Polaarsus sodiaagis (positiivne, negatiivne)

Sodiaagis valitseb polaarsus, iga sodiaagimärk on kas negatiivne või positiivne. Omadused on vastandlikud, aga üks pole teisest parem. Kõik vastandlikud paarid on omavahel seostes ega saa üksinda eksisteerida. Feng shuis väljendatakse seda yin ja yang, kaks vastandlikku jõudu, mis täiendavad teineteist. Igas inimeses on olemas see polaarsus, kõigis meis on vastuolud peidus, isegi kõige tasakaalukamana näivas inimeses on need varjatud kujul olemas.

Iga inimest mõjutavad mingil määral kõik 12 tähemärki, sest sünnikaardis on need kõik esindatud mingil viisil. Valitseva märgi annab Päikese asend sünnihetkel. Suurema mõju annavad veel Kuu, tõusumärgi ja suurte planeetide (Veenus, Merkuur, Marss, Jupiter, Saturn) asend.




Positiivsed märgid: Jäär, Kaksikud, Lõvi, Kaalud, Ambur, Veevalaja

Positiivsed märgid on need “tikud”, mis süütavad “tule”, “süüted”, mis käivitavad “mootori”. Positiivsete märkide tegevuseks on jooksmine, energiline liikumine, tantsimine, mõtlemine, juhtimine, pidutsemine, kallistamine, väljakutse esitamine, võitlemine, tõukamine, tõmbamine, ruumi endale hõivamine. Positiivsed märgid kannavad mehelikku ja aktiivset energiat.

Positiivsete märkide eluhoiak:
Neil on tunne, et päike paistab vaid nende peale. Nad ei hooli takistustest ja usuvad ning loodavad, et hea õnn ei kao nende elus. Tagasilöökidest kosuvad nad kiiresti ja proovivad ikka uuesti ja uuesti oma eesmärkideni jõuda. Nad otsivad pidevalt väljakutseid ega hooli takistustest ning tagajärgedest. Positiivsetel märkidel on jõuline uhkus, mis ei salli vastuseisu.




Negatiivsed märgid: Sõnn, Vähk, Neitsi, Skorpion, Kaljukits, Kalad

Negatiivsed märgid on “tulehakatis” ja “mootor”, mis on juba käivitatud. Tegevuseks on kogemine, puhkamine, tunnetamine, imamine, ahvatlemine, ehtimine, vältimine, lükata ja tõugata olemine, hoidmine, hõivatud ruumis olemine, kogumine, säilitamine. See on naiselik ja passiivne energia.

Negatiivsete märkide eluhoiak:

Need märgid on tundlikud, kontrollivad ja vastuvõtlikud. Nad pakuvad kindlustunnet, hoiavad ja hoolivad, on valmis raskemaks katsumuseks ja tulevad sellega toime. Neil on püsivust ja kannatlikkust. Nad on alati valmis hoolitsema ja ahvatlema, hoiavad kinni sellest, mis pakub turvalisust.




Igas inimeses on olemas mõlemad pooled, nii positiivne kui negatiivne. Kumb on ülekaalus, see määrabki tema põhiolemuse. Kuigi sünnikaardis on olemas enamasti kõikide tähemärkide varjatud mõju, annab kõige olulisema tähenduse ja põhiolemuse ikka ja alati päikesemärk (sodiaagimärk, milles asus Päike sünnihetkel). Paarisuhetes on parem, kui koos on negatiivne ja positiivne märk, üks juhib ja teine allub. Kaks positiivset ja tugevat märki võitlevad ja võistlevad pidevalt omavahel. Kui nad suudavad rollid ära jaotada, võivad nad koos olles palju saavutada. Kaks negatiivset märki võivad aga elule alla jääda, sest kumbki ei võta juhtohje enda kätte. Nad võivad elada ka vaikselt oma elu ja olla rahul sellega, mis neil olemas on.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Taro kaartide ennustus


Aastahoroskoop mehele


Armastuse ja suhete aastahoroskoop


LED teeküünlad (24 tk)


Taro kaardid: Golden Magic Lenormand Oracle (ainult kaardid)


Taskupeegel: Almond Blossom (Vincent van Gogh)


Kaelakee ja kõrvarõnmgad


Taldrikud (25 cm) (4 tk)


Pehme mänguasi: orav (suurus L (32 cm))


Kaelakee: kaltsedon


Taro kaardid: The Tarot of Curious Creatures (koos raamatuga)


Ford Mustang GT, 2015



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused