5 lõbusat, aga viisakat online mängu täiskasvanutele

Kommertsartikkel

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Tänapäeval ei ole online mängud vaid noorukite meelelahutus. Täiskasvanutele on loodud erilisi online mänge mida saab lisaks meelelahutusele kasutada ka enesearenduse eesmärgil. Üheks tuntumaks enesearenduse mängutüübiks on simulaatormäng, mis on meelelahutusega segunenud õppeversioon, kus saab rakendada päriselust pärinevaid sündmusi ning kasutada õppeks nii sõitmisel, lendamisel kui ka ülesannete lahendamisel. Enim armastatud on siin lennusimulaator, Euro Trucking (veoautondus) ning Agricultural (põllumajandus) versioonid.

Täiskasvanutele mõeldud veebimängud jagunevad kolme kategooriasse:

              a)      erootilised

              b)      rahalised

              c)      strateegilised

              d)      humoorikad

Strateegilised mängud nagu Call of Duty, Sims ja teised on algselt loodud just täiskasvanutele, sest peidavad endas varjatud tõde. Relva kasutamine vastase vastu on sõjategevuse simuleerimiseks mõeldud tegevus, mida laste ning noorukite seas ei tohiks laialdaselt propageerida. Sims aga on simuleerimis mäng, mida ei soovitata lastele, kes on nooremad kui 12 aastat vanad. Sims, pealtnäha ohutu multikataoline veebimäng sisaldab nii vägivalda kui ka erootilist konteksti.

Järgnevalt loetleme 5 lõbusat online mängu täiskasvanutele, mis oma ehituselt ning ülesehituselt on siiski viisaka alatooniga:

  1. Brain Out – mobiilirakendusena sobiv mäng paneb proovile ka kõige intelligentsema inimese. Mäng pakub keerulisi situatsioone, koode ning mõistatusi, kus tuleb vihjete puhul kindlaks teha õige vastus. Strateegilise ülesehitusega äpp on mõeldud nii keskealisele kui ka vanemale generatsioonile, kellele meeldivad piltmõistatused ning ülesanded, kus tuleb rakendada loogilist lähenemist.
  2. Book of Dead. Boost casino online kasiino leht pakub online panustamise mänge täiskasvanutele ning siin on valikud vastavalt soovidele ning huvidele. Kõik nendest on igati viisakad kui siiski ka riskantsed.
  3. Jail Breaker – Mängija ülesandeks on päästa vangist kurjategija ning luua talle ohutu tee kongist välja vabaduse kätte. Palju nalja pakkuv online mäng on mõeldud nii nooremale kui ka vanemale mängijaskonnale, sest strateegiliselt tuleb mõelda kaasa mõelda ning ennustada tulemus vastavalt juhustele. Seiklusmänguna töötab Jail Breaker nii PlayStation konsoolidee kui ka Android rakendusena.
  4. Bad Girls Wrestling Rumble – Tegemist on naismaadlusega seotud veebimänguga, mis on kõigile tasuta ning ideaalne võimalus maadluse õppimiseks. Siiski on tegemist ka viisakalt seksistliku mänguga, mida saavad nautida noored vallalised mehed. Kasutada saab erinevaid võtteid ning stiile, kasutamaks vastase vastu. Tegemist on mobiilimänguga, mida saab alla laadida rakenduse poest.
  5. Red Ball 4 – Strateegiline seiklusmäng, mis koosneb 75 erinevast tasemest ning allalaaditav Google Play poest nii mobiilis kui ka arvutis. Füüsikale põhinevas seiklusmängus tuleb punane pall saada raja algusest raja lõppu kasutades füüsika seadustele tulenevaid võtteid ning rajaelemente.
  6. Euro Truck Simulaator – Tegemist on veoteenust pakkuva mänguga, kus saab enda tööks valida sobiva auto 7 margi hulgast. Peale kauba peale laadimist tuleb see mängus toimetada õigesse sihtkohta, kasutades teid, mis on loodud päriselust põhinevalt maanteede järgi. Lisaks saab õppida sõitma veokiga, ning tundma õppida veoauto juhi elu.

Nagu näha, ei ole veebimängud enam mõeldud vaid noorukitele meelelahutuse eesmärgil. Viimased 10 aastat on mänguloojad loonud spetsiaalselt online mänge vanemale generatsioonile ning lisaks tehakse uuenduslikke versioone Nõukogude aegsetest mängudest, mis pakuvad korralikult nostalgiat. Viisakus siiski ennekõike ning mäng võib alata.



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused