Täringuga saatuse ennustamine

Täringud olid olemas juba 2000 aastat eKr ning nendega ennustamine kujunes välja ilmselt liisuheitmisest. Tuleviku ennustamiseks visatakse ringi sisse 2 või 3 täringut ning tõlgendatakse saadud tulemus. Täringuid on kasutusel erineva kuju ja suurusega. Enamasti on täringul 6 tahku, aga võib olla ka rohkem. Meisterdatakse täringuid puust, luust, plastmassist ja on varasematel aegadel kasutatud ka hinnalisemaid materjale. Igal tahul on kindel arv silmi, mis on paigutatud nii, et ühe vastasküljel asub kuus, kahe vastas viis ja kolme vastas neli. Viskamisel saadud arvu tähendus määratakse kindlaks enne ennustamise algust.




Kahe täringuga ennustamine

Visatakse 2 täringut ringi sisse. Enne viskamist tuleb küsimusele keskenduda, siis visata täringud, liita saadud silmade arv kokku ja vaadata tähendust. Kui täring ringist välja veereb, ei võeta silmade arvu arvesse.

Tähendused võib ka ise valida enne veeretamist ja küsimuse esitamist.




Kolme täringuga ennustamine

Vaja on kolme ühesugust täringut, suurt paberit, pliiatsit ringi joonistamiseks. Ringi võib joonistada pulgaga ka maapinnale ja täringuid võib visata väikese nõu seest. Ringi läbimõõt peaks olema vähemalt 30 cm. Silmade arv loetakse kokku ja arvestatakse ainult neid täringuid, mis ringi sisse jäid. Number, mis kordub, ennustab eesootavaid tähtsaid uudiseid. Kui üks täring maandub teise peale ja jääbki sinna, viitab see kingituse saamisele või ettevaatuse vajadusele antud küsimuses. Kui kõik täringud veerevad ringist välja, tuleb uuesti visata. Kui sama kordub, tuleb pooleli jätta ja sel päeval ei tohiks enam ennustada. Küsimus mõeldakse selgeks enne täringute veeretamist.







Silmade arvu tähendused kolme täringuga ennustamisel:




Tähendused võib leida ka numbrite klassikaliste tähenduste järgi, aga oluline on see, et tähendused oleksid enne ennustamist kindlalt määratud.

Täringusilmade tähendus (täiendab üldsummat):

1 – loetakse soodsaks, kuid terviklik ennustus on olulisem

2 – edu sõltub teistest, eelkõige sõpradest, varjatud arengud

3 – suurepärane edu märk

4 – pettumus ja pahandused või takistused

5 – hea enne, liikumist ja ootamatusi toob

6 – ebakindlus

Üksiku tahu silmad pehmendavad või raskendavad üldmõju.

Ennustamise lihtsustamiseks võib ringi jagada sektoriteks näiteks järgmisel viisil:

A – järgmine aasta, B – rahaasjad, C – reisimine, D – kodused asjad, E – olevik, F – tervis, G – armastus ja abielu, H – juriidilised asjad, I – meeleseisund, J – töö ja karjäär, K – sõbrad, L – vaenlased. Sel juhul on oluline ka see, millises sektoris täringud on.

Allikas: “Ennustamise entsüklopeedia”





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Parima sõbra horoskoop


Nimemuutuse mõju eluteele


Armastuse karma horoskoop


Tassid (6 tk)


Seinapilt lõuendil või kapal: päikeseloojang


Kauss (15 cm)


Tekk (150 x 200 cm)


Tassid: linnud (4 tk)


Dekoratsioon: roos


Vihmavari: päevalill


Barbie nukk (GXT03)


Elevandi kujuke: crazy ahhaat



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused