2018 aasta horoskoop (Lõvile)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2018 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad LÕVI 2018 aasta astroloogilise ennustuse.



LÕVI

Kõige olulisemad sündmused, mis sellel aastal Sinu jaoks aset leiavad, on seotud perekonnaga ja koduga. Ka puudutab see Sinu sugulasi, kellega tuleb Sul enam tegemist teha. Oluline on enda jaoks paika panna peamised sihid ja eesmärgid, mis on Sulle isiklikus elus olulised, sest see aitab paremini neid eesmärke täita.

Sellel aastal tuleb Sul seltskondlikult palju aktiivsem olla. Saad arvatavasti kutseid palju enamatele koosviibimistele, kui Sa seda varasematel aastatel oled saanud. See aga lisab Sulle ka pingeid, sest tuleb hankida kingitusi, mis ei saa olema kerge ülesanne. Tahad ju anda endast parimat, kuid parima leidmine tekitab Sulle ikka parasjagu peavalu.

See aasta võib Sinu ellu kaasa tuua suuremaid muutusi. Mõned asjad on oma elu ära elanud ning nüüd tuleb Sul oma elu rikastada millegi täiesti uue ja ebatavalisega. See võib küll tunduda põneva ja huvitavana, kuid hiljem selgub, et Sinu kohanemisvõimel on nende muutustega raske toime tulla.

Niisama istumine praegu midagi head kaasa ei too. Praegu on aeg, kus Sul tuleb oma eesmärkide poole tavalisest aktiivsemalt liikuda.

Rahaasjad eeldavad Sinult suuremat planeerimist ja asjade korraldamist. Sa ei saa lasta rahaasjadel omasoodu areneda, sest see tooks varem või hiljem kaasa valusaid tagasilööke. Arvatavasti mõjutab Sinu rahaasjade käekäiku keegi meesterahvas oma nõuannete ja plaanidega.

Naissoost Lõvid on sellel aastal oma rahaasjade korraldamisel oluliselt edukamad. Eriti häid tulemusi tagab neile see, kui nad teevad rahaasjade korraldamisel koostööd teiste naistega.



Armuasjad on üldiselt päris heas seisus. Arusaamatusi võib tekitada see, kui esile tõstetakse varasemad haavad. Ole oma partneri suunas abivalmis, sest ta võib vajada praegu tavalisest enam Sinu toetust ja lähedust.

Kõik ühised tegevused kodu heaks oleksid sellel aastal väga edukad. Puudutab see ka suuremat remonti või elukoha vahetamist.

Romantiliselt kipud olema praegu üsna passiivne ning ootad seda, et partner suhtes selles osas ohjad enda kätte haaraks. See aga ei pruugi nii juhtuda.

Sellel aastal võib Sinu jaoks aset leida mingi oluline sündmus, olgu selleks siis kihlumine, abiellumine või lapse sünd.

Kui oled vallaline, siis tasuks seltskondlikult aktiivsemalt suhelda. Liigne tormakus võib aga võimalikud kandidaadid eemale peletada. Seepärast tegutse rahulikult, kuid sihikindlalt. Oluline on selles osas ohjad enda käes hoida, kuna vastasel korral võid selle aasta võimalused endast mööda lasta.

Oma vanematega suhtlemine võib Sulle peavalu valmistada. Sul on neid keeruline mõista, mistõttu on selle tulemusena arusaamatused kerged tulema. Võimalik, et Sul tuleb oma vanemad rahalistest raskustest välja aidata, mis seab omakorda Sind rahalistesse raskustesse. Sellest Sa aga oma vanematele rääkida ei saa.

Oma tervisele pööra sellel aastal rohkem tähelepanu. Mõningad ootamatud haigused võivad Sind kimbutama hakata. Ka on praegused haigused sellised, mis ei taha kuidagi paranemise märke näidata. Seepärast püüa oma haigustega koheselt tegelema hakata, siis on paranemise võimalused paremad.



Sul tuleb oma pereliikmete tervisel ka enam silma peal hoida.

Sõprussuhted võivad olla praegu üsnagi tormilised. Nii mõnedki sõprussuhted võivad ootamatult lõppeda, sama ootamatult on tekkimas uued tutvused.

Reisimisel tuleb Sul arvestada võimalike hilinemistega. Ehkki oled kõik asjad omalt poolt hästi ette valmistanud, võivad muud Sinust mitteolenevad faktorid kõik sassi ajada.

Tööasjades tuleb Sul arvestada suurema töökoormusega. Samas ei tähenda see suuremat sissetulekut. Sul tuleb oma tööaega paremini planeerida, kuna vastasel korral võid ennast leida keerulisest olukorrast.

Hoia tööalased dokumendid korras, kuna selles vallas tehtud eksimused võivad Sulle rahaliselt kalliks maksma minna.

Kui tegeled äriga, siis see aasta võib Sulle avada mõningaid uusi ja häid võimalusi, mistõttu tasuks oma silmad lahti hoida.

Võimalik, et selle aastal tuleb Sul lahendada ühe noormehe või poisi probleeme. Suure tõenäosusega pole tegemist Sinu enda pereliikmega, vaid pigem mõne sõbra lapsega.

Seotud postitused