Millised unenäosümbolid viitavad edule ja läbikukkumisele?

Edukus on inimese tegemiste mõõdupuu, mis iganes inimene ise edukuse mõõdupuuks peab oma elus. Elu kõige väärtuslikum tulemus on ilmselgelt õnnelik ja harmooniline elu, mistõttu edu ja läbikukkumisega seotud teemad on unenägudes üsna tavalised. Unenäos ootamatu hiilgus või kuulsus, mida nauditakse, viitab suurele tunnustusevajadusele, sügavale soovile tõsta oma enesehinnangut. Ühtlasi viitab ka sellele, et inimene on valmis vastu võtma uusi ja ambitsioonikaid väljakutseid. Unenägudes nähtud edu aga viitab tavaelus pigem läbikukkumisele ja vastupidi. Hirm nähtamatu ja pimeduse ees on tüüpilised ärevusega seotud unenäosümbolid, öisel ajal ja pimeduses toimuv on negatiivse tähendusega. Milliseid viiteid annavad unenäod edukuse ja läbikukkumiste kohta?




AUHINNAD, KINGITUSED

Auhinnaline kink võib viidata nii üldisele heaolutundele kui ka muredele ja rahaprobleemidele. Auhinna saamine on sageli ka seksuaalse alatooniga unenägudes teemaks, sel juhul enamasti lillekimbu või millegi maitsva näol. Särav ja kaunis lillekimp viitab õnnele ja edule armuelus, kui lilled on närtsinud või ära kuivanud, siis on nii ka tunnetega. Teatud juhtudel võib auhind olla hoiatus liialdatud ootuste eest. Raha kingitusena või preemiana on eneseväärtuse sümbol, kuldraha ennustab võitu, hõberaha kaitsvaid sõpru.

TÄHELEPANUTA JÄÄMINE UNENÄOS

Edutu püüe tõmmata kellegi olulise inimese või kolleegide tähelepanu viitab pettumustundele reaalses elus. Inimene tunneb ilmselt argielus, et talle olulised inimesed ei hinda teda vääriliselt. Kui nähakse reaalseid inimesi, tuleks vaadata üle reaalses elus suhted nendega. Mõnikord nähakse kuulsusi ja tähtsaid inimesi, kellega tavaelus seosed puuduvad, siis on probleem laiemapõhjalisem. Surnud esivanemad tulevad nõu andma.




JOOKSMINE, VÕISTLEMINE, PÕGENEMINE

Kes unes võidujooksu võidab, on seesmiselt enesekindel ja võidutahteline. Tal on potentsiaali edu saavutada ja tunnustust võita. Samas võib see peegeldada ka liialdatud vajadust tunnustust võita, mis tavaelus võib anda vastupidise tulemuse. Jooksu kaotamine, eriti kui kaotatakse napilt, viitab pettumustele, oma võimete alahindamisele või alandusele. Mõnikord soovitakse unenäos küll joosta ja põgeneda, aga jalad on tinarasked või nagu maa külge naelutatud. Siin takistab aju ärevusest tingitud ennatlike impulsside tõttu tegutsemist. On vaja anda endale aega rahunemiseks ja tegutseda tuleb siis, kui on õige aeg. Tagaajamisunenägude puhul on tegemist sageli paranoiade ja närvihäiretega, aga sageli ka inimese enda isiksuse mahasurutud ebameeldivamate aspektidega. Tuleb tähelepanu rohkem pöörata sellele, mis ei lase tavaelus edu saavutada.




RONIMINE, KUKKUMINE

Lõputu ronimine võib viidata millegi kättesaamatu ihalemisele. Redelid ja trepid väljendavad ametialaseid ja ühiskondlikke ambitsioone, aga ka üldist ellusuhtumist. Kitsad kõrged astmed või lagunenud trepid viitavad raskustele. Keerdtrepp viitab soovile astuda vastu oma hirmudele, tavaelus liigutakse eesmärgile keerulisi teid pidi. Kukkuda võib trepist, katuselt, kõrgelt kaljuservalt, kraavi või unes isegi pilvede pealt. Selliseid unenägusid põhjustab ärevus, mis tuleneb oma võimete ülehindamisest või hirmust, et ei saada väljakutsetega hakkama. Mõnikord võib olla unenäos ainult kukkumise hirm. Kui kukutakse ja võpatades selle peale üles ärgatakse, on tegemist astraalse hinge kehasse naasmisega. Kukkumise asemele võib inimene unenäos ka teha pika hüppe, kas allapoole, üle takistuste, üle kraavi või isegi üle kuristiku. Siin on tegemist päästemehhanismiga. Kui inimene jõuab selle hüppe sooritada, siis on ta võitja. Mõnikord võib keegi jälitada ja tehakse hüpe põgenemise käigus, siis on oluline jälgida, kes see jälitaja on ja kas pääsemine on reaalne. Tagaajajale unenäos otsa vaatamine on samuti võidu tunnuseks. Kõrged kohad ja mäed on alati eesmärgid, on oluline jälgida, kuidas kulgeb ronimine või liikumine eesmärgi poole. Ülespoole liikumine on seotud eesmärgi saavutamisega, millegi kättesaamatu ihalemisega. Redelid väljendavad ühiskondlikke ambitsioone ja ellusuhtumist. Mägiteel üles ronides otsib inimene elu sügavamat mõtet. Lendamine on kõrgelennuliste unistustega seotud, see on suurema loovuse näitaja.




UPPUMINE

Alateadvuse ja hirmude küüsis vaevlev inimene näeb sageli unenägusid uppumisest, sügavale vette vajumisest. Kui tal õnnestub pinnale pääseda, on tähendus hea. Kui keegi aitab pinnale, siis on oluline see, kes abikäe annab. Uppumise unenägude puhul oleks soovitav kontrollida oma vaimset seisundit ja uurida alateadvuse varjatud sõnumeid põhjalikumalt. Ujumine selges puhtas vees on hea enne, aga kui ujutakse vastuvoolu, sogases vees või veekeerises, siis on raskuste ja abitusega tegemist. Soolaukasse vajumine on eriti halb enne. Kui hoovus viib inimese kaasa, on ta abitu. Rahulik, soe ja puhas vesi on hea sümbol, samuti voolav vesi, mis viib halva kaasa ja puhastab.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Horoskoop naisele + aastahoroskoop naisele


Eluteed edendavad ja takistavad omadused


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + aasta analüüs numeroloogia järgi


Vaasid (3 tk)


Seinakaunistus: hobused


LED küünlad (3 tk)


Käevõru: roosa kvarts ja labradoriit


Kaelakee: ema ja poeg


Seinakaunistus: ilm


Kaelakee ja kõrvarõngad


Elevandi kujuke: sodaliit


Barbie nukk (HCB83)



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused