Ajatu ja kestev mood: nõuandeid naistele

Kommertsartikkel

Naiste riided aitavad neil tuua esile oma välimuse parimaid külgi, samuti aitab riietus varjata ja peita ebakindlusi. Riietuse abil on võimalik rõhutada oma isikupära. Riiete valik on suur – olemas on erinevaid riideesemeid erinevates lõigetes ja värvitoonides. Suure valiku naisterõivaid leiate Kaup24.ee veebipoest.

Mood on pidevas muutumises, kuid iga naine soovib alati näha välja stiilne ja kaunis. Hoolimata kiirmoest on olemas ka nn “ajatu klassika”, mida kandes olete alati stiilne, olenemata ajastust. Selleks on mõningad riideesemed, mis võiksid olla iga naise garderoobis.

Vihmamantel

Vihmamantel on riideese, mida võite kanda igavesti. Tegemist on universaalse riideesemega, mida võite kanda nii soojemate kui ka külmemate ilmadega, nii pidulikumale üritusele minnes kui ka vaba aega veetes. Samuti sobib vihmamantli alla nii bleiser kui ka kampsun.

Vihmamantleid leidub erinevates pikkustes ja värvitoonides, seega on valikut igale maitsele. Soovitatakse eelistada klassikalist beeþi vööga varianti, millel on kaks nööbirida 10 nööbiga. Hea valik on ka musta värvi mantel, mis sobib kõikide muude värvidega.

Must pintsak

Musta bleiserit peetakse garderoobi üheks põhiesemeks. Sarnaselt vihmamantliga on ka see riideese oma omaduste poolest universaalne – teda võib kanda nii triiksärgi kui ka kleidiga. Universaalse väljanägemise annab ka must värvitoon, mida saab kombineerida teiste värvidega.

Musta pintsakut valides on oluline, et see oleks kandjale täpselt paras.

Must kleit

Väike must kleit on riideese, mis võiks olla iga naise garderoobis. Tegemist on klassikaga, mis päästab igast olukorrast. Musta kleiti on olemas erinevaid variante – nii pikkade kui ka lühikeste käistega, liibuvaid kui ka erinevatest materjalidest tehtud. Samuti on olemas minimalistlikke kui ka volangidega variante.

Musta kleidi juures püüavad pilku teist värvi aksessuaarid, nagu näiteks vöö või kott. Samuti sobivad musta kleidiga kokku värvilised jalanõud. Musta kleidiga võib minna igale poole, samuti sobivad temaga kokku erinevad jalanõud, nii kingad kui ka tennised.

Triibuline pluus

Triibuline pluus on samuti universaalne riideese, mida saab kombineerida teiste riideesemetega ja kanda igas olukorras. See sobib kandmiseks nii talvel kui sa suvel. Triibulisi pluuse võite leida nii pikkade kui ka lühikeste varrukatega, erinevates värvides ja erineva triibu laiusega.

Tasub eelistada puuvillast varianti, mis on kandes mugav ega aja higistama. Seda saab kombineerida näiteks bleiseri või teksade ja tennistega. Triibuline pluus on riideese, mis on ühtaegu nii mugav kui ka stiilne.

Must tagi

Nahast must tagi võib olla hea alternatiiv mustale pintsakule. Sarnaselt pintsakuga on ka must tagi riideese, mida saab kombineerida kõigega. Olgu selleks kas kleit või kampsun ja teksad. Tagi sobib nii igapäevaseks kandmiseks kui ka pidulikematel üritustel.

Seda saab kanda erinevatel aastaaegadel. Suvisel ajal sobib ta koos suvise kleidiga, samas külmemal ajal sobib selle alla kampsun ja lisaks veel soe sall.

Valge särk

Tavaline valge särk sobib kõikide riideesemetega, olgu selleks nahkseelik või teksad. Valge särk sobib neutraalseks taustaks, kui soovite kanda näiteks mustriga seelikut või pükse. Samuti on hea valge särgi abil rõhutada erinevaid aksessuaare.

Valge särk võib olla nii triiksärk kui ka pluus. Pluuside puhul on võimalik kombineerida erinevat tüüpi kaeluste ja varrukate pikkusega. Seega on võimalik leida just endale sobiv variant.

Kašmiirkampsun

Külmas kliimas elades on soe kampsun garderoobi kohustuslik element. Kašmiirkampsun paistab esmapilgul õhuke, aga on tegelikult väga soe. Seda saab kombineerida nii nahktagi kui ka mantliga. Kampsunitel on lai värvi- ja mustrivalik, mistõttu on võimalik leida endale sobiv. Neutraalsetes toonides kampsuneid on hea kombineerida teiste värviliste riietega.

Kampsunit kandes saab muuta oma riietuse isikupärasemaks, kui näiteks lisada komplektile krae. Selleks võite lisada kampsuni alla triiksärgi – selle krae annab ühevärvilisele kampsunile silmiköitva aktsendi.

Valged tossud

Jalatsite valikul on oluline mugavus. Seega on tossud hea alternatiiv kontsakingadele. Valge värv on neutraalne, mistõttu sobib see kokku kõigi teiste värvitoonidega. Samuti annab valge toon teatud pidulikkust, mistõttu sobivad nad ka viisakale üritusele.

Valgeid tossud sobivad ka kõigi ülerõivastega. Olgu selleks sulejope, nahktagi või villane mantel- valged tossud näevad nendega väga ðikid välja. Siiski tasub pöörata tähelepanu jalanõude puhtusele- valged tossud on efektsed vaid siis, kui nad on laitmatult puhtad.

Tumedad teksad

Teksad on üks garderoobi põhilisi riideesemeid, mida on hea kombineerida muude riideesemetega. Teksad on head igapäevaseks kandmiseks, kuna nad sobivad nii vabaks ajaks kui ka tööle. Neid on erinevaid lõikeid, mistõttu leiate täpselt endale sobiva.

Tumedad teksad sobivad nii pidulike pluusidega kui ka näiteks pusaga. Samuti saab nendega kanda nii kingi kui ka tosse. Seega on teksapükse näol tegemist universaalse riideesemega, millega saab kombineerida absoluutselt kõike.



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused