2020. aasta horoskoop (Amburile)


Foto: www.freedigitalphotos.net

ÃœLDINE

See aasta kujuneb oluliste otsuste langetamise aastaks. Paned enda elus paika nii mõnedki olulised asjad, millega edaspidi tegeleda ja millises suunas oma eluga üldisemalt liikuda. Mõtiskled tavalisest enam sellele, mida oled suutnud oma elus korda saata ja mis on tegemata jäänud. Pole välistatud, et see tekitab Sinus mitmesuguseid pingeid, kuid samas annab ka uut jõudu edaspidiseks.

Püüa sellel aastal teha enam jõupingutusi selleks, et vabaneda kõigest negatiivsest, mis Sinu elus on. Seeläbi teed oma elus ruumi positiivsele.

Oled seltskondlikult üsna aktiivne, mistõttu laieneb Sinu tutvusringkond olulisel määral. Ära seda aga endale sihiks sea, sest seeläbi oleksid valeotsused inimeste hindamisel kerged tulema.

Ehkki üldises plaanis on see aasta Sulle edukas, tuleb Sul arvestada ka sellega, et edu ei tule kätte kiiresti. Kõik võtab aega ning nõuab Sinult suurt kannatlikkust.

Sinu tähelepanu võivad hakata köitma mitmed uued eluvaldkonnad. Seeläbi muutub Sinu elu teatud määral põnevamaks ja huvitavamaks.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



ARMASTUS

See aasta kujuneb armuasjades Sulle positiivseks ja paljulubavaks. Suhe partneriga toimib hästi ning suudad palju ära teha selleks, et oma suhet tugevdada. Peaksid ainult rohkem jälgima seda, et Sa oma partneri arvamusi ja mõtteid maha ei suruks. Lase tal vabalt ennast väljendada.

Sellel aastal langetad oma suhte osas mõned põhimõttelisemad otsused. See aitab Sul edaspidi teha paremaid valikuid suhte toimimiseks.

Veeda kindlasti rohkem aega oma partneriga. Romantika mängib praegu Sinu suhtes väga olulist rolli, mistõttu tasuks leida mingi viis, kuidas oma suhtes romantikat suurendada. Selles osas tasuks proovida ka midagi täiesti uut, teatud määral metsikut.

Kui oled vallaline, siis see aasta pakub Sulle mitmeid võimalusi partneri leidmiseks. Samas tuleb valik teha ettevaatlikult. Liigne tormakus toob paratamatult kaasa pettumusi ja alguse saanud suhte lagunemise. Liigu edasi tasa ja targu.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



PEREKOND

Perekonnaelu kujuneb Sulle sellel aastal meeldivaks. Suhted pereliikmetega toimivad hästi ning mingeid erilisi probleeme tekkida ei tohiks. Saad oma pereliikmetelt ka märkimisväärset toetust kõikidele tegevustele, millega oled tegelemas.

Kindlasti tasuks Sul sellel aastal oma plaanid ja ideed pereliikmetega läbi arutada, sest saad neilt mitmesuguseid kasulikke nõuandeid, kuidas oma tegevusi paremini korraldada.

Suhtlemisel oled pereliikmeid toetav ning suudad kompromissidele minna tavalisest palju kergemini.

See aasta on suurepärane aeg selleks, et koos perega midagi sellist ära teha, mis on ühel või teisel põhjusel siiani teostamata jäänud. Nüüd kulgeksid need plaanid tavalisest palju ladusamalt.

Pead langetama mõned olulised otsused, mis on seotud laste haridusega, kuid see ei tohiks Sulle mingeid probleeme tekitada. Peaasi on see, et Sa arvestaksid ka laste soovide ja vajadustega. Ka tuleks rohkem arvesse võtta laste energiavarud, sest Sa ei saa lähtuda sellest, milleks Sina suuteline oled või ei ole.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



KARJÄÄR

See aasta on tööalases elus Sulle paljutõotav. Sul on võimalik tööasjades väga palju ära teha ning ametiredelil edasi liikuda. Suurepärane aeg on erinevate uute projektide käimalükkamiseks.

Oluline on see, et oleksid sihikindel oma plaanide teostamisel. Ära arva seda, et see aasta mingeid probleeme Sinu ellu ei tooks. Samas suudad tekkinud probleemid üsna kerge vaevaga ületada.

Hea aeg äriliste plaanide teostamiseks. Jälgima peaksid ainult seda, et teeksid sellisel juhul ära kõik vajalikud ettevalmistused.

Suhted kolleegidega toimivad hästi. Peaksid ainult jälgima seda, et Sa oma kolleege ei kritiseeriks. Mõningaid probleeme võib suhetes kolleegidega tekitada üksteise tagarääkimine, millega Sina otseselt seotud polegi.



Kui soovid töökohta vahetama hakata, siis peaksid sellega olema sellel aastal tavalisest ettevaatlikum. Uus töökoht ei pruugi sugugi selliseks osutuda, nagu Sa oleksid arvanud.

Kui otsid endale tööd, siis ole sellel aastal aktiivsem töö otsimisel. Ainult nii avanevad Sulle uued võimalused. Magavale kassile hiir suhu ei jookse.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »

Artikkel jätkub… Lingi järgmisele lehele leiad pärast personaalseid horoskoobipakkumisi…

Artikkel jätkub:

Seotud postitused