Pay n Play kasiinod – mis need on ning miks need Eestis populaarsed on?

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Kuna Pay n Play puhul on tegemist rahvusvahelise terminiga, siis paljud inimesed ei pruugi sellest kohe aru saada. Eesti mõistes on tegemist kiirkasiinoga, kus saate mängudes osaleda ilma kontot registreerimata. Kogu identifitseerimise protsess käib läbi mõne makselahenduse. Kõige levinum neist on Trustly ehk sisselogimine toimub läbi teie internetipanga. Peale seda on võimalik koheselt teha sissemakse ning enda õnn proovile panna. Kuna kontot ei ole vaja registreerida, siis on kogu protsess veel lihtsam, ning saate meelelahutusele äärmiselt kiiresti ligi.

Eesti inimesed oskavad enda aega hinnata, ning tänu sellele on ka online kasiinod Eestis kasvamas. Järjest rohkem erinevaid rahvusvahelisi ettevõtteid soovivad enda teenustega tulla Eestisse. See loob mängijatele võimaluse valida erinevate kasiinode vahelt ning teisalt loob juurde ka uusi töökohti. Kõik portaalid soovivad enda mängijatele pakkuda õiges keeles kliendituge. See aitab klientidel kiiresti lahendada enda mured ning tänu sellele tõsta ka klientide rahulolu.

Kuidas näeb välja mängude alustamine

Enne, kui alustate mängudega peate veenduma, et kasiinol oleks tegutsemiseks vajalik litsents. Selle olemasolu on reguleeritud hasartmänguseadusega ning kõik teenust pakkuvad ettevõtted peavad seda omama. See aitab mängijate raha ja õiguseid kaitsta ning ühtlasi tagab ka mängude aususe. Tegemist on siiski rahalise investeeringuga, mida tuleb tugevalt reguleerida. Kui leiate endale sobiva kasiino, kuid sellel pole litsentsi, siis tasuks seda vältida ning leida endale mõni online kasiino, kes omab Eestis tegutsemiseks litsentsi.

Peale sobiva kasiino leidmist on tavaliselt üleval paremal nurgas sisenemiseks ja sissemakseteks mõeldud nupp, millele on võimalik vajutada. Saate valida, millises summas soovite sissemakset teha ning see jõuab teie kontole praktiliselt koheselt. Peamiselt kasutatakse maksete kiireks töötlemiseks Trustly lahendust, mis annab võimaluse kõikidelt Eestis populaarsetelt pankadelt sissemakseid teha. Lisaks tasub silmad lahti hoida ka erinevate tervitusboonuste ja pakkumiste osas.

See on hea ja lihtne viis enda kontojääki suurendada

Mis on Pay n Play kasiinode suurim eelis võrreldes tavaliste online kasiinodega Kõikidele mängijatele meeldib, kui nende rahad liiguvad kiiresti mõlemat pidi. Tavaliste kasiinode suurimaks miinuseks on rahade aeglane liikumine kliendi pangakontole. Kohati võib see aega võtta kolm kuni viis tööpäeva. Pay n Play kasiinode puhul on see aga hoopis teistmoodi. Peale väljamakse sooritamist on raha teie kontol juba kõigest mõne minutiga. Selliselt on võimalik enda eluga kiirelt edasi minna, ning ei pea ootama pikka laekumist.

Erinevad mängud annavad inimestele võimaluse enda oskused ja õnne proovile panna. Olgu siis tegemist tasuta mängudega või hoopis online kasiino mängudega, mida on võimalik raha eest mängida. Alati on võimalus ka võita, kuid kindlasti peab meelespidama seda, et tegemist on meelelahutusega, mille korraldamise eest soovib teenust pakkuv ettevõte saada kasumit.

Pay n Play kasiinode nõrgad kohad

Kiire mängimine ilma kontota ja sisse- ning väljamaksed, mis ei võta aega, on küll toredad, kuid tulevad oma hinnaga. Näiteks ei ole teil võimalik teha sissemakseid e-rahakottidega või krüptovaluutas. Viimased kaks on aga peamised kaks lahendust, mida inimesed soovivad kasutada sissemakseteks. See piirab küll osaliselt mängijate hulka, kuid sellest hoolimata on alati võimalik leida alternatiive. Mõningate mängijate jaoks ei ole see aga üldse oluline aspekt, ning hinnatakse kiirust üle mitmekesisuse.

Kahjuks on Eestis mõned litsentseeritud online kasiinod, kes ei paku enda mängijatele kiiret kliendituge. Kui mängija satub hätta, ning vajab abi, siis peaks abi olema kõigest mõne minuti kaugusel. Vastasel juhul on tegemist negatiivse kogemusega, ning klient ei soovi enam tagasi tulla.



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Sünnihoroskoop + Isiksuse analüüs hiina astroloogia järgi


Aeg-joone horoskoop


Aastahoroskoop (saatus ja otsused)


Skulptuur: krokodill


Mälukaart: Lexar Professional 2000x SD Card 64GB, SDHC UHS-II


Skulptuur: lapseootus


LED küünlad (3 tk)


Ripats: lumiobsidiaan


Buddha kuju: kuukivi


Pehme mänguasi: kameeleon


Taldrikud (20 cm) (6 tk)


Padjakate 50 x 50 cm (4 tk)

Seotud postitused