Tiigriaasta olulised mõjud tähemärkidele (Kaalud, Skorpion, Ambur)


Foto: pixabay.com

Tiiger põlgab tavalist ja turvalist, ei saa unustada seda, et ta on maailma kõige suurem kiskja. Ta ihkab elamusi ja tema mõttemaailm on ohtlik. Mässud, vastupanuliikumised, võitlus, maru ja möll kaasneb sellega, aga ettearvamatul kujul. Kuna tegemist on veetiigriga, siis on löögi all ka veekogud, joogivesi, aasta võib tuua nii üleujutusi, laevaõnnetusi kui torme merel. Kuigi Tiiger ise kannab õhu energiat, valitseb sel aastal veestiihia. Tiigril on murdumatu elujanu ja julge optimism. Ta äratab austust, kisub kaasa, on igas mõttes julge teerajaja. Ärritudes on ta äärmiselt ohtlik, igasugune provotseerimine ükskõik millisel tasandil võib tuua ettenägematuid katastroofe kaasa. Edu, võim ja raha on tal alati käeulatuses, aga ta ei pea sellest kõigest lugu. Ta ei vaja varandust ega suurt võimu, et oma jõudu tõestada, ta vajab vabadust ja tegevust. Veetiiger on tundlikum ja sõbralikum, aga siiski ohtlikult kirglik. Tiigri aastal ohustavad äkilised surmad ja õnnetused, vabadusiha on suurem, sest Tiiger püüab iga hinnaga puurist välja pääseda. Ta võib ju olla tundetu ja julm kiskja, aga vaist on tal hea, ta hoiab oma lähedusest eemal röövlid, vargad, kurjad vaimud ja tulekahjud. Vesitiigri aastal on soositud lapsed ja noored, ka puhaste hingede vastu on ta heldem ning südamlikum.



KAALUD

Kaalusid vaevab sel aastal dilemma: “Olla või mitte olla?”. See vaevab neid küll alati, aga sel aastal rohkem. Nende keskendumisraskusi ja äraspidist huumorimeelt võib teistel olla raske mõista. Kaalud on sunnitud täitma elu poolt peale pandud kohustusi, aga tööasjadel erilist hoogu ei ole, ka psüühika saab hoope. Kaalud vajavad õhku ja päikest, vabadust ise otsustada ja mõelda. Tiigri aasta sobib Kaalude sotsiaalse ja dünaamilise iseloomuga, eriti suhted vastassooga võivad kujuneda põnevaks. Kevadel võib välja ilmuda avalikke ja ka varjatud vaenlasi, energiat nendega võitlemiseks aga napib. Suvi võib tuua arusaamatusi rahaasjades (maksuamet, trahvid, võlad, ülearused kulutused jms), aga sõprade ja armsamatega suhtlemiseks on see hea aeg. Sügise algus pole hea mõjuga, harmoonilisem seis valitseb omas märgis olles. Aasta lõpuks on Kaalud ületanud mitmeid keerulisi olukordi ja tunnetavad rohkem lähedaste toetust. Sel aastal võib sageli tunduda, et Kaalusid ei hinnata piisavalt. Külmetus- või viirushaiguste oht on suurem, veestiihia muudab õhuenergiaga Kaalud eriti külmal niiskel ajal viirustele vastuvõtlikuks. Ka selg, suguorganid, põis on ohustatud ja hambaravi võib nõuda kulutusi. Korralik ravi on oluline.



SKORPION

Skorpion võib muutuda ülbeks, ta peaks kuulama rohkem seda, mida teised temast arvavad, muidu võib ta muutuda talumatuks sel aastal. Skorpion tunneb end vesitiigri aastal paremini kui enamik. Eriti noored ja vallalised on õnnelikud, abieluinimestel võib pere suureneda. Skorpion on üks vähestest tähemärkidest, kes kõigest toimuvast ka mingit kasu võib lõigata, eriti avaliku elu tegelased. Aasta soosib Skorpioni armuelu ja toob ootamatuid võite. Skorpioni elujõud suureneb ja ta tunneb oma pereliikmetest rõõmu. Oma sünnikuul võib ta nii hoogu minna, et teeb mingeid täiesti arusaamatuid samme. Skorpion peaks iga saadud infokillu seadma kahtluse alla, sest tema poole liigub palju valeinfot. Suurema autoriteedi saavutab ta hiliskevadel ja suve tal toetajaid jätkub. Ta on valmis tegema suuremaid ümberkorraldusi nii tööl kui kodus. Kõik need ei pruugi olla mõistlikud. Vaenlased ründavad rohkem sügisel, oma sünnipäevaks on ta võitlusvõimeline ja teeb tõelist puhastust oma ümbruskonnas. Aasta lõpus tuleb üht-teist häirivat nii rahaasjus kui lähisuhetes, aga Skorpion on rahul. Ta saavutused on suuremad kui kaotused. Suvi on Skorpionile väga hea aeg oma tervis korda saada, eriti kroonilised haigused kontrolli alla. Sportimisega tasuks ettevaatlikum olla, pisitraumad ohustavad, muidu on tervis hea. Skorpion paraneb sel aastal haigustest kiiresti.



AMBUR

Ambur on silmatorkavalt uhke, kui ta midagi saavutab sel aastal, ta ei tee endale ega teistele häbi. Optimistlik Ambur otsib sel aastal turvalisust, mis tema puhul pole sugugi tavapärane. Võiks eeldada, et talle meeldib see risk, mis vesitiigri aastaga kaasneb, aga see pole nii. Ambur otsib turvalist kodu ja võib vahetada isegi elukohta. Talle meeldib sel aastal rohkem kodus töötada, mõni Ambur võib hoopis suvilasse elama asuda. Sel aastal ei taha Ambur ringi hulkuda, vaid kipub olema kodune ja puutumatu loodus tõmbab teda. Aasta esimesel poolel kipub ta olema hajevil, koostöö ei suju, ka liikluses peaks olema ettevaatlik. Amburile ei meeldi see, mis toimub. Varjamine ja salatsemine käib talle närvidele. Otsekohene ja taktitu tõe väljaütlemine viib ta konflikti kollektiiviga, eriti sügisel on see oht. Kõige pingelisem aeg jõuab kätte just enne sünnipäeva, novembris. Aasta lõpp on parem, ta võib saada isegi korraliku preemia, sest on suutnud seltskonnast irdudes rohkem ja paremini tööd teha. Aasta lõpus on pidusid oodata, kui tal vähegi raha on kogunenud. Kui Ambur üle ei pinguta, siis on ta tervis hea. Siiski on ta vastuvõtlik viirushaigustele ja külmetusele, häälepaelad ja hingamisteed on ohus. Sel aastal on oluline kanda õigeid ja mugavaid jalanõusid, jalatraumad ohustavad.

Seotud postitused