Energiavampiiridest

Inimene koosneb eri tiheduse ja omadustega energiavooludest, millest kõige tihedam substants on luud. Ka inimese peenenergeetikat on püütud mõõta. Iga meie mõte, sündmus, trauma, haigus jätab konkreetsesse kihti kehas teatud informatsiooni ja see ongi inimese energeetiline, mentaalne ja emotsionaalne struktuur. Inimene saab välismaailmast toormaterjali energia näol, mida ta siis ise ümbertöötlema hakkab.




Energiat saab nii toidust, õhust, emotsioonidest kui ümbritsevast keskkonnast. Hingamine ja söömine annavad mõtlemismasinale pidevalt tööd. Toidu maitse, kvaliteet, lõhn tekitavad erinevaid emotsioone, mis kutsuvad esile erinevaid tundeid, mõtteid, assotsatsioone. Kui elektriaparaatidel määravad võimsuse aparaadi tehnilised parameetrid ja nende koostööst tingitud näitajad, siis inimese energia juurde- ja äravoolu reguleerib inimese energeetiline struktuur. On tarvis omada küllaldaselt energiat, et mingit informatsiooni vastu võtta ja sellest ka aru saada. Osa infost meie ümber on peenenergeetiline ja osa madalama sagedusega. Suhteliselt vähesed inimesed on võimelised vastu võtma ainult peenenergeetilist informatsiooni. Selliste inimeste energiakanalid on terved, ilma kahjustavate blokkideta. Mida peenemat energiat inimene omastab, seda rohkem tema energiakanalid puhastuvad. Konkreetse kvaliteediga energia meelitab ligi sama tiheduse ja kvaliteediga energiat (sarnane tõmbab sarnast).

Näiteks seebiseriaalidest sõltuvusse sattumine viitab madalakvaliteedilise energia omastamisele. Iga sõna ja mõte on materiaalne, sarnase kvaliteedi ja tihedusega energiad tõmbuvad, erineva kvaliteedi ja tihedusega tõukuvad. Kui inimene hakkab ligi meelitama puhast ja peent energiat, siis on ta võimeline aina rohkem sellist energiat endast ka läbi laskma.




Inimesed erinevad energeetilistelt omadustelt niisama palju kui välimuselt ja iseloomult. Mõnel on kalduvus “vampirismiks”, teine on “doonor”, mõni jälle tekitab enda ja teiste vahele “energeetilise seina”, mõni pillab energiat ja mõni lihtsalt vahendab…

Energiavampiiridest on kõik midagi kuulnud, teema ongi müstifitseeritud, sest äärmuslikku vampirismi esineb väga harva. Energia võtmine ja andmine on aga igapäevaelus tavaline. Näiteks on väga paljud ülemused energiavampiirid. Eriti need, kes väga tihti ja täiesti ilma vajaduseta koosolekuid korraldavad ja nõuavad, et töötajad töö juures ka oma sünnipäevi tähistaksid. Sellisel juhul saavad nad palju energiat ühekorraga ja erinevatelt inimestelt, ilma kedagi eriliselt ära kurnamata. Mõni tundlikum võib tunda siiski suurt väsimust.




Ka väga võimukad inimesed võtavad energiat oma “ohvrilt”, kui neil õnnestub teine inimene endast välja viia. Paljusid ajendabki ülemuseks saama soov omada palju alluvaid. Siiski on see enamasti alateadlik energia tarbimine ja enamasti kõik inimesed on teiselt energiat saanud või võtnud. Alateadlikult võib olla energiavampiir ka väga haige või lihtsalt vana ja väsinud inimene. Energiat juurde võib oma vanale haigele emale anda ka vabatahtlikult ja rõõmuga, kuni iseennast sellega haigeks ei kurna. See ei tähenda mitte sugugi seda, et meie ümber ongi vampiirid. See on igati normaalne, et me kõik võtame ja anname energiat.

Energiavahetus on igati loomulik, tervislik ja kasulik protsess. Vampiirlusega on tegemist siis, kui inimeses on selline energia neeldumine, mille puhul ta kulutab ja vajab erakordselt palju energiat, aga pole seda võimeline võtma ei toidust, loodusest, kosmosest, vaid ainult teiselt inimeselt. Ise pole ta suuteline aga midagi vastu andma. Sellised juhtumid on siiski pigem haruldased.




Energeetiline “enesesööja” on vastand vampiirile. Ta ei võta midagi, on sulgunud enesesse. Näiteks salajases armunud olekus inimesed ei märka, mis ümber toimub. Enamasti on filosoofilise meelelaadiga, mõtleb palju elu üle, aga see on suletud ring ja need mõtted ei vii kuhugi, ei ajenda tegutsema. Väliselt ükskõikne, aga vajab väga energiavahetust, samas ei suuda luua teise inimesega normaalset suhet. Katsetada võiks esmalt loodusega sidet luua, näiteks mõne suure puuga. Tavaliselt on sellised inimesed väga tundlikud ja tajuvad hästi energeetilisi vibratsioone.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoobid, kuuhorksoobid, aasta analüüs numeroloogia järgi


Inimese numeroloogiline sünnitabel


Aastahoroskoop - 239 lehekülge


Tass: linnud - Maxwell & Williams


Batman ja Batmobile


Kaelakee ja kõrvarõngad


Taldrikud (4 tk) (17 cm)


Kausid (15 cm) (4 tk)


Padjakate 45 x 45 cm (4 tk)


Kott - Kalidi


Nugade komplekt (6 tk) - Victorinox


Seinakaunistus: Päike



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused