2020. aasta horoskoop (Sõnnile)


Foto: www.freedigitalphotos.net

ÜLDINE

See aasta peaks kujunema Sulle stabiilseks ja rahulikuks. Enamik probleeme leiavad lahenduse, millega oled pidanud viimastel aastatel kokku puutuma. Samas võib see aasta suurendada Sinu sisemisi pingeid, kuna Sul tuleb langetada nii mõnigi oluline otsus, mis Sinu edaspidist elu märkimisväärselt mõjutab. Kõik see eeldab aktiivset mõttetööd ja informatsiooni kogumist.

Haarad kinni kõigest uuest ja põnevast, sest suure tõenäosusega tundub Sulle praegu, et Sinu elu on liialt üksluine. Oluline on aga liialdusi vältida.

Rahaasjades säilita kaine mõistus. Väldi tormakaid otsuseid. Ka pole praegu mõttekas oma ellu liialt luksuslikkust otsida, ehkki seda sooviksid. Sellekohased tegevused ei taga Sulle oodatud tulemusi.

Igapäevastes ettevõtmistes oleks mõttekas endale leida rohkem selliseid tegevusi, mida nautida saaksid. Ainult rutiinsete asjadega tegelemine kulutab kiiresti otsakorrale Sinu energiavarud.

Jupiter mõjutab Sinu tegevusi positiivselt ning võimaldab oma maailma avardada. Samas Saturn hoiab Sind kindlalt jalgadega maa peal ning aitab lahendada kõikvõimalikke probleeme.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



ARMASTUS

Armuasjad kulgevad Sul sellel aastal kenasti. Astud nii mõnegi sellise sammu, mis mõjutab Sinu suhte arengut väga positiivselt. Oluline on sellel aastal see, et oma partneriga avatumalt suhtleksid, oma mõtteid väljendaksid ja partneri mõtteid kuulda võtaksid.

Leia rohkem aeg selleks, et oma partneriga koos meeldivalt aega veeta. Ühised hetked mõjuksid suhte arengule väga positiivselt.

Romantika vallas tasuks praegu proovida midagi väga erilist, sest see annaks suhtele juurde väga positiivset energiat.

Hoidu oma partneri kritiseerimisest. Ka tema vanemate kritiseerimisest tasuks hoiduda. Kindlasti leiad mingi viisi, kuidas tema mõtteid mitte haavata, kuid oma mõtted saaksid temani viia.

Täida oma partneri ees kõik varem antud lubadused.

Sinu armukadedus võib hakata suhet mõjutama. Seepärast püüa oma armukadedus kontrolli all hoida, sest vastasel korral võid järgnevateks aastateks oma suhtesse palju probleeme tekitada.

Kui oled vallaline, siis sellel aastal tasuks partneri leidmisele rohkem pühenduda. Ole ise selles osas aktiivsemaks osapooleks, sest seeläbi tekitad endale juurde uusi võimalusi.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



PEREKOND

Perekonnaelus peaks kõik sellel aastal kenasti kulgema. Oluline on oma perekonna jaoks ainult veidi enam aega leida. Ühised tegevused tuleksid peresuhete arendamisele kasuks.

Kuna mõningad väiksemad erimeelsused võivad peresuhetes hõõrdumist tekitada, tuleks teha sellel aastal kõik selleks, et kiiresti kompromissid leida. Mida kauem see aega võta, seda suuremaks hõõrdumine muutub.

Ettevaatlikum peaksid olema sellega, et Sa pereliikmetele lubadusi ei jaga, mille täitmine Sulle ülejõu võiks käia.

Pere rahaasjade korraldamisel tuleks olla praegu tavalisest ettevaatlikum. Tuleks üheskoos mõelda sellele, millistele asjadele kulutada ja millistele mitte, et seeläbi parimad kompromissid leida.

Hea aeg koduses elus kauaoodatud plaanide teostamiseks. Soovitud tulemused on praegu kergemini saavutatavad kui varasematel aastatel.

Laste hariduseluga seonduvalt tuleb Sul sellel aastal mingi probleem lahendada. Et see hästi õnnestuks, tuleb säilitada objektiivsus, mis pole kõige kergem ülesanne.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



KARJÄÄR

Tööalased tegevused peaksid Sul sellel aastal suurepäraselt õnnestuma. Kõik tegevused eeldavad Sinult aga sihikindlust ja kannatlikkust, sest alla anda ei tohiks.

Suuremate plaanide elluviimiseks pole see aasta eriti hea aeg. Pigem keskendu praegu rutiinsetele töödele, sest seeläbi saaksid ennast kõige paremini teostada.

Suhtlemine kolleegidega kulgeb hästi, kuid mõni kolleegidest võib teatud määral kiusu ajada ning Sulle seeläbi probleeme tekitada. Ära lase sellel ennast takistada.

Äriliste asjadega tegelemine eeldab ettevaatlikkust, sest riskimine ja liialt suured plaanid võivad kaasa tuua palju pettumusi.

Hea aeg oma oskuste ja teadmiste täiendamiseks, et seeläbi endale edaspidiseks mitmesuguseid eeliseid ja võimalusi luua.

Tööalases elus tuleb Sul sel aastal arvatavasti langetada ka mitmeid olulisi otsuseid, mis aga eeldavad põhjalikke ettevalmistusi.

Kui oled töökohta vahetamas, siis peaksid oma plaanid põhjalikult läbi mõtlema. Liigne kiirustamine võib kaasa tuua selle, et pead oma sammudes pettuma.

Kui oled endale tööd otsimas, siis sellel aastal võivad Sulle avaneda küll mitmed võimalused, kuid sugugi kõik neist võimalustest pole positiivsed. Seetõttu peaksid oma valikute tegemisel ettevaatlik olema.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »

Artikkel jätkub… Lingi järgmisele lehele leiad pärast personaalseid horoskoobipakkumisi…

Artikkel jätkub:

Seotud postitused