Mida räägib inimese kohta eesnimi?

Eesnimi on väga oluline ja isiklik võnge. Numeroloogias aitab just eesnimi teiste isiksusega seotud numbrite vastuolulist mõju neutraliseerida, võib tekitada nii halba kui head mõju juurde. Mitme eesnime puhul on just esimene eesnimi tähtsaim või nimedest see, mida kogu aeg kasutatakse. Kedagi ei kutsuta ju mitme nimega korraga, just seetõttu ongi üks mitmest nimest alati aktiivseim. Erandiks on sidekriipsuga ühendatud eesnimed, mida loetakse üheks nimeks. Isegi sel juhul eelistatakse väga sageli vaid nime esimest või teist osa.

Teised eesnimed avaldavad passiivset mõju, nende roll on koos perenimega moodustada iseloomu-, hinge- ja välise mulje number ning nad kannavad sellega seonduvat energiat.

Tugevaima energiaga on initsiaalid, ees- ja perenime esimene vokaal ja klusiil. Kui perenimi peegeldab pärilikke tendentse ja perekonnaga seonduvat, siis eesnimi on väga isiklik võnge.




Eesnimi on enamasti vanemate valik, aga võib olla ka inimese enda valitud, kui ta nime muudab. Sünnitunnistusel olev nimi või pidevalt kasutuses olev nimi annab isikupära ja mõjutab inimest kõige rohkem. Hüüd- või hellitusnimedel, mida pidevalt kasutatakse, on samuti väga tugev energeetika.

Kui eesnime valida, siis tuleks arvestada, et mitmeosalisi ja pikki nimesid muudetakse ja ei kasutata mitte kunagi igapäevaselt. Kui lühendatud varianti eesnimest kasutatakse kogu aeg, siis saab see tõelise jõu. Näiteks on inimese eesnimi Johannes, aga kõik kutsuvad Jussiks, siis mõjutabki just viimane variant nimest rohkem. Nimi on tegelikult heli, inimese keha reageerib igasugustele välistele vibratsioonidele, nii ka nime helile. Mitteharmooniline või ebameeldiv nimi on kui halva kõlaga noot, mis tekitab ebamugavust, piiranguid, tasakaalutust, kahtlusi, ebameeldivaid tundeid. Just seetõttu on eesnime valimine nii oluline ja peaks sobima inimese sünninumbrite ja perenimega kokku. Eelkõige peaks inimese nimi talle endale meeldima. Eesnimed koondnumbriga 1 või 5 on tõelised aktiveerijad ja käivitavad hästi inimese teised olulised numbrid.




Parim valik on aga nimi, mis oleks Saatuse numbriga harmoonilises kooskõlas ja toetaks eluteed. Kui ühe numbri mõju on liiga palju või see puudub täielikult, tekib disharmoonia. Eesnimi on isiksuse väga oluline osa. Eesnime vibratsioonid ei tohiks põrkuda, häirida ega nõrgestada sünnikuupäeva ja elutee mõju, aga ei tohiks seda ka liiga tugevaks muuta.

Lapsed ei ole tänulikud vanematele, kes neile väga kummalisi, keerulise kirjapildiga, raskestihääldatavaid või kuulsustelt laenatud nimesid panevad. Nad võivad imeliku nimega end hoopis halvasti tunda, eriti kui sellest annab veel naljakaid või ebameeldivaid hüüdnimesid tuletada. Ka sentimentaalsel põhjusel antud eesnimesid peaks vältima. Samuti ei anna õiget tulemust, kui nimi pannakse absoluutse täpsusega välja arvestades. Nime panek on mingil viisil sügavalt müstiline tegevus. Paljudes peredes saab pere vanim poeg isa eesnime või pärineb nimi põlvest-põlve edasi. Ka sel juhul peaks nimi sobima lapse elutee ja teiste oluliste numbritega.




Esivanemate nimesid peaks vältima juhul, kui antud nimega inimeste Saatus on olnud õnnetu. Samas võib laps olla suuteline ka halba karmat muutma. Mitu eesnime annab lapsele valikuvõimaluse, millist nime ta ise hilisemas elus kasutada soovib, aga sageli annab see ka keerulisema mõju. Parim tulemus on, kui sünnitabelis olevad lüngad täidab nimi ja vastupidi ning ükski võnge ei ole liiga domineeriv. Arvatakse, et lapsele nime valimisel teeb kõige õigema valiku ema, sest peale sünnitust on tema energeetika kosmilise energiaga sünkroonis. Just ema ootamatud mõtted ja soovid võivad olla väga õiged ja lapse jaoks parimad. Eesnimi kannab teatud isikuomadusi ja annab kasvunumbri, mille mõju on kõige tugevam produktiivses eas. Kui inimene ennast teostama hakkab ja eluülesandega hakkama proovib saada, siis saab ta just eesnimest tulenevat energiat kasutada.




Nime muutmine on õigustatud abiellumisel, kui tekib uus pere. Ka kunstnikud, näitlejad, muusikud, kirjanikud eelistavad loojanimesid, samuti esoteerikud või gurud. Sel juhul on eesnimi seotud karjääri ja sügava loovusega. See loojanimi peab aga samuti sobima nii antud karjääri ja loomingu kui ka teiste elutee numbritega ning on seotud sügavama äratundmisega. Kuigi nime muutmine meelepärasemaks võib tunduda väga ahvatlev, tuleb seda alati hoolikalt enne kaaluda. See võib elu hoopis ettearvamatusse suunda paisata ja selle uue energiaga kohanemine võtab aega, tekitab segadust ellu.

Tuleks mõista, et igal numbril on oma negatiivne ja positiivne energia, ükski number ei ole teisest mingil viisil parem ega halvem. Probleemid tekivad liiga tugevast ja liiga nõrgast (puuduvast) energiast ning numbrite omavahelisest disharmooniast. Oleneb inimesest endast, kas ta võtab omaks nimest tulenevad negatiivsed või positiivsed vibratsioonid ja kuidas ta olemasolevaid vibratsioone kasutab.




Eesnime toime avaldub peamiselt suhtlemisel teiste inimestega ja mõjutab kõiki neid olukordi, mida inimene ligi tõmbab. Siiski on eesnime mõju väiksem kui elutee numbril või sünnikuupäeval. Kui elutee number esindab andeid ja võimalusi, mida inimene ligi tõmbab ja elu eesmärki, siis nimi mõjutab seda, mida inimene oma võimaluste ja annetega teeb ja kuidas suhtleb teiste inimestega.

Piiblis on Saalomoni õpetussõnades kirjas, et “aus nimi on kallim kui suur rikkus”. Saamueli raamatus on aga öeldud, et “nii nagu nimi, nii on ta ise”. Inglise vanasõna ütleb, et “hea nimi ei kaota sära ka pimeduses”. Eestlaste vanasõna ütleb, et “ega nimi meest riku”, aga see võib siiski inimese elus segadust tekitada, sest eesnimi on kui sümbol. Näiteks eesnime Maria võnge on 13/4+1+18/9+9+1=42=6, mis on armastuse, vastutustunde ja koduga seotud vibratsioon. Sellise eesnimega inimene on hooliv, valmis vastutust võtma ja on ka töökas ning kohusetundlik, samuti piisavalt taktitundeline.




Numeroloogiliselt on õige nimi väga tähtis, sest aitab tasandada sünniandmetes olevaid ülejääke ja täita puudujääke. Sama numbriga sõnadel on midagi ühist, sama võnkega tähed ja häälikud kannavad sama energiat. Hea nimenumber aitab rasketest aegadest üle saada. Elutee ja nimenumbrid on elutee skeemis kõige olulisemad ja määrava tähtsusega. Kui need numbrid langevad kokku või toetavad üksteist, on inimese valikute ja ettetulevate võimalustega seotud stress väiksem.

Kui mõlemad on paaritud või paaris, on samuti kooskõla rohkem ja disharmooniat vähem. Et saada teada, millist stressi nimi tekitab, võib lahutada ühest numbrist teise. Kui üks on paarisarv ja teine paaritu arv, siis on stressitekitav mõju suurem, täielik harmoonia saab tuleneda aga sellest, kui kasutada on kõigi numbrite energia. Inimese tegeliku jõu number tuleneb täisnime ja elutee numbri summeerimisest.




Isiksuse numbrid tähtsuse järgi:

1. Elutee number (inimese sünnipäev + kuu + aasta)
2. Iseloomu number (tuleneb täisnimest)
3. Hingenumber (tuleneb vokaalidest)
4. Sünnipäeva number (tuleneb sünnikuupäevast)
5. Välise mulje number (tuleneb kaashäälikutest)
6. Eesnime ehk kasvunumber
7. Hoiakute number (sünnipäev + sünnikuu)

Muutumatu mõjuga on elutee number, sünnikuupäev, hoiakute number ja enamasti jääb elus samaks ka eesnimi. Inimese täisnimest tulenevad numbrid, mis annavad iseloomu-, hinge- ja välise mulje numbri, võivad elu jooksul aga muutuda.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Isikuhoroskoobid


Kuuhoroskoop (päevade lõikes)


Kas Sinu nimi sobib eluteega kokku?


Pehme mänguasi: laiskloom


Kaelakee: obsidiaan


Thermos Radiance 6


Laualamp: majakas


Ripats: jäär


LED küünlad (3 tk)


Käevõru: amasoniit


Kaelakee: skorpioni tähtkuju


Tassid: kassid (4 tk)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused