Kuufaasid ja kehahooldus

Selle artiklis vaatleme lähemalt Kuu mõju välimuse eest hoolitsemisele. Kuu mõjutused juuksekasvule on teada tuntud tõsiasi juba ammusest ajast ning seda võtavad arvesse ka palju juuksurid. Kuufaaside mõju on inimeste poolt kasutatud ja kasutatakse ka tänapäeval väga erinevates valdkondades, olgu selleks siis ilumaailm, aiandus vms.




Peamised märksõnad kuufaaside puhul on järgmised:

– Kasvava kuu ajal: imendumine, tõusmine, kasvamine, tugevnemine, energiate kogumine jne.

– Kahaneva kuu ajal: puhastumine, puhkamine, eemaldumine, vähenemine jne.

Juuksed

Tihtilugu võib tunduda juuksurist tulnuna, et seekord ei jäänud juuksed nii kohevad ja värvikad kui eelmine kord. See võib olla tingitud just sellest, et juuksuris sai käidus vale kuufaasi ajal. Loomulikult pole kõik nii üheselt seletatav. Selles osas mõjutavad inimest ka hormonaalne tasakaal, eluviiside muutus, kasutatavad ravimid jne. Kuid kui võtta arvesse kuufaaside mõju, siis on võimalik siiski tulemusi juuksuri juures käies oluliselt parandada.




Juuksekasvu pidurdamiseks oleks mõttekas juukseid lasta lõigata kahaneva kuu ajal.

Juuksekasvu kiirendamiseks ja juuste kohevamaks muutmiseks, tuleks juukseid lõigata kasvava kuu ajal.

– Arvesse võttes ka astroloogilised mõjud, on parimad päevad juukselõikuseks Kuu Lõvis ja Kuu Neitsis, halvad päevad Kuu Kalades ja Kuu Vähis.

Kuu Lõvis on aeg, mil lõigata juukseid. See periood tagab elujõulised ja kohevad juuksed. Lokkide tegemiseks pole aga see aeg mitte kõige parem, kuna on oht juukseid kahjustada.




Lokkide tegemiseks on parem aeg Kuu Neitsis. Kuu Neitsis on samuti hea aeg juuste lõikamiseks ja soengu tegemiseks. Kuu Neitsis tagab selle, et soeng püsib kauem vormis.

Kui Kuu on Kalades või Vähis, võib juukselõikuse tulemusena tekkida kõõmaprobleem ja soeng ei püsi vormis eriti kaua. Ka pole sellel perioodil hea aeg juuste pesemiseks.

Kehakarvad

Kui on soov vabaneda kehakarvadest, tasub neid kehalt eemaldada kahaneva kuu ajal. Sel ajal eemaldatud karvad ei kasva tagasi nii kiiresti, kui seda teha kasvava kuu ajal.




Küüned

Küüned kasvavad aeglasemalt, kui neid lõigata kahaneva kuu ajal.

Küünte lõikamiseks ja viilimiseks on parim aeg, kui Kuu on Kaljukitses.

Käte ja jalgade ravimiseks (seenhaigused, konnasilmad jne.) on parim aeg kahaneva kuu ajal.




Kehahooldus

Keha puhastamiseks on parim aeg kahaneva kuu aeg. Poorid avanevad kahaneva kuu ajal paremini, mistõttu on naha puhastamiseks just see aeg parim.

– Läbi naha imenduvate ravimite ja hooldusainete kasutamine on parem kasvava Kuu ajal, kuna siis suudab keha imenduvaid ainet paremini vastu võtta.

Kehakaalu alandamine

Kehakaalu alandamiseks ja paastumiseks on parim aeg kahaneva kuu ajal. Samas on oluline jälgida seda, et organism saaks piisavalt vedelikke, kuna kahanev kuu toob kaasa ka keha vedelikukoguse vähenemise.

– Kasvava kuu ajal oleks mõttekas hoiduda rasvastest ja kaloririkastest toitudest, kuna kehakaal on vastasel korral kerge tekkima.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kuuhoroskoop (päevade lõikes)


Töö ja raha horoskoop üheks kuuks


Isiksuse analüüs hiina astroloogia järgi


Käevõru: lasuriit


Tass: hirv


Pealamp: Black Diamond Storm 400


Kaelakee: veevalaja tähtkuju


Kaelakee: ema ja laps


Suhkrutoos lusikaga


Kaelakee: ema ja tütar


Seinakell


Taro kaardid: Dragon Tarot (ainult kaardid)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused