Sisemine kell tiksub

Igaüks meist elab koos oma sisemise kellaga, mille järgi tema organism ennast maailmaga kohandab. Kui seda rütmi teada ja tunda, siis saab päeva paremini kasutada. Inimese ööpäevarütmi uurib kronobioloogia. Ööpäevas on omad kõrg- ja madalpunktid, mida võiks arvestada oma tegemiste planeerimisel.




Kell 6 hommikul annab adrenaliinipuhang kehale jõudu. Organism on nüüd programmeeritud ärkamisele, testosteroonitase on kõrge.

Kell 7 hommikul lööb allergia välja mitu korda sagedamini kui kogu ülejäänud päeva jooksul. Esimeste tundemärkide korral on vaja leida abi, siis on päeval rahulikum olla.

Kell 10 hommikul on lühimälu parimas seisus. Eksami või tähtsa esinemise eel on hea aeg veel midagi olulist meelde jätta.




Kell 11 on päeva tipp-aeg vaimse töö seisukohalt võttes. Töö ei nõua siis suuremat pingutust, võib ette võtta raskeimad ülesanded.

Kell 12 algab mõõn, vaimne kõrghetk on nüüd möödas.

Kell 15 on valulävi kõige madalam. Õige aeg hambaarsti juurde minna.

Kell 17 on teine hea aeg töötegemiseks. Kui tööpäev on läbi, siis on hea aeg sporti teha. Süda suudab rohkem verd pumbata, kopsude töö on parim.

Kell 18 on kogu organism programmeeritud jääkainetest vabastamisele. Jooks värskes õhus, võimlemine või saunaskäik aitavad jääkaineid kiiremini organismist välja viia.




Kell 20 lülituvad seedeorganid öörahule. Kes tahab saledaks jääda, ei tohiks nüüd enam süüa. Nahk püsib ilusam, kui vara magama minna. Ei teki vistrikke ega nahapunetust, mida põhjustavad halvastiseedinud või seedimata toit.

Kell 23 lülitub keha säästurežiimile. Kehalised ja vaimsed pingutused sel ajal on rängemad. Alkohol mõjub tugevamalt ja kahjustab rohkem organismi.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Elusündmuste ennustamine nime transiittähtede järgi


Aastahoroskoop - 75 lehekülge


Kolme kuu horoskoop (päevade lõikes)


Seinapilt lõuendil või kapal: lõosilm


Päikeseprillid meestele: Julbo Aerospeed Spectron 3CF


Pehme mänguasi: šoti mägiveis


Kristall: opaliit


Seinapilt lõuendil või kapal: Rummu tuhamägi


Tassid (6 tk)


Kõrvarõngad: ema ja tütar


Söögiriistade komplekt (24 tk)


Taro kaardid: Barbieri Zodiac Oracle (koos raamatuga)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused