laadida (kas voolava vee all, küünlaleegi kohal, kuumas rannaliivas, päikese käes vm.). Kui kaob ära abielu- või kihlasõrmus, siis on see märguanne, et ka suhetes on midagi halba juhtumas. Kihlasõrmuse kaotamisel võib kihlus katkeda, abielusõrmuse kaotamisel võib abielu puruneda, see on igal juhul halb enne. Samal põhjusel ei anta kihlasõrmust ja abielusõrmust kunagi teistele proovimiseks.

Kui inimene kannab mitut sõrmust ühes sõrmes, siis soovib ta ekstreemselt mingeid võimeid suurendada. Kui sõrmuse sõrmes kantakse mitut sõrmust, siis näitab see rahulolematust oma abielu või suhtega. See vihjab ka sellele, et alateadlikult otsitakse uut armastust. Tuntakse suurt puudust armastuse järele, mistõttu soovitakse tõmmata armastust oma ellu. Sõrmuse sõrm on südame ja tõotuste andmisega seotud.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Sünnihoroskoop + horoskoop mehele


Armastuse karma + armastuse- ja seksihoroskoop


Numeroloogia kalender


Tassid ja taldrikud (komplekt 6-le inimesele) - Villeroy & Boch


Taro kaardid: Sea Melodies (ainult kaardid)


Taldrikud (6 tk) (25 cm)


Piknikutekk (200×150 cm)


Tass: lehm


Tassid (6 tk)


Citröen 2CV6


Kausid (4 tk)


Käevõru



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused