Kas otsite jõulukinki? Ostke elamus!

Kommertsartikkel

Jõulukingi otsimisega tasub alustada vähemalt paar nädalat enne jõule. Kas soovite valida oma lähedastele tõeliselt erilise kingituse? Kui otsite inspiratsiooni, leiate siit mõned originaalsed ideed. Võib-olla muudate tänu neile oma suhtumist jõuluüllatustele!

Mida osta tavapärase kingi asemel?

Traditsioonilise jõulukingi ostmine on sageli esimene valik. Kui soovite, et teie kingitus kingisaajat meeldivalt üllataks, valige midagi originaalset. Ehete, kosmeetika või raamatu asemel kinkige lõbu ja nalja. Kuidas seda teha? Piisab, kui vaadata vautðerite pakkumisi sündmustele, mida saab kinkida kellelegi erilisele.

Lõõgastushetk kui kingitus

Kas mõtlete vahel, mida tahaksite ise kingiks saada? Professionaalses massaaþisalongis lõõgastumine kõlab täiusliku plaanina! Kes ei tahaks veeta oma aega magusalt laiseldes? Spaasse kutsutud inimene veedab lõdvestavaid hetki kogenud massööri käe all, lõõgastavate muusikahelide ja küünlalõhna saatel. Selline seanss aitab lihaseid lõdvestada ja koguda mõtteid pärast tegusat päeva. Professionaalsetest salongidest leiate laia valiku erinevaid massaaþe, hooldusi ja rituaale. Neid tasub kohandada vastavalt kingisaaja vajadustele ja eelistustele. Valida on nii Tai massaaþi, kuumakivimassaaþi või kuumaküünlamassaaþi kui ka kuuma ðokolaadi rituaali vahel. Kui te ei tea, mis kingisaajale kõige rohkem rõõmu valmistab, siis valige midagi universaalset – lõõgastav massaaþ on igati õnnestunud jõuluüllatus!

Huvide arendamine jõulukingiks

Kursuse vautðer on sama hea mõte. Koolituse käigus saab kingisaaja arendada oma huvisid, omandada kogemusi professionaali juhendamisel ja veeta mõnusalt aega. Klaverimängu, toiduvalmistamise, fotograafia või maalimise õppimine on suurepärane viis õppimiseks ja lõbutsemiseks – kaks ühes! Neile, kellele meeldib kunst ja käsitöö, soovitame keraamika töötubasid. Rikkalikus valikus on midagi ka spordisõpradele! Postitantsukursus, poks või tantsutund on huvitav alternatiiv tavapärastele jõulukingitused.

Mida kinkida põnevuse otsijatele?

Emotsioonide kinkimine on kindlasti hea idee jõulukingiks neile, kellele meeldib tunda adrenaliinilaksu. See võib olla vautðer õhupalli- või purilennule, ellujäämisüritusele kui ka sõidule tohutu monster truck’iga või kiire ja eksklusiivse sportautoga. Kõik need jõulukingid pakuvad tugevaid elamusi, mis jäävad kauaks meelde. Selline kingitus õigustab end suurepäraselt kui meeldejääv mälestus põneva meelelahutuse fännidele, kellele meeldib oma mugavustsoonist väljuda.

Valige jõulukingiks midagi, mis kingisaajal kiiresti meelest ei lähe. Panustage originaalsusele ja kinkige elamusi – huvitavalt ja erakordselt veedetud aega. Olenemata sellest, kas tegemist on lõõgastuse, arendamise või emotsioonidega, üllatab selline kingitus kindlasti teie lähedasi ja pakub neile häid ajaveetmisvõimalusi!



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused