2023 aasta horoskoop (Amburile)

Sellel aastal ole valmis selleks, et see saab olema aktiivne ja kiire aeg. Erinevad sündmused kerkivad esile väga ootamatult ja kiiresti, mistõttu pead nendega kiiresti kohanema. Jälgi tähelepanelikumalt kõike seda, mis Sinu ümber on toimumas. See võimaldab õigeaegselt reageerida ja headest võimalustest osa saada.

Arvatavasti toob see aasta kaasa mitmesuguseid muutusi Sinu elus. Kui Sa neid ise esile ei kutsu, siis kutsutakse ainult teiste inimeste poolt. See paneb kohanemisvõime proovile, samas suudad kenasti kõigega hakkama saada.

Üldiselt on see aasta väga positiivsete mõjudega Sinu jaoks, eriti just tööalases elus ja eraelus.

Oled oma ellusuhtumises väga optimistlik, palju optimistlikum kui võib-olla mõnel varasemal aastal. Pöörad oma pilgu tulevikku ning püüad selles osas olulisi otsuseid vastu võtta.




Sellel aastal tasub olla kõikvõimalike ametiasutustega suhtlemisel tavalisest palju ettevaatlikum. Oled võib-olla liialt tormakas oma väljaütlemiste juures, tekitades endale probleeme ja arusaamatusi.

Rohkem tasuks aega veeta oma perega. Kõik ühised hetked tuleksid kasuks.

Suurepärane aeg selleks, et ennast harida ja täiendada. Haara kinni kõikidest nendest võimalustest, mis Sulle selles osas on avanemas.

Igapäevased ettevõtmised kulgevad Sul üldiselt hästi, kuid ära eelda seda, et kõik päris probleemideta kulgeks. Tänu oma sihikindlusele ja kangekaelsusele suudad kõikide asjadega eesmärkideni välja jõuda.

Sellel aastal tasuks paika panna pikemaajalised plaanid. Vähemalt oma mõtetes. See aitab igapäevases otsuseid langetada.




ARMASTUS

See aasta on armastuse vallas väga hea aeg. Oma partneriga tasuks rohkem aega veeta, et ühiseid hetki nautida. Jaga julgemalt partneriga oma mõtteid ja ideid. See aitab tal paremini Sind mõista.

Arvatavasti toob see aasta kaasa mõningaid suuremaid muutusi Sinu armuelus. Need muutused saavad olema positiivsed. Võib-olla ühel või teisel viisil muudad oma suhte kindlamaks ja tugevamaks.

Oma partneriga tasuks üheskoos rohkem tähelepanu pöörata kodule. Kõikvõimalikud ühised tegevused kodu heaks muudavad ka suhte tugevamaks.

Oma koju tasuks sellel aastal kutsuda rohkem külalisi. See tooks kodusesse keskkonda positiivset energiat ning aitaks seeläbi ka suhte paremini toimima saada.

Võimalik, et see aasta tõstab esile mõningad need probleemid, mis on Sinu suhtes lahenduseta jäänud. Nüüd tuleks hakata neile probleemidele lahendusi otsima. Ära karda teha järeleandmisi ja ohverdusi.




Üheskoos partneriga tasuks ette võtta mõni meeldiv romantiline reis. See ei tähenda ilmtingimata välisriiki reisimist. Aga koduseinte vahelt välja võiksite üheskoos minna küll.

Kui oled oodanud oma perre järelkasvu, siis see aasta peaks olema selles osas positiivsete energiatega.

Üheskoos partneriga tasuks paika panna pikemaajalised plaanid ja sihid. Kui mitte järgmisteks aastateks, siis vähemalt selle aasta plaanid tuleks juba aegsasti ära teha. See aitab edasi liikuda ja suhte stabiilsema hoida.

Kui oled vallaline, siis hoia sellel aastal silmad lahti, uued võimalused on väga kerged tekkima. Sul on head võimalused selleks, et jõuda välja armastuse randa. Siiski ei tasu muutuda liialt tormakaks. Ära eelda seda, et uus suhe kiiresti arenema hakkaks, anna sellele aega.




TÖÖ

Sellel aastal on Sinu tööalased asjad päris heas seisus. Enamik Sinu ettevõtmisi kulgeb just sellises suunas, nagu oled soovinud. Ka ei tohiks puudu tulla uutest võimalustest.

Sinu enesekindlus peaks olema praegu märkimisväärne. See aitab igapäevaseid tööalaseid asju hästi korraldada ja soovitud eesmärkideni välja jõuda.

Aasta algus on kõige parem aeg selleks, et oma tööalases elus erinevaid muutusi ja arenguid ellu viia. Ka kõikvõimalike oluliste otsuste tegemiseks on just aasta esimene pool parem aeg. Riskide võtmist tasuks siiski vältida või vähemalt viia need miinimumini.

Tööalaste rahaliste asjadega tuleks olla sellel aastal siiski ettevaatlikum. Kui Sa ei pööra tähelepanu detailidele, võid endale rahalistes küsimustes probleeme tekitada.

Väga olulist rolli mängib see, kui hästi suudad oma mõtteid ja ideid kolleegidega jagada ja neid esitleda. Ära eelda seda, et kõikide asjadega koheselt nõus ollakse. Siiski on Sul head võimalused selleks, et leida endale uusi toetajaid. Ära karda ka ülemustele oma mõtted esile tuua.




Tööalaselt tuleb sellel aastal arvatavasti palju reisida. See ei tähenda ilmtingimata välisriiki reisimist. Võib-olla tuleb Eesti-siseselt tavalisest rohkem autoroolis olla. Et tööalased reisid hästi kulgeksid, tuleb oma ajalisi ressursse hoolikalt korraldada.

Suurepärane aeg selleks, et oma teadmisi ja oskusi täiendada. Ära karda sellistes võimalustest kinni haarata. Kui oled õppur, siis see aasta saab olema Sinu jaoks päris hea aeg. Uute teadmiste omandamine peaks olema kergem ülesanne kui tavaliselt. Ka eksamite tegemine peaks olema sellel aastal mõnevõrra kergem.

Kui oled endale tööd otsimas, siis sellel aastal tuleks ennast rohkem pingutada. Sulle peaksid avanema päris paljud uued võimalused. Neid tuleb lihtsalt õigeaegselt märgata ja neist kinni haarata.




TERVIS

Üldiselt peaks sellel aastal tervis Sul päris hea. See muidugi ei tähenda seda, et oma tervise tähelepanuta saaksid jätta.

Võiksid rohkem rahaliselt investeerida oma tervisesse. See tähendab seda, et osta kvaliteetseid ravimeid, puhka spaas jne. Tunne elust rõõmu. Sinu rahalised väljaminekud suurenevad, kuid tervise nimel tasuks seda kindlasti teha.




Ole füüsiliselt aktiivsem, see aitab tervise käekäigule kindlasti kaasa. Lisaks tuleks panna rõhk optimistlikkusele. See aitab samuti tervise käekäigule kaasa.

Kõige suuremad probleemid tervisega võivad olla seotud silmadega või seedesüsteemiga. Seetõttu tasub just neile valdkondadele sellel aastal enam tähelepanu pöörata.




RAHA

See aasta saab rahalistes asjades olema Sinu jaoks väga hea aeg. Oluline on see, et keskenduksid rohkem sellele, et oma sissetulekut suurendada. Selline sihikindlus tasub kindlasti ennast ära ja leiad endale uusi võimalusi rahalise sissetuleku suurendamiseks.

Võimalik, et mingisugused vanad võlad või muud rahalised küsimused kerkivad sellel aastal esile. Et saaksid oma eluga edasi minna, tuleks nüüd kiiresti need vanad probleemid lahendada.

Jälgi rahaasjades rohkem kõikvõimalikke detaile, see aitab paremaid otsuseid langetada. Eriti kehtib see kõikvõimalike investeeringute tegemisel. Ei tasu usaldada kõiki neid nõuandeid, mida teised inimesed Sulle annavad. Nad ei pruugi Sulle anda halbu nõuandeid tahtlikult, kuid kõik asjad ei toimi Sinu puhul, nii nagu teiste puhul.




Rohkem tasuks mõelda sellele, kuidas hankida endale neid asju, mida oled kaua soovinud. Sellel aastal tasuks vähemalt osad neist soovidest ka ellu viia.

Et raha teenida, tuleb seda ka mõnevõrra kulutada. Kui hakkad ainult raha koguma ja ei kuluta, siis ühel hetkel katkeb rahaline sissevool.

Üldiselt on Sinu rahalised väljaminekud sellel aastal päris hästi kontrolli all, mingisuguseid suuremaid probleeme tekkida ei tohiks. See aasta ei tohiks kaasa tuua väga suuri ootamatuid väljaminekuid.

Rohkem tasuks jälgida seda, et ka pereliikmete rahaasjad oleksid korras. Vajadusel anna nõuandeid ja soovitusi, kuidas rahaasjad paremini toimima saada.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Inimese isiksuse ja elutee skeemi põhjalik numeroloogiline analüüs (põhjalikum variant)


Sünnihoroskoop


Nimemuutuse mõju eluteele + Kas Sinu nimi sobib eluteega kokku?


Padjakate 45 x 45 cm (4 tk)


Kaelakee: peridoot


Kaelakee: jäära tähtkuju


Taro kaardid: Fournier Tarot Cats (ainult kaardid)


Tekk (180 x 220 cm)


Seinapilt lõuendil või kapal: päikeseloojang Tallinnas


Taro kaardid: Krafttiere (ainult kaardid)


Puidust rongirada (16 osa)


Kauss - Villeroy & Boch



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused