Kasulikke nõuandeid kodu sisustamiseks

Kommertsartikkel

Kodu sisustamine on alati põnev ja väljakutsuv, aga samas ka parajalt stressirohke ning aeganõudev tegevus. Kuidas leida kena söögilaud ja toolid, parim nurgadiivan, kaunid valgustid, sobiva suurusega voodi ning sellele veel parimad madratsid, millel kvaliteetset und magada? Selleks tuleb läbi vaadata mitmeid sisustuspoode, et leida enda jaoks need õiged. Näiteks Home4you kauplustes leidub mööblit igasse tuppa ning kõike on võimalik mugavalt ka e-poest vaadata ja tellida. See võimalus aitab aega säästa, sest kõik meeldivad asjad saab juba kodus välja valida ning ei pea iga asja leidmiseks poodi tormama.

Tänapäeval puhuvad kodukujunduses igal aastal uued tuuled ning trendid vahetuvad kiiremini, kui tavainimene mööblit välja vahetada jõuab. Seega on aegumatuks soovituseks see, et kodu peab meeldima eelkõige endale ja sobima just selles elavatele inimestele.

Kui koduks on väiksem maja või korter, siis aitavad mõned lihtsad nipid, kuidas kujundlikult ruumi “juurde tekitada”. Selleks tuleb mööbli ost veel teadlikumalt läbi mõelda ning näiteks panipaigad arvestada nii voodi kui ka diivani alla. Nurgadiivan on hea valik igasse kodusse, sest valida saab erinevate mudelite ja värvide vahel ning nurgadiivanil istudes moodustavad inimesed justkui poolringi ja vestluste pidamine on mugavam, kui näeb kõiki kaaslaseid. Kellel on kodus aga ruumipuudus, siis praktiline Nurgadiivanvoodi aitab kindlasti ruumi võita kui päevasel ajal seda kokkupandult kasutada ning vaid magamaminekuks voodiks avada. Kel aega napib, siis aja kokkuhoiuks tasub parim nurgadiivan välja valida Home4you kodulehelt ning tellida nurgadiivan e-poest.

Kellel on kodus aga eraldi magamistuba, siis on hädavajalikuks ostuks ka kvaliteetset und tagav voodi ning veel olulisemad on sellele parimad madratsid, mille lai valik on samuti Home4you poodides olemas.

Tänapäeva trendiks on kasutada kahte madratsit, et kattemadratsiga tagada veel mugavam uni. Parimad madratsid on need, mille soetamine on olnud teadlik ja läbimõeldud valik vastavalt oma magamisharjumustele ning eelistusele. Kuidas aga leida kõige sobivamad ning parimad madratsid? Selles on abikäe ulatanud näiteks Ameerika Ühendriikides tegutsev organisatsioon Sleep Foundation, mis koostöös mitmete spetsialistidega on kirja pannud väga põhjaliku soovituste nimekirja, et aidata ka kõige algajamal valijal just endale see õige leida. Home4you poodides on palju erinevaid madratseid, mida tasuks valida vastavalt oma magamisharjumustele. Lisaks viitavad Sleep Foundationi parimale unekvaliteedile pühendunud spetsialistid, et madratsi valikul tuleks erilist rõhku pöörata ka sellel magaja vanusele ning kehakujule, täpsemalt loe siit. Madratsite tellimiseks ning aja kokkuhoiuks kehtib samuti soovitus, et vali juba kodulehelt ja telli madrats e-poest.

Kui need suuremad ja olulisemad valikud diivani ja voodi näol on tehtud, siis aitavad tihti kodu omanäolisemaks muuta näiteks kardinad ja vaibad, mida tasuks välja valida ja osta siis, kui muu mööbel on juba paigas. Vabalt langevate, õhuliste kardinatega saab näiteks tuppa avarust juurde tuua, värviliste kardinatega aga võib-olla pigem tagasihoidlikusse ruumi särtsu lisada. Umbes samal põhimõttel tasuks valida ka sobiv vaip – tagasihoidlikuma sisustusega ruumi annab kontrastne või julgete värvidega vaip palju silmailu ning juba kirjuma üldpildiga ruumi aitab tagasihoidlik vaip jälle rahulikumat nooti lisada.

Igal juhul ei tasu tingimata oma kodu sisustamisega kiirustada ning välja tuleks valida ennekõike endale meelepärased ja sobivad mööbliesemed. Tihti võtab kõige õigemate asjade leidmine kauem aega kui arvestatud, aga lõpuks on kauaoodatud lõpptulemus kindlasti seda väärt!



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused