25 nippi koduse energeetika parandamiseks

1. Inimese enda sisetunne on kodu sisustamisel, mööbli ja iluasjade paigutamisel parim nõuandja. Enamasti tehakse enda jaoks õige valik.

2. Kumerate joonte ja ümarate vormide ning sirgete joonte ja teravate nurkade kombinatsioon aitab luua tasakaalu.

3. Kõik peeglid, peegelduvad ja klaaspinnad tuleks hoida säravalt puhtad, samuti aknaklaasid tuleks hoida puhtad.

4. Tilkuvad kraanid, katkised pirnid, kulunud värv, rebenenud tapeedid on vaja parandada või asendada. Katkine mööbel ja muud katkised esemed on vaja parandada või ära visata. Kodu tervis on otseses seoses enda heaolu ja tervisega.




5. Vältida tuleks kasutut ja ülearust koli. Kõik sahtlid ning panipaigad on vaja korras hoida. Rasket mööblit ja koli täis kuhjatud tubades ei liigu energia. Tube ja panipaiku on vaja tuulutada.

6. Eesuksel peaks olema külalislahke ilme, pisikese ja kitsa esiku muudab avaramaks peegel. Esiku korrasolek ja ilme on väga oluline, see peab sisenemisel hea tunde tekitama.

7. Köök on kodu süda, see peaks olema hästi valgustatud ja avara muljega. Pliit, külmik ja kraanikauss ei tohiks olla kõrvuti. Pliit peaks olema säravalt puhas, kasutada tuleks kõiki pliidi küttekehasid kordamööda.

8. Rohked toiduvarud ja täis külmkapp jätavad mulje küllusest.




9. Torud, juhtmed ja äravoolutorud on parem varjata, WC poti kaas peaks olema suletuna, see mõjutab energeetiliselt raha äravoolu.

10. Voodi jalutsis ei tohiks olla peeglit ja voodi ei tohiks olla jalutsiga ukse poole. Ka akna all ei ole voodile hea asukoht, samuti laetalade või kaldseina all. Voodi alla ei tohiks koguneda tolmu, voodialune koli ja tolm mõjuvad tervisele halvasti.

11. Elus toataim parandab kodu energeetikat, magamistoas võib liiga palju taimi energia ära tarvitada. Ühes toas ei tohiks olla üle 10 toataime. Taimede eest tuleb kanda hoolt, kuivanud ja kollased lehed-õied tuleb ära korjata, haiged ja kärbunud taimed ära visata. Kui toataimed kipuvad kärbuma, näitab see elanike terviseprobleeme.

12. Lemmikloomad parandavad kodu energeetikat. Koer näitab ära hea energeetikaga kohad, kass ühtlustab kodu energeetikat, akvaarium kaladega on rahustava mõjuga.




13. Tualettruum peaks olema võimalikult tagasihoidlik ja piinlikult puhas, samuti vannituba. Kui need asuvad koos, tuleks WC-pott sirmiga eraldada. WC asukoht ei tohiks olla korteri või maja keskel.

14. Kodu keskmesse tuleks paigutada midagi kaunist, kas ereda valgusega lamp, mingi kaunis taies või uhke lopsakas toataim. See tõmbab ligi head õnne.

15. Süngetes pimedates nurkades tuleks kasutada põranda-, seina- või laualampe, et ruumi saaks ühtlaselt valgustada. Koduses miljöös peaks kasutama sooja valgust.

16. Mööbel tuleks paigutada ühtlaselt. Kui ühel toa poolel on liiga palju kola, hakkab see rõhuma. Igas toas peaks saama vabalt liikuda, mööbel ei tohiks seda takistada.




17. Tuulekellad ja meeldivaid helisid tekitavad esemed, rahustav muusika aitavad korteri taustamüra hajutada (näiteks kodumasinate surin või naabrite poolt tekitatud müra).

18. Muudatusi tuleks teha vähehaaval ja sisetunde järgi. Nii saab jälgida, milliseid tulemusi need annavad, millist mõju avaldavad.

19. Kõige paremad on kaheksakandilised peeglid, kuna esindavad kaheksat ilmakaart. Sellised suured peeglid sobivad hästi elutuppa ja koridori. Kõik esemed, mis on peegelduva pinnaga, tuleks hoida säravalt puhtana.

20. Lõikelilled peavad olema vaasides alati värsked, lillevesi puhas ja vaas samuti. Kunstlilledel ei tohi olla tolmu, tolm on surnud energia. Kuivatatud taimed on samuti surnud energia, neid pole hea kodus eksponeerida, samuti surnud loomade sarvi vm. sarnast.




21. Kodu sisustamisel peaks kasutama neid värve, mis endale meeldivad. Lagi peaks alati olema heledam kui põrand. Ruumi kujundamist alustatakse ühe põhivärvi valimisest, millega kombineeritakse esimesega sobiv teisene värv. Kolmas värv lisatakse kahe värvi harmoniseerimiseks või kontrastiks. Liiga kirju kodu tekitab kaoseenergiat.

22. Heledad ja mahedad värvid muudavad ruumi suuremaks, erksad ja tumedad värvid väiksemaks. Põhjapoolses toas kasutatakse soojemaid ja lõunapoolses võib kasutada jahedamaid värve.

23. Külaliste vastuvõtul ei tohiks pererahvas istuda seljaga akna poole, kindel sein selja taga annab enesekindlust, muudab vastutulelikumaks ja külalislahkemaks.

24. Kodu tuleb regulaarselt koristada ja õhutada, et energia ei sumbuks ja surnud energia (tolm) ei koguneks. Vahetevahel on vaja korrastada ja õhutada ka sahtleid ning panipaiku.

25. Kodus peaks püüdma vältida solvamisi, tülisid ja riidu, igasugune energia salvestub esemetele ja seintele.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop - 75 lehekülge


Taro kaartide ennustus


Aastahoroskoop (perekond)


Öökulli kujuke: ametüst


Pehme mänguasi: orav (suurus M (25 cm))


Konstruktor: auto


Taldrikud (32 cm) (4 tk)


Ford T Roadster


Padjakate 40 x 40 cm (4 tk)


Nugade komplekt (6 tk) - Victorinox


Seinapilt lõuendil või kapal: päikesetõus rabas


Kaelakee: kuukivi



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused