5 abivahendit Hingega kontakti saavutamiseks

Hing pälvib vaid väheste inimeste tõsist tähelepanu ja keegi ei tea täpselt tema olemust. Sellest, mis ta on, miks eksisteerib, milline on tema eesmärk on, teatakse väga vähe. Teaduslik tegevus piirdub füüsilise reaalsusega ja abiks mingil viisil pole. Sõnaraamatutes käsitletakse Hinge kui midagi ebamäärast, mittemateriaalset ja füüsilisest kehast erinevat.

Hing on inimese sisemine olemine, tema enda ammendamatu loov allikas ja tõeline Mina. Ta on spirituaalne, aga tal on füüsiline ja vaimne väljund. Me vaid tunnetame tema olemasolu ega näe teda. Hing ei vanane aastatega, kuigi keha kulub ja mõistus muutub töntsimaks. Võib vaid eeldada, et inimese elu eesmärgiks ongi areneda, jäädes seejuures iseendaks. Loovus on eelkõige Hinge tegevus, mitte mõistuse oma. Aga Hing kasutab ka mõistust, et looming saaks füüsilise kehastuse. Tõeliselt loov inimene on harmoonilises koosluses oma Hingega. Hing on seotud elu suuna ja igapäevase tegevusega, aga vähesed mõistavad tema olemust sügavamalt.

Hingerahu on see, mida inimesed maailmas kõige rohkem otsivad ja mida saavutada on peaaegu võimatu, sest igapäevane elu ei soodusta mingil viisil seda. Seetõttu ongi vaja oma Hingega suhelda iga päev, kasvõi veidike.




Hingega suhtlemiseks peetakse sageli ettekuulutamist ehk tuleviku ennustamist, mis on väga vana kunst. Tegelikkuses ei puuduta ükski ettekuulutus inimese tulevikku, vaid hoopis olevikku, sest just läbi oleviku luuakse oma tulevikku. Enamik probleeme on inimese enda Ego põhjustatud. Ego ei pääse mõistuse ja intellekti abil Hinge Minani ehk alateadvuseni. Hing on midagi niisugust, mida tuleb pigem uskuda ja tunda. Teda ei saa füüsiline teadus kirjeldada, defineerida ega avastada, sest Hing on täielikult mittemateriaalne. Ka “hingeteadusi” ei saa tema uurimiseks rakendada, sest Hing ei ole seotud mõistusega. Hing on ähmane, spirituaalne “miski”, mis hõlmab inimese moraalseid, eetilisi ja iseloomuomadusi, tema tõelist seesmist olemust. Enamik inimesi pole teadlikud oma Hingest. Ðamanism nimetab Hinge inimese sisemiseks valguseks ja öeldakse, et silmad on Hinge “peegel”. Hingetasand on hoopis teine kui füüsiline, aga Hing piirdub ruumiliselt inimese kehaga. Hingega on võimalik teadlikult ühendusse astuda ja kaasata teda oma igapäevategemistesse. Kui Hing on rahul, siis on inimene õnnelik. Kui Hing on pikalt “haige”, siis haigestub ka inimese füüsiline keha. Hingega saab kontakti saavutada sügava meditatsiooni teel, aga selleks saab kasutada ka erinevaid abivahendeid.




1. I-Ching

Muutuste Raamat ehk Hiina Heksagrammid (kuusjooned) on tõenäoliselt vanim abivahend ja põhineb muutuste mustril. 64 heksagrammi näitavad elu kõiki üldolukordi. Ennustamisel varieeritakse katkendlikku ja katkematut joont.

2. Pendel

Lisaks paljudele kasutamisvõimalustele saab kasutada pendlit ka suhtlemisel Hingega. Annab “ei” ja “jah” vastuseid kindlatele ja täpsetele küsimustele, kui tavateadvus ei sega. Enne küsimist tuleb leppida kokku pendli liikumine (näiteks “jah” päripäeva ja “ei” vastupäeva). Tulemus oleneb kasutaja Mina terviklikkusest.




3. Püha tee kaardid

Indiaani hõimude muistne tarkus. Need kaardid kujutavad endast indiaani hõimude muistset tarkust ja spirituaalsust. Kasu on neile inimestele, kes tunnevad Maagiaratta põhimõtteid. Aitab näha isikliku arengu etappe, mure põhjust ja selles peituvat õppetundi.

4. Ruunid

Põhja- ja Kesk-Euroopa ðamaanide töövahendid. Ruunid annavad edasi teavet selle kohta, et väljaspool inimest toimuv pole midagi muud, kui selle peegeldus, mis leiab aset seespool (hinges). Ruunikirja on seostatud okultismi ja kurjade jõududega, sest neid on palju kasutanud inimesed, kes on soovinud teiste üle võimu saavutada. Ennustusvahendina on neid alahinnatud. Ruunid kannavad endas tugevat energiat ning telepaatilist sõnumit.




5. Taro

Tarokaarte on kasutatud ammustest aegadest Hinge tarkuse avastamiseks. Tänapäeval püütakse tarokaartidega peamiselt tulevikku ennustada. Kaardil olevad pildid annavad edasi kunstniku nägemuse spirituaalsetest jõududest, mistõttu kaardid on mõju poolest erinevad ja selleks et kannaksid edasi Hinge sõnumeid, on vaja leida kaardipakiga hingeline side.

Hingega kontakti aitavad saada ka unenäod. Need arvatakse olevat Hinge “keel”, sest tulevad sügavalt alateadvusest, neid peab oskama vaid lahti mõtestada. Psühholoogid soovitavad öökapile jätta pliiatsi ja märkmiku, kuhu saab vajadusel unenäo üles kirjutada, sest muidu võib see kergesti hommikul olla meelest läinud.

Hingel võib olla sügavam side ka loodusega. Sel juhul saab inimene teavet otse loodusest: taimedelt, loomadelt, lindudelt ja loodusnähtuste abil. Paljudes kultuurides räägitakse hingepuudest, hingeloomadest ja hingelindudest, isikustatakse looduses toimuvaid ilminguid ja olendeid. Kasutatakse ka erinevaid joovastavaid drooge, trumme, kellukesi jt. abivahendeid, et tavateadvust Hingega kontakteerumisel välja lülitada. Uimastavate droogide või hüpnoosi kasutamine Hingega kontakti saavutamiseks on väga ohtlik tee.

Algallikas “Kus kotkad lendavad”, K. Meadows





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kas Sinu nimi sobib eluteega kokku?


6 kuu horoskoop


Elutee üldskeem


Lamp


Seinapilt lõuendil: jänesekapsad


Seinakaunistus: hamsa käsi


Käevõru: must ahhaat


Taro kaardid: Messenger Oracle (koos raamatuga)


Vihmavari: võõrasemad


Vaagnad (2 tk)


Käevõru - lasuriit


Dekoratsioon: roos



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused