Lipsuvärvide tähendus

Ehkki paljud peavad meeste lipsude värvi tühiseks asjaks ning arvavad, et see peab lihtsalt sobima mehe riietuse ja välimusega, siis on igal värvil ka kindel tähendus. Iga värv peegeldab mehe omadusi ja elusuundumust.




Juba ainuüksi see, et kui mees lipus kannab, tähendab see, et ta eelistab näida teistele professionaalse ja ärimehelikuna.

Mehel tasub kasutada erinevaid lipsuvärve ka selleks, et oma päevasündmusi muuta. Näiteks, kui ikka mees ennast halvasti tunneb, siis tasuks valida lipsuvärviks kollane. See parandab päeva jooksul meeleolu ning võimaldab seeläbi oma päev paremaks muuta.

Toomegi järgmiseks ära värvid ja nende tähendused lipsu kandmisel.




Punane

Punane värv tõmbab tähelepanu. See näitab, et mees on enesekindel ning võimukas. Seda värvi peetakse lipsu puhul ka konservatiivsuse värviks.

Roosa

Roosa lipsuvärvina sümboliseerib sõbralikkust, head tuju ja armastust. See värv on meeste seas viimastel aastatel aina populaarsemaks muutunud. Üldiselt on see värv kasutusel suvekuudel, mil inimesed ongi rõõmsameelsemad.




Sinine

Sinist lipsuvärvi võib pidada sügavuse sümboliseerijaks. Mees, kes sinist värvi lipsu kannab, on stabiilne ja enesekindel. Siniseid värvitoone on väga erinevaid. Mida helesinisem on lips, seda enam on mehes hingerahu. Mida tumedam on sinine, seda tõsisem ja teadmistejanulisem on mees. Sinine sümboliseerib oma kõikides toonides ka võimu ja tugevust.

Punase ja sinise kombinatsioon

See kombinatsioon sümboliseerib head tervist ning positiivset ellusuhtumist. Mehed, kes sellise värvikombinatsiooniga lipsu kannavad on sportlikud ja aktiivsed. Nende jaoks on oluline näida teistele inimestele nooremana, kui nad tegelikult on.




Roheline

Roheline värvus lipsuvärvina annab selle kandjale värskuse, puhanud olemise ja harmoonilise välimuse. Maalähedase värvina näitab see seda, et mees on oma olemuselt konservatiivne ja rahuarmastaja. Selle mehega on hea läbirääkimisi pidada ning lepinguid sõlmida, kuna ta on valmis kompromisslahendusi otsima.

Kollane

Kollane on rõõmsameelsuse värv. See kajastabki seda, et mees tunneb end selle lipsu kandmisel hästi ning kõik tema elus laabub. Kuldsed toonid lisavad tarkust ja lugupeetavust.




Oranž

Oranþ lipsuvärvina sümboliseerib rahulikku meelt. Need mehed on edukad ja arenguvõimelised. Oranþ sümboliseerib ka hellust ja õrnust.

Pruun

Pruun on mehelikkuse värv. See sümboliseerib rahulikkust, stabiilsust ja kindlakäelisust.




Must

Must on elegantne ja formaalne lipsu värv. See värv sümboliseerib mõjukust ja tahtejõulisust.

Valge

Valge sümboliseerib kahjutust ja süütust. See on vooruslikkuse lipsuvärv. Seetõttu kasutavad palju kohtunikud ja juristid just seda lipsuvärvi.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Saatuse analüüs + saatus-tulevik horoskoop


Saatuse aastahoroskoop


Suhtehoroskoobid


Taro kaardid: Barbieri Zodiac Oracle (koos raamatuga)


Käevõrud partneritele: aafrika türkiis ja oonüks


Seinapilt lõuendil või kapal: sügisvärvid


Tekk (180 x 220 cm)


Elevandi kujuke: unakiit


Kaelakee: kvarts


Söögiriistade komplekt (30 tk)


Kaelakee: kollane topaas


Skulptuur: ema ja poeg



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused