2023 aasta horoskoop kuude lõikes (Vähile)

JAANUAR

See toob kaasa võib olla probleeme armastuse vallas. Arusaamatused partneriga on kerged tekkima ning nende lahendamine eeldab suuremat kannatlikkust. Rahaasjad peaksid olema sellel kuul tavalisest paremad. Võimalik, et leiad endale ka mõne uue teenimisvõimaluse, mida kaua oodanud oled. Hea aeg mitmesuguste koduste plaanide teostamiseks. Sellel kuul tuleb arvestada sellega, et keegi sõpradest võib vajada Sinu abi ja toetust.

VEEBRUAR

Tööasjad peaksid olema päris hästi heas seisus. Samas tasuks rohkem tähelepanu pöörata detailidele. On oht, et unustad midagi väga olulist. Armuasjad peaksid sel kuul paremini toimima kui eelmisel kuul. Probleemid on leidnud oma lahenduse ning nüüd tasub mõelda sellele, kuidas suhe tugevamaks muuta. Väga suurt rõhku tasuks panna romantikale. Koduses elus on hea aeg kõikvõimalike plaanide teostamiseks, kuid liialdama siiski ei tasu hakata. Rahaasjad peaksid kujunema päris headeks.




MÄRTS

Võimalik, et see kuu viib Sind mitmesuguste muutuste keskel. Sinu kohanemisvõime pannakse proovile. Mõtle sellele, kuidas oma tööasjad paremini toimima saada. Selles vallas võivad tekkida päris huvitavad mõtted. Jaga julgemalt oma mõtteid ja ideid nendega, keda Sa usaldada saad. Arvatavasti toob ka see kuu Sinu ellu mitmesuguseid muutusi. Sinu kohanemisvõime pannakse endiselt proovile.

APRILL

Peaksid hoolikalt mõtlema sellele, kuidas oma rahaasjad stabiilsemaks muuta. Head ideed on tekkimas. Sellel kuul tasuks vältida suuremaid sisseoste. Hea aeg kõikvõimalike koduste tööde tegemiseks. Teiste inimestega suhtlemisel tasuks olla ettevaatlikum lubaduste andmisel. Nende lubaduste täitmine võib kujuneda keerulisemaks, kui oleksid osanud arvata.




MAI

Sellel kuul tasuks oma tegevustempot veidi vähendada. Ei ole vaja tormata. Vajad rohkem aega puhkamiseks ja lõõgastumiseks. Rohkem tuleb tegeleda oma armuasjadega. Selles vallas on mõningad arusaamatused tekkimas. Hea aeg rahaasjade korraldamiseks ning ka mõningate suuremate ostude tegemiseks. Tööasjad eeldavad Sinult suuremat kannatlikkust, sest kõik ei kulge praegu nii kiiresti, kui oleksid soovinud.

JUUNI

Sinu rahalised väljaminekud võivad olla sellel kuul tavalisest palju suuremad. Võimalik, et pead endale ostma midagi uut, mida Sa kaua soovinud oled. Rohkem tasuks tähelepanu pöörata oma armuelule. Kui Sul on väiksed lapsed, siis nemad vajavad rohkem Sinu tähelepanu ja abi. Uute teadmiste omandamine tuleks kasuks, et seeläbi saaksid endale luua mitmesuguseid uusi võimalusi.




JUULI

See kuu on rahaliselt väga hea aeg. Kõik olulised rahalised otsused tuleks sellel kuul vastu võtta. Hea aeg ka kõikvõimalike sisseostude tegemiseks. Siiski tasub selles vallas kõik vajalikud ettevalmistused ära teha. Tööalased ettevõtmised kujunevad samuti edukateks. Peaksid mõtlema sellele, kuidas oma tööalane elu veidi efektiivsemaks muuta. Väiksemate muudatuste tegemine tuleks kasuks.

AUGUST

Võimalik, et see kuu toob kaasa mõningaid takistusi. Seetõttu ei ole praegu hea aeg suuremate plaanide tegemiseks. Teiste inimestega suhtlemine on mõnevõrra keeruline. Arusaamatusi on palju. Kui oled soovinud koduses elus midagi sellel kuul teostama asuda, siis ära selles osas endale suuri eesmärke sea. Soovitud eesmärkideni on keeruline välja jõuda.




SEPTEMBER

Sinu oskus probleemidega tegeleda pannakse sellel kuul proovile. Oluline on see näitaksid välja suuremat enesekindlust. See kuu ei ole hea aeg riskide võtmiseks. Liialt paljud asjad võivad Sinu kontrolli alt väljuda. Teiste inimestega suhtlemisel ei tasu liialt tõsiselt võtta teiste antud lubadusi. Need võidakse lihtsalt täitmata jätta. Soovid oma ellu leida uusi seiklusi ja põnevust, kuid on oht, et kaldud selles vallas liialdustesse.

OKTOOBER

Peaksid olema sellel hull väga edukas. Olulised asjad saavad tehtud ning seda palju kiiremini kui tavaliselt. See kuu on hea aeg uute plaanide käimalükkamiseks. Võimalik, et Sinu rahalised väljaminekud võivad olla tavalisest suuremad. Samas ei tohiks need Sinu rahalist seisu kõikuma lüüa. Paika tasuks panna pikemaajalised plaanid ja sihid. See aitab igapäevaseid otsuseid paremini langetada. Pereliikmetega suhtlemine eeldab mõnevõrra suuremat ettevaatlikkust. Ära ütle asju, mida hiljem kahetsema pead.




NOVEMBER

Armastusega seonduvad asjad sellel kuul tähelepanu keskpunktis. Jälgi seda, et Sul ei tekiks suhtes mingeid probleeme. Sinu sissetulek peaks mõnevõrra suurenema ning võib-olla leiad endale ka mõne uue teenimisvõimaluse, mis juba lähikuudel Sinu majanduslikku olukorda parandab. Suurepärane aeg kõikvõimalike koduste tööde tegemiseks.

DETSEMBER

See kuu peaks olema Sinu jaoks päris positiivne. Enamik Sinu ettevõtmisi kujunevad edukateks ning suudad välja jõuda nende eesmärkideni, mille oled endale sihiks seadnud. Rahaliste asjadega tasuks mõnevõrra ettevaatlikumalt ringi käia. Võimalik, et teed selles vallas mõne eksimuse, mis läheb kalliks maksma. Kõikvõimalike investeeringute tegemisest tasuks hoiduda. Armuelus võib see kaasa tuua pingeid ja arusaamatusi. Nende lahendamine ei saa olema kerge ülesanne.

Loe ka Vähi 2023 aasta üldist horoskoopi »





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Armastuse- ja seksihoroskoop + numeroloogia analüüs


Inimese numeroloogiline sünnitabel


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + aasta analüüs numeroloogia järgi


Kõrvarõngad


Barbie nukk (GXL13)


Peegel: makramee (2 tk)


Söögiriistade komplekt (16 tk) - Glavory


Pehme mänguasi: hüäänkoer


Serviis 4-le inimesele


Kaelakee: sõnn


Kaelakee ja kõrvarõngad


Kaelakee: kuldobsidiaan



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused