2023 – numeroloogiline iseloomustus

2023 mõjutab kosmiline aasta 7, mis on inimtäiuslikkuse, intellekti, vaimsuse ja müstikaga seotud võnge. 7 annab võimaluse kasutada oma teadmisi ja tarkust ning ka hing saab oma osa. Tasutakse kõik hingelised kahjud, mis endale ja teistele tekitatud.

Aasta soosib isikupärasust, sisekaemust, suurendab intuitiivsust, sunnib otsima sügavamat mõtet oma elule. 7 kallutab ka eraklikkusele ja valikulisele suhtlemisele, mille eesmärgiks on sisemine areng. Alati on seostatud seda numbrit ka kuninglikkuse, kuulsuse, au ning õnnega. Edu saavutamine nõuab pühendumist ja saabub, kui seda pingeliselt ei otsita. 7 soosib kõrgemaid väärtusi, kui kergemeelselt ja isekalt ainult materiaalses maailmas kinni ollakse, siis läheb raskeks.




Aasta mõjud on vaimsed, mõjutab element vesi, eriliselt mõjuv värv on lilla. 7 on seotud ka kaitseinglitega. Kui juhuslikult hakkab silma kombinatsioon 777, siis on kaitseingel lähedal, mis tõotab erilist õnne. Märkamine peab olema aga juhuslik ja alateadvusega seotud. 2023 märksõnad on sisemine harmoonia, tarkus, tasakaal, täiuslikkus, surematus, endasse süüvimine, sügavuti minek, pinna alla vaatamine, privaatsus, müstika. Kergemeelsuse, minnalaskmise, hooletuse, pillamise, isekuse ja ahnuse korral tekitab halba mõju, toob hingelisi kannatusi, kaotusi, surma, tülisid, viletsust ja vaesust.

7 soodustab õppimist, mõistus töötab hästi. 7 kallutab üksinduse poole, aga aasta viimased numbrid 2 ja 3 viitavad ka koostööle ja seltskondlikule läbikäimisele. 7 paneb proovile inimese usu, sunnib endasse süüvima ja sügavamate väärtustega tegelema. Vaimsema meelelaadiga inimesed tunnetavad seda eriti tugevalt, pragmaatilised ja maistele väärtustele orienteeritud inimesed kogevad tagasilööke maistes tegemistes ja rahaasjades. Ka tundeinimesed ei tunne end hästi selle võnke all elades.




Kergemeelsetel ja pinnapealsetel inimestel on raske sellise sügava energiaga toime tulla. Võib vaevama hakata mõte, kas Jumal on olemas? Miks ma elan? Miks ma seda või teist teen? On sügavama sisekaemuse aeg. Enesearendamine ja õpingud, metafüüsilised teemad, religioossed ja vaimsed asjad huvitavad varasemast rohkem. Rohkem soovitakse olla üksi ja oma mõtetega, otsitakse vaimsemat laadi lähedust ja hingesugulasi. Selle võnke all toimub eelkõige sisemine areng. Hea aeg otsida nõustamist ja teraapiat, psühholoogilist abi. Vee lähedus on kasuks, isegi vannis mõnulemine võib selleks sobida. Vees olemine keskendab energiaid. Tuleb ennast poputada, toita hingeliselt ja ka keha eest hoolt kanda. Tuleb ennast armastada, eriti kui pole lähedasi suhteid või on nende suhetega midagi korrast ära.

NB! 7 ei soosi suuri rahalisi tehinguid, materiaalseid suuremahulisi ettevõtmisi ja ka tähtsate lepingute sõlmimisega peaks olema ettevaatlik. Kui see on vältimatu, peaks kaasama usaldusväärse eksperdi.




Rohkem kosmilisest aastast mõjutab isiklik aasta

Kui liita sünnipäeva ja sünnikuu number jooksva aasta numbriga, annab see jooksva isikliku aasta (näiteks 8. jaanuaril sündinud inimesel on see 8+1+2+0+2+3=16=7).

Isiklikul aastal 7 on fookus iseenda sisemistel läbielamistel, esiplaanil on hingeelu ja usk, tasutakse hingelised ja vaimsed kahjud, peab tegelema teiste probleemidega. Isiklikul aastal 7 tuleb lubada endale rohkem puhkust ja võimalust endasse süüvida. Tuleb lähedastele anda mõista, et viga pole neis, nad pole midagi valesti teinud ja peaksid olema kannatlikumad. 7 soosib vaimseid asju, rõhk ei ole rahal ja mateerial. See ei tähenda, et see aasta tingimata vaesust toob. Kosmiliste rütmidega tasakaalus elades on selle aasta mõju väga rikastav.

Kosmilise aastaga 7 on võrdsed isiklikud võnked 1, 5 ja 7, seejuures 5 ja 7 on väga erinevad võnked, mis võib disharmooniat tekitada. Selle võnkega sobib hästi 4, mis täiendab ja tugevdab mõju. Disharmooniat tekib kõige rohkem 8 ja 9 puhul, 2 ja 3 vähemal määral, kuna aasta numbrites on need olemas.




Kosmilise aasta üldine mõju kuude lõikes.

Jaanuar – 8

Üle tuleb vaadata kõik majanduslikud asjad, rahaga tuleb olla eriliselt ettevaatlik. Säästmine tuleb kasuks. Võtmed, mälestusesemed, tähendusrikkad detailid on väga olulised. Kui inimene on hajevil, siis tehakse vigu. Karjääri, raha, mainega seotud asjad on esiplaanil.

Veebruar – 9

On hea aeg lahti saada suuremas plaanis neist asjadest, mida enam ei vajata. Vanad paberid ära visata, vanad raamatud ja riided kogumispunktidesse viia. Sobib kolimiseks, suhete lõpetamiseks, inventuuri tegemiseks. Heategevus, annetamine, toidukogumise kampaaniad jms. on soositud. Sel kuul tehtud head otsused tagavad hea enesetunde kogu aastaks. Võib tuua ka draamat, kui puhastust vabatahtlikult teha ei suuda.




Märts – 1

Õnneratas on tipus, see on hea aeg probleemide lahendamiseks. Suurepärane aeg eesmärkide saavutamiseks, projektide käimalükkamiseks, riskijulgust ja energiat on rohkem. Sobib hästi ka reisimiseks.

Aprill – 2

Mõjutab meistervõnge. Kui meisternumbri võnke mõju on liiga tugev, siis võib sel kuul lihtsalt olla ja puhata. Sujub koostöö, sotsiaalsed tegevused, meeled on teravad, tajutakse rohkem ja vajatakse partnerlust.




Mai – 3

Mängulisema ja rõõmsama mõjuga kuu, sobib pidutsemiseks, kultuuriüritusteks, sõpradega kohtumiseks. Soositud on kolmeliikmelised sõpruskonnad ja armukolmnurgad on kerged tekkima. Tõsisemad inimesed muutuvad närviliseks, kallutab pillama, elu kergemalt võtma. Kallutab vigu tegema ja pinnapealsusele. On vaja muuta oma vaatenurki.

Juuni – 4

See on hea aeg lõpetada tööd, mida seni on edasi lükatud. Sisaldab ka “surma” energiat, vana kvaliteet sureb. Õige aeg teha rahaasjad korda, parandada nipet-näpet, korrastada dokumente, lahendada probleeme. Iga pisiasja on vaja märgata, et sellest ei kasvaks suuremaid probleeme. Ei luba laisklemist, töö on esikohal.




Juuli – 5

Vastuolulise mõjuga kuu. Ühelt poolt kallutab endasse süüvima ja mõõdukat elutempot hoidma, teiselt poolt on tõmme meeleliste naudingute poole väga suur. See võib tuua muutusi ja lühiajalist kaost ellu, mis juba järgmiseks kuuks on unustus. Reisimiseks ja lõbutsemiseks hea aeg, seks ja flirt tõmbab, lubab teha muutusi.

August – 6

Saatanliku mõjuga kuu. Kodule suunatud tegevused sujuvad, peres tuleb üksteist toetada ja hoida. On vaja vastutust võtta enda tegude eest. Pere, sõbrad, igapäevane töö on tähtsal kohal, terviseprobleemid võivad tunda anda. Tunded on esiplaanil.




September – 7

Hingetõmbeaeg endassevaatamiseks. See võib tekkida mingite vanade struktuuride kokkuvarisemisel, võib tulla äkki ja tormiliselt või lagunevad need vaikselt kivi-kivi haaval ning sellega jõuab harjuda. Looduses olemine ja vee lähedus mõjuvad hästi. Parim aeg vaadata enda sisse, panna oma mõtteid kirja, mediteerida ja õppida.

Oktoober – 8

Õige aeg pöörata tähelepanu oma karjäärile, haridusele, rahaasjadele, oma mainele ja staatusele. Õige aeg küsida palgatõusu või ametikõrgendust. Maise maailma asjad on esiplaanil. Samuti karmaga seotud teemad kerkivad esile. Tasutakse materiaalsed kahjud nii endale kui teistele.




November – 9

Halva välise mõjuga kuu, mainet kahjustatakse, salavaenlased ilmuvad välja, ebamäärased halvad energiad mõjutavad. Miski kaob elust jäädavalt, aeg teha aasta kokkuvõtet ja inventuuri. Õige aeg loobuda tarbetutest asjadest ja ammendunud ning “haigetest” suhetest. Tasutakse tundekahjud, võib tuua palju draamat. Õigesti elatud aasta puhul toob kingitusi elult. Ei tasu alustada midagi, mida samal kuul lõpetada ei jõua.

Detsember – 1

Suurepärane aeg oma eesmärke saavutada. Alustamise energia on hea. Julgust on rohkem, nähakse selgemalt oma eesmärke ja teid nende saavutamiseks. Õnneratta ja Päikese mõju on tugev.

Isikliku kuu mõju saadakse, kui isikliku aasta numbrile liidetakse kalendrikuu number (näiteks isiklik aasta 7 + 1 (jaanuar) = isiklik kuu on 8. Isiklik võnge mõjutab rohkem.



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Saatuse aastahoroskoop


Elukutsevalik numeroloogia põhjal


6 kuu horoskoop


Multitööriist


Multitööriist: Victorinox 29-osaline


Tassid (6 tk)


Kõrvarõngad: ema ja tütar


Roostevabast terasest kausid (3 tk)


Kausid (3 tk) - Villeroy & Boch


Kausid (3 tk) - Villeroy & Boch


Padjakate 50 x 50 cm (4 tk)


Skulptuur: luiged

Seotud postitused