Alateadvuse mõju meie eluteele

Alateadlik vägi on alati kättesaadav, kui inimesed seda ainult kasutada oskaksid. Kõik suured avastused ja saavutused on ilmnenud hetkega, kui on tekkinud ühendus alateadvusega (“ahhaa!!!” efekt).

Suurte asjade puhul elus (nt. abiellumine) tasub kuulata alati sisemist häält, aga igapäevase elu pisiprobleeme aitab mõistus ja loogika hästi lahendada. Inimese alateadvus on alati eesmärkidele orienteeritud, pakub pidevalt lahendusi, aga inimene ju ei kuula ja mõtleb, aina mõtleb ega usalda oma sisemist häält. Nii teebki pidevalt vigu.




Esimene mõte on alati õige, sest tuleb alateadvusest. Alateadvus on väga tark, aga oma soovid peab talle ette ütlema. Kui inimene teab, mida soovib, siis peab sellele ka ise keskenduma. Muidu saab ta just neid asju elus, mida ei soovi ja kardab.

Lapsel on enne kõnelema õppimist olemas alateadvuses kõik teadvustamata tunde- ja mõttemustrid. Teatud meeleseisundis saab selle kõrgema teadvusega kontakteeruda ja oma elus muutusi teha (isegi imesid teha).

95% meie teadvusest on alateadvus, teadlik meel uitab ringi. Kui lapsele enne kuuendat eluaastat öelda negatiivseid asju, siis need kinnituvad otse tema alateadvusse ja “käivitavad” lapse suureks saades negatiivse programmi, mis ei lase edu saavutada. Teadlik meel muutub püsivaks alles peale kuuendat eluaastat. Alateadvus on tohutult võimsam, võimekam ja võimukam kui tavateadvus.




Alateadvusest tulenevat tarkust ei lase kasutada aga inimese enda hirmud. Kõige suurem on hirm muutuste ees. Tegelikult peaks kartma vaid mitte muutumist, sest just mugavustsoonis olemine on väga suureks takistuseks eluteel edu saavutamisel. Teine oluline takistus on hirm läbikukkumise ees. Inimesed kardavad haigestumist, häbistamist, väljanaermist jpm. Tegelikult ei ole läbikukkumisi, on vaid tagasiside ja õppetunnid. Kui anname endast parima, siis saavutame võib-olla midagi enneolematult head või lihtsalt paremat ja kui mitte paremat, siis teistsugust kindlasti. Mõnikord takistab alateadvuse nõuandeid kuulda võtmast hoopis hirm edu ees. Koos eduga tuleb ju ka kadedus, kriitika, valestimõistmine, väärtuskonfliktid. On ju palju rahulikum kuskil tagaplaanil olla. Hirm kaotuse ees on tingitud sellest, et edu saavutamisel peab alati millestki loobuma, olgu need siis suhted, inimesed, harjumused, harrastused, vaba aeg – millestki peab alati lahti ütlema.

Identiteedi kaotamise hirm tuleneb sellest, et muutub “mina-pilt”. Alguses on see väga võõras ja ebakindel seis. Üks suur põhjus on madal enesehinnang, mille “juured” peituvadki lapsepõlves. Inimesed peaks mõistma, et kuidas nad ise ennast hindavad ja väärtustavad, nii suhtuvad neisse ka teised inimesed. Kui me ennast armastame just sellisena nagu oleme, siis aktsepteerivad meid ka teised. Igapäevaelust tulenevad “mürgised” emotsioonid põhjustavad eluteel ebaõnne. Negatiivsus aina koguneb kehasse ja lõpuks hakkab takistama edukaid lahendusi ja toimivat koostööd. Et alateadvusega kontakti saavutada, on vaja sellest negatiivsest energiast ennast vabastada. Seda tuleks aga juba teadlikult teha.




Alateadliku psüühika väga sagedaseks ja normaalseks ilminguks on unenäod. Unenägude kaudu on võimalik ka omaenese alateadvust uurida. Igasugune unenägude seletamine pole päris ohutu, sest unenäo nägija on enamasti väga tundlik nii õigete kui valede märkuste osas. Võime teha küll teatud järeldusi unenäos toimunu kohta ning seega ka alateadvuse kohta, aga õige võti teadvuse sügavaima salasopi juurde on ikka veel leidmata. Unenägu lubab meil vahetevahel näha oma tegeliku olemuse sügavusi, aga alateadvuse avaldused on nii mitmetahulised, ettearvamatud, omavolilised ja subjektiivsed, et neid tuleb vaadelda paljudest erinevatest vaatenurkadest.

Alateadvuse keelt tõlkides võib sageli osutuda õigeks mitu ja osaliselt isegi vastukäivat tõlget. Kui inimesega juhtub tavaelus suur õnnetus, siis enamasti alati on alateadvus enne seda andnud märku, et midagi on valesti. Esimesed hoiatused tulevad vaikselt, siis tulevad tugevamad märguanded ja kui inimene ikka üldse õppust ei võta, siis tuleb krahh. Paljud inimesed otsivad abi idamaistest tarkustest, võtavad ette isegi palverännakuid, et saada oma alateadvusele lähemale. Võib-olla peaks iga inimene leidma iga päev üheainsagi ajahetke, et iseendasse süüvida…





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Karma analüüs


Aastahoroskoop - 239 lehekülge


Armastuse ja suhete aastahoroskoop


Kaelakee ja kõrvarõngad


Kausid (19 cm) (4 tk)


Seinapilt lõuendil või kapal: päikeseloojang


Tööriistakomplekt: 3-osaline


Skulptuur


Seinakaunistus: ronijad


Seinapilt lõuendil või kapal: liivamäed


Kaelakee: tiigrisilm


Taro kaardid: Energy and Spirit Oracle (koos raamatuga)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused