Jalad näitavad tervist

Jaapanis arvatakse, et jalgade järgi saab kindlaks teha inimese terviseprobleeme. Nt. suur varvas on ühendatud selgroo ja peaga energiakanali kaudu, mis jookseb piki jalalaba sisevõlvi ajusse. Jalad on ühenduslüli maa ja taeva vahel. Idamaistes teraapiates on jalad negatiivse energia maasse väljutamiseks. Jaapanlased võtavad tuppa sisenedes alati jalanõud ära, et välismaailmast tulenevad mured ja probleemid ukse taha jääksid. Mõtted peegelduvad ka jalgades.




Energiakanal on kujuteldav meridiaan, mida mööda liiguvad tunded ja mõtted, see pole seotud ei lihaste ega veresoontega. Igas energiakanalis on kahepoolne liiklus. Stressis inimesel hoiab suur varvas ülespoole. Suurest varbast kiirguv stress mõjutab kogu jalga ja pinged peegelduvad ka alaseljas ning turjas. Suur varvas on ühenduses maksaga, organismi pidama jäävad jääkained koormavad maksa.

Kui varbaküüned hoiavad taeva poole püsti, siis on ajus palju negatiivset energiat. Terve inimese varbaküüned on ilusad ja siledad.




Kui teine varvas on nõrk ja kidur, siis on inimesel ettevõtlikkust vähe. Arvatakse, et kui naisel on teine varvas pikem, siis on ta mehest üle. Ilmselt on lihtsalt ettevõtlikum. Teine varvas on ühenduses mao ja närvidega. Kaua kestev närviline olek toob kaasa maohaavandid ja gaasid. Kidura ja kõvera teise varbaga inimene ei sobi äripartneriks.

Kolmas varvas on seotud roidekaare all oleva kolmiksoendiga, mis hoiab käed ja jalad soojad, annab elujõudu ja on seotud kaudselt ka immuunsussüsteemiga. Väga kriitilised inimesed peaksid just kolmandat varvast mudima, et rohkem iseendaga tegeleks.




Neljas varvas on seotud kopsude, soolestiku ja sapiga. Sapihaigused teevad agressiivseks, kopsuhädad kurvameelseks. Kõver neljas varvas näitab sageli tõsiseid probleeme soolestikuga. Kui inimene ei suuda planeeritud asju lõpule viia, siis peaks just neljandat varvast mudima.

Viies varvas on seotud neerude ja põiega, näitab hirme ja kartusi, mis on sageli seotud lapsepõlvega. Inimene, kes kardab midagi, peaks eriti hoolega väikest varvast mudima. Jalad peegeldavad tegelikult pead: “nagu üleval, nii ka all”.




Suured jalanukid näitavad inimese jäikust ja paindumatust. Kui inimese jalad on kanged, siis on ka puusad paindumatud ning seksuaalenergia ei liigu. Lõpuks jäigastub ka keha ülemine osa. Keha painduvust suurendab jalataldade mudimine tennisepalliga (jalalaba liigutamine tennisepalli peal). Lamenenud jalavõlviga kaasneb enamasti halb rüht, mis samuti pikapeale tervist halvendab. Õiget rühti saab kontrollida sirge seina ääres. Lamenenud tallavõlvi puhul on vaja kanda spetsiaalseid sisetaldu või jalatseid. Aitavad ka jalatallale mõeldud harjutused. Liiga kõrge tallavõlviga inimesed ei talu pikaajalist koormust ja vajavad pehmeid jalanõusid. Ülearune kehakaal kurnab jalgu ja hävitab pikapeale põlve- ning hüppeliigesed. Kui jalalabad on kitsad ja väikesed ning luustik habras, siis peaks eriti hoolega kehakaalu jälgima. Tugeva luustiku ja laiade jalalabadega inimesed taluvad ülekaalu mõjusid paremini (samuti alkoholist tulenevaid halbu mõjusid). Sokid kuluvad alati sealt, kust organism märku annab. Nt. kanna juurest närvilistel ja rahututel inimestel, aga ka neil, kellel on probleeme neerude ja põiega. Suur varvas kulutab augu nende sokkidesse, kelle aju liiga intensiivselt töötab. Ületöötamine, stress, alkoholiprobleemid, maksahaigused annavad märku, kui sokid suure varba juures auklikuks kuluvad. Soki kõige määrdunum koht näitab, kus on pinged kõige suuremad. Sama näitab ka kingade kulumine.




Jalgadele mõjuvad väga hästi igasugused jalavannid. Igal õhtul võib telerit vaadates varbaid väänata ja mudida, võib teha varba ja jalalabaringe. Eriti hästi mõjub varbavahede mudimine. Et jalatallad korralikult lahti läheksid, on vaja neid järjepidevalt mudida, väänata, masseerida. Varbaid on vaja igasse suunda painutada ning varbavahede keskosa hoolikalt pigistada. Võimaluse korral peaks suvel palju paljajalu käima ja mitte ainult sileda liiva peal, vaid ka kividel ja karedamal pinnasel. Tänapäeval on müügil ka spetsiaalseid sisetaldu jalatsitesse ja kasutada saab masseerimiseks mõeldud jalamatte. Lisaks jalgade mudimisele on kasulik mudida ka sõrmi ja sõrmevahesid ning kõrvalesti.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Elukutsevalik numeroloogia põhjal


Inimese numeroloogiline sünnitabel + Sünniratta kood


Saatuse aastahoroskoop


Käevõrud partneritele: hauliit ja oonüks


Kaelakee: ema ja tütar


Pendel: lepidoliit


Taldrikud (6 tk) (20 cm)


Taro kaardid: Angel Therapy Oracle (ainult kaardid)


Kaelakee ja kõrvarõngad: lasuriit


Kaelakee ja kõrvarõngad


Seinapilt lõuendil või kapal: Tallinna siluett päikeseloojangus


Skulptuur: baleriin



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused