Taro kaardid ja nendega ennustamine

Taro kaarte kasutatakse ennustamiseks. Nende abil vaadeldakse olemasolevate hoiakute, mõttemustrite ja sündmuste põhjal tulevikku.

Taro kaartide komplekt koosneb 78 kaardist, mis jagunevad suureks arkaaniks ja väikeseks arkaaniks (ladina keeles arcanum – saladus, salajane teadmine).




Suur arkaan koosneb 22 kaardist. Igaühel oma number ja nimi. Nendel kaartidel olevad kujundid sümboliseerivad olulisi sündmusi ja olukordi. Suure arkaani kaardid on järgmised: Narr, Maag, Ülempreestrinna, Keisrinna, Keiser, Ülempreester (Hierofant), Armastajad, Kaarik, Õiglus, Eremiit (Erak), Õnneratas, Jõud, Poodu, Surm, Mõõdukus, Saatan, Torn, Täht, Kuu, Päike, Kohtumõistmine (Kohus), Maailm.

Väike arkaan koosneb 56 kaardist, jagunedes 4 masti (Sauad, Mõõgad, Karikad ja Mündid). Iga mast jaguneb omakorda numbrikaartideks (äss, kaks, kolm, neli, viis, kuus, seitse, kaheksa, üheksa ja kümme) ja neljaks õukonnakaardiks (paaž, rüütel, kuninganna ja kuningas).




Kust Taro kaardid pärinevad?

Taro kaartide päritolu kohta pole päris täpset selgust. Väidete järgi pärinevad need Indiast, Marokost või Egiptusest. Päris kindlad andmed Taro kaartide kohta pärinevad 14. sajandist. Samas arvatakse, et kaardid on kasutusel olnud juba palju varem, kuid need polnud siis veel nii avalikud. Esimene teadaolev taro kaartide pakk oli kasutusel 1450. aastal, mille kujundas itaalia perekond Visconti-Sforza. Kõik varasemad Taro kaartide pakid olid käsitsi joonistatud, mistõttu ei olnud need ka laiemale üldsusele teada.




Taro kaardid ja saatus

Iga inimene kujundab oma tulevikku läbi igapäevaste otsuste ja hoiakute. Seeläbi muudab inimene oma ümbritsevat keskkonda.

See tähendab ka seda, et igal inimesel on võimalik oma tulevikku, sealhulgas ka saatust, muuta. Selleks peab olema aga piisaval määral tahet. Et tulevikku muuta, tuleb aga teada saada antud ajahetkel olev olukord, kus saavadki appi tulla Taro kaardid. Kaartide abil saab eelkõige infot selle kohta, mida on inimesel raske tunda või tajuda. Taro kaardid annavadki võimaluse inimesel piiluda oma sisemaailma ning annavad nõuandeid, kuidas tasuks elus edasi liikuda.

Millistel juhtudel Taro kaarte kasutada saab?

Taro kaarte kasutatakse üldjuhul praktiliste probleemide lahendamiseks, loovuse visualiseerimiseks, mediteerimiseks, enesearenguks ning ennustamiseks.




Erinevad Taro kaartide tüübid

Miks siis Taro kaartidel nii palju erinevaid tüüpe on? Erinevad kunstnikud kujutavad Taro kaartide sümboleid erinevalt, tuues nendesse kunstnike enda eripärad ja nägemused. Ka on kasutusel mitmed temaatilised Taro kaardid, mida kasutatakse erinevate valdkondade juures, olgu need siis armastus, töö, raha jne. Kuigi kujundus võib olla kaartidel erinev, töötavad need siiski kõik samal põhimõttel.




Mida tasuks arvestada Taro kaartidega ennustamisel

Taro kaartidelt küsimiseks tasub probleem enda jaoks põhjalikult läbi mõelda. Seeläbi selgub küsijale paremini ka see, mida ta ikkagi täpsemalt teada soovib. Mida täpsem on küsimus, seda parem saab olema ka vastus. “Ei” ja “jah” küsimusi tasuks vältida, kuna nendele ei ole võimalik vastata.

Taro kaartidega saadud vastus ei lahenda probleeme. See eeldab inimeselt seda, et ta vastavalt saadud nõuannetele oma elus edasi liiguks. Taro kaardid ei anna lõplikke vastuseid, sest küsijal on võimalik saadud nõuandeid kasutada või need kasutamata jätta. Vastavalt sellele aga kujuneb ka tulevik. Lõplik otsus saatuse kujundamisel tuleb küsijalt endalt.




Küsimused, mida peaks Taro kaartide puhul vältima

– Küsimused, mis eeldavad “jah” või “ei” vastust. Taro kaartide abil ei saa sellistele küsimustele vastata. Kõik on inimese ümber pidevas muutumises ning Taro kaartide vastus sõltub konkreetsest ajahetkest inimese elus. Taro kaardid annavad nõuandeid ja pakuvad lahendusi antud ajahetke kohta, kuid lõpliku otsuse peab iga inimene ikka ise langetama.

– Pole hea esitada küsimusi nende inimeste kohta, kellel puudub küsijaga side. Sellise inimese kohta ei saa Taro kaardid vastuseid anda, kuna küsija alateadvusel pole konkreetse inimese kohta infot. Kui on aga korragi olnud kokkupuude inimesega, kelle kohta küsimus esitatakse, siis saab Taro kaartide abil ka vastuse.

– Küsimused, mis puudutavad surma.




Teemad, mille kohta saab Taro kaartidelt vastused

– Perekond, partnerlussuhe, armastus;
– Esivanemad;
– Töö ja rahaga seonduv;
– Minevikusündmused. Nende põhjused ja selguse leidmine;
– Parimate otsuste või tegutsemisviiside leidmine;
– Probleemide lahendamine;
– Eesmärkide saavutamine ning sellega seonduvad otsused;
– Sündmuste või asjade hetkeseis ja areng;
– Situatsioonide või hoiakute hetkeseis ja põhjused;
– Tulevik (eesseisvad tendentsid ja perspektiivid);
– Tervis (tuleb arvestada, et Taro kaartide abil ei saa panna diagnoose)




Meie poolt pakutav Taro kaartide teenus

Kas teadsid, et ka meie webikeskkonna kaudu on võimalik tellida endale Taro kaartide ennustus. Selle kaudu saad põhjaliku vastuse oma probleemile või küsimusele. Oluline on siinkohal seegi, et vormistame tellimuse kirjalikult, mis annab Sulle võimaluse paremini vastust analüüsida ning seeläbi oma elus muudatusi teha. Mida täpsem on küsimus, seda täpsem saab olema ka vastus. Vastuse oma küsimusele saadame emailile ning selle vastuse pikkus on sõltuvalt küsimusest 1 – 5 lehekülge.

Taro kaartide ennustuse saad tellida siit »





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Saatuse analüüs + saatus-tulevik horoskoop


Aasta analüüs numeroloogia järgi


Partnerlushoroskoop


Tassid ja alustaldrikud: koolibri (6 tk)


Kaelakee: meri kuuvalguses


Söögiriistade komplekt (24 tk) - Velaze


Tööriistakomplekt: 4-osaline


Vihmavari: härjasilm


Käevõru: punane tiigrisilm


Seinapilt lõuendil või kapal: vesi ja õli


Kaelakee: ametüst


Tassid ja taldrikud (6 tk)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused