Mida räägib Sinu kohta lemmikjook?

Igaühel on omad eelistused ja lemmikjook annab vihjeid ka inimese enda kohta.

VESI

Puhas vesi on tervislike eluviisidega inimeste jook, aga midagi räägib ka selge maailmavaate ja teiste eelistuste kohta. Puhast vett eelistavad karsked, ausad, puhtad, loodusega hästi kontaktis olevad inimesed. Seda aga juhul, kui see on nende loomulik eelistus, mitte mõne dieedi osana omaks võetud.




MAHL

Oluline on siin, millist mahla inimene eelistab. Lisainfot annab taim, mille mahl on eelistatud, kas on tegemist eksoodi või kodumaise, hapu või magusa, mingi segu või puhta naturaalse mahlaga. Ka mahlajoojad on põhiolemuselt tervislike eluviisidega, aga nad on värvikamad ja mitmekülgsemad kui veejoojad.

KOHV

Kuuma kanget kohvi eelistavad inimesed on ise samasugused. Enamasti on neil alati kiire ja töid-tegemisi palju, nad kipuvad üle töötama ja närvilised olema, magavad kehvasti või vähe. Piimaga kohv on pisut rahulikumate inimeste lemmikjook, kes kipuvad asju pisut ilustama ja iga viimast saladust hingelt ei avalda. Ekspressot armastab sõbralik ja kergesti kohanev inimene, kes naudib ehedat ja puhast, tunneb elust rõõmu ja teeb, mida mõtleb. CaffeLatte on aruka inimese jook, kes valib alati kuldse kesktee, ei kipu liialdama milleski, kipub pigem tegelikkust ilustama. Capuccino eelistajad on elurõõmsad ja energilised.




TEE

Teed armastavad inimesed on aeglasemad ja rahulikumad kui kohvijoojad. Teejoojad on kohvijoojatest ka tervislikuma eluviisiga ja valivad rohkem, kellega suhelda. Taimeteed eelistavad loodusega kontaktis olevad inimesed, teetseremooniaid armastavad sensitiivsed inimesed, kes lähenevad süvitsi kõigesse. Jäätee eelistajad on rahulikud, jahedad, lihtsad. Näiteks Cleopatra lemmikjook oli hibiskitee.

KAKAO

Kakaod eelistavad kuumad, võluvad ja ligitõmbavad inimesed. Kakao on kuninglik jook, midagi sellist on peidus ka inimestes, kes seda jooki armastavad.




PIIM

Piima ei peetagi joogiks, see on pigem toit. Piima armastavad inimesed, kelles on säilinud midagi lapselikku või rikkumatut, kes on hoolivad ja vastutustundlikud, traditsioonid ja kodu on neile olulised.

MINERAALVESI

Tervislike eluviisidega inimeste jook, kes suudavad end eesmärgi nimel piitsutada ja ennast ületades ka häid tulemusi saavutada.




COCA-COLA

Selle joogi eelistajad ei taju maailma sügavuti, armastavad pigem välist efekti ja neile on oluline oma head mainet säilitada, et väliselt oleks kõik korras. Neis on alati ka mingid varjatud motiivid, mille nimel nad tegutsevad ja mis pole teistele päris selgesti mõistetavad.

ÕLU

Õlut eelistab lihtne ja üldjoontes sõbralik inimene, kes võib olla pisut brutaalne ja enamasti liiga otsekohene. Lihtsalt elab oma elu, mingeid erilisi eesmärke endale ei sea, laseb võimalusi mööda kas mugavusest või lihtsalt ei märka neid.




SIIDER

Siidrit eelistavad seltskondlikud ja rõõmsad inimesed, kes on pisut naiivsed ja kes armastavad suhelda. Ei katkesta ennast iialgi saavutamatute eesmärkide nimel ja püüavad tülisid ning ebakõlasid vältida.

VALGE VEIN

Valge veini eelistaja on rafineeritud ja pisut jahe. Vihjeid lisab see, millise maa veine eelistatakse (prantsuse veinid vihjavad sensuaalsusele, itaalia veinid heale stiilile, saksa veinid asjalikkusele, gruusia veinid soojale, külalislahkele ja sõbralikule natuurile, inglise veine eelistavad jahedad snoobid, hispaania veine mugavad ja pisut laisad inimesed, kreeka veine eelistavad hedonistid, bulgaaria veine eelistavad need, kes on
vähemnõudlikud).



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Horoskoop mehele


Millest räägib Sinu nimi?


Sünnihoroskoop + Isiksuse analüüs hiina astroloogia järgi


Söögiriistade komplekt (24 tk) - Velaze


Seinapilt lõuendil või kapal: Pakri pankrannik


Padjakate 45 x 45 cm (2 tk)


Kausid alusel (3 tk)


Kaitseingli kujuke: roheline fluoriit


Tassid: The Starry Night - Vincent Van Gogh (2 tk)


Kõrvarõngad: tüdruk ja kass


Lamp


Kaelakee: ema ja tütar



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused