Tiigriaasta olulised mõjud tähemärkidele (Vähk, Lõvi, Neitsi)


Foto: pixabay.com

Tiiger põlgab tavalist ja turvalist, ei saa unustada seda, et ta on maailma kõige suurem kiskja. Ta ihkab elamusi ja tema mõttemaailm on ohtlik. Mässud, vastupanuliikumised, võitlus, maru ja möll kaasneb sellega, aga ettearvamatul kujul. Kuna tegemist on veetiigriga, siis on löögi all ka veekogud, joogivesi, aasta võib tuua nii üleujutusi, laevaõnnetusi kui torme merel. Kuigi Tiiger ise kannab õhu energiat, valitseb sel aastal veestiihia. Tiigril on murdumatu elujanu ja julge optimism. Ta äratab austust, kisub kaasa, on igas mõttes julge teerajaja. Ärritudes on ta äärmiselt ohtlik, igasugune provotseerimine ükskõik millisel tasandil võib tuua ettenägematuid katastroofe kaasa. Edu, võim ja raha on tal alati käeulatuses, aga ta ei pea sellest kõigest lugu. Ta ei vaja varandust ega suurt võimu, et oma jõudu tõestada, ta vajab vabadust ja tegevust. Veetiiger on tundlikum ja sõbralikum, aga siiski ohtlikult kirglik. Tiigri aastal ohustavad äkilised surmad ja õnnetused, vabadusiha on suurem, sest Tiiger püüab iga hinnaga puurist välja pääseda. Ta võib ju olla tundetu ja julm kiskja, aga vaist on tal hea, ta hoiab oma lähedusest eemal röövlid, vargad, kurjad vaimud ja tulekahjud. Vesitiigri aastal on soositud lapsed ja noored, ka puhaste hingede vastu on ta heldem ning südamlikum.



VÄHK

Vähk on veemärk ja valitsev veestiihia on talle tuttav. Ta üritab Tiigrile oma olematuid hambaid vastu näidata ega pane tähelegi, et Tiiger polegi temast huvitatud, vähemalt saagina ei paku ta huvi. Vähi heast õnnest võtab keegi poole ära, probleeme on nii vanade kui uute partneritega. Vähi õnn oleneb koostöövõimest. Aasta teisel poolel näevad Vähid oma töö vilju ja seda, kui tarku otsuseid nad on langetanud. Kevadel on liikluses ohtlik, tuleb teha plaanidesse rohkelt muudatusi. Suvi on Vähi jaoks normaalne ja isegi hea mõjuga. Vähil tasuks võtta vastu iga pakkumine, olgu see reis, koolitus, töökoht või küllakutse. Suve lõpul tasuks raha rohkem säästa, sügis toob nii pingeid kui eduelamusi, aasta lõpus võib tuua ka surmateate, keegi lähiringkonnast võib lahkuda. Tülisid võib tekkida lähisuhetes, aga Vähk kogeb ka lähedaste ja sõprade toetust piisavalt. Aasta mõjud on nii ja naa, Vähk on vahetevahel ka kivi all peidus, aga saab sel aastal hakkama. Vähi tervis on suurepärane, vaid närvilistel perioodidel on kõht korrast ära. On oluline mitte lasta emotsioonidel endast võitu saada ja kehaline liikumine teeb vaid head.



LÕVI

Lõvi ei talu valelikke meelitajaid ega kannata pugejaid. Ta on sama võimas kiskja kui Tiiger ja sel aastal annab kõigile selgelt mõista, kes ta tegelikult on. Lõvi peab sageli kiiresti reageerima, on ju temagi kiskja, pisut küll laisem ja suurejoonelisem, hindab vara ja võimu rohkem kui tiigriaastal kasuks tuleb. Palju sõltub sel aastal sõprade ja lähedaste abist, võtmesõnad on paindlikkus ja koostöö. Lõvidel on sel aastal lihtsam luua perefirmat, eriti Veevalajaga koostöös. Seltskondlikku meelelahutust on vähem, rahalise sissetuleku osas kipuvad partnerid ja abikaasa edukamad olema, mis Lõvile ei meeldi. Kevadel võib tekkida võimalus kaugele ja kõrgele lennata, aga see võib olla ohtlik. Suvel on tööasjades segadust, pereringis võib mõne pereliikme tervis muret tekitada, ülemäärast rahakulu on liiga palju. Oma sünnikuul suudab ta kõige paremini eesmärke saavutada. Sügisel lahendab ta oma rahaasju, võib tekkida tülisid lähiringis või mingi avariiolukord. Aasta lõpus võib Lõvi teravalt tunnetada, et raha ei jätku kõigeks. Pinged tekkivad nii tööl kui kodus, palju on tühja rabelemist. Lõvi energiaväli on aga jõuduandev, paljud võivad tema seltsi otsida sel aastal just seetõttu. Lõvi tervis on hea, mõni väike põletik võib ohustada, erandkorras võib ette tulla ka vigastusi või isegi väiksem operatsioon. Oluline on, et Lõvi oma emotsioonid tasakaalus hoiab, vihastamine kahjustab ta südant.



NEITSI

Neitsi suudab enda eest seista, teda on raske petta, ta mõistus on nii terav. Ta võib olla vaid liiga tagasihoidlik sel aastal. Neitsi edu tuleneb sellest, kui head on tema kaaslased ja partnerid, kas eneseteostus on võimalik. Neitsi vabaneb millestki piiravast. Aasta esimesel poolel peaks ta karjääri edendamisele pühenduma. Sügisel võib ta saavutada parima tulemuse, kui suve lõpul mingi halva mõju ületab. Sügisel on ta sotsiaalselt aktiivne. Neitsi suudab olukordi väga õigesti ja täpselt tõlgendada. Tal oleks kasulik isegi avalikult sõna võtta. Samas ei tohiks ta unustada suuremat plaani oma elus, isegi kui aasta jooksul keerulisi olukordi ette tuleb. Muutusi võib aasta tuua koduses plaanis. Neitsi tervis sõltub tema meeleoludest, vereringehäired mõjutavad, käed-jalad kipuvad külmetama. Mingi kummaline haigus võib teda vaevata, mis on raskesti diagnoositav, aga siiski allub ravile. Ta võib endale ka ise haiguse välja mõelda, kui püüab elada võimalikult tervislikult.

Seotud postitused