2020. aasta horoskoop (Vähile)


Foto: www.freedigitalphotos.net

ÜLDINE

See aasta viib Sind mitmesuguste muutuste ja arengute keskele. Ehkki need muutused võivad tunduda Sulle põnevad, tuleb Sul olla valmis ka pettumusteks. Kõik muutused ei taga Sulle oodatud tulemusi.

Kõige probleemsemaks valdkonnaks on sellel aastal inimsuhted. Ehkki püüad teistega hästi läbi saada, tuleb Sul ikka ja jälle tülidega tegelema hakata. Kipud oma arvamusi liialt jõuliselt peale suruma, mis on ka üheks suurimaks veaks, mida inimsuhetes sellel aastal teed.

Sul on suurem soov iseseisvuse järele, mistõttu võid selle tulemusena teiste huvidest ja vajadustest üle sõita.

Et edu saavutada, tuleb Sul enda jaoks paika panna kõige olulisemad eesmärgid. Seejärel asu neid juba ellu viima.

Püüa leida oma ellu ka rohkem selliseid tegevusvaldkondi, mis tunduksid Sulle põnevad. See aitaks Sul ennast oluliselt paremini tunda.

Kõikvõimalikele detailidele pööra rohkem tähelepanu, eriti tööalases elus ja oma rahaasjade korraldamisel. Nii suudaksid ennast mitmetest ebameeldivustest eemale hoida.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



ARMASTUS

Neilt, kes on suhtes olnud lühemat aega, eeldab armuelu Sinult sellel aastal mõnevõrra suuremat tähelepanu. Pead jälgima seda, et Sa ei laseks armuasjades suurematel probleemidel esile kerkida. Ole valmis rohkem oma partnerile andestama ning palu vabandust, kui oled ise midagi ebameeldivat korda saatnud. Eriti tähelepanelik tasuks armuelus olla aprillist juunini.

Kui oled pikalt olnud abielus, peaks armuelu olema Sul parem, kui varasematel aastatel. Suudad oma partneriga suhtes tasakaalu säilitada ning suuremad mured jäävad olemata. Sellel aastal tasuks partneriga lahendada suhtes kõik need probleemid, mis varasemalt on esile kerkinud, sest lahenduste leidmine peaks olema kerge ülesanne.

See aasta on suurepärana aeg pikemaajaliste plaanide tegemiseks ja oluliste otsuste langetamiseks. Kõik see lisaks mõlemale osapoolele kindlust tuleviku suhtes.

Romantikal on praegu mängida Sinu suhtes tavalisest olulisem roll. Seepärast tasuks mõelda sellele, kuidas vähemalt korra nädalas partneriga midagi romantilist teha. Liialdamine kasuks ei tule, mistõttu pole vaja muretseda rahaliste kulutuste pärast.

Kui oled enda ellu armastust otsimas, siis sellel aastal tasuks olla seltskondlikult aktiivne, kuid mitte tormata tutvuste loomisega. Sinu objektiivsus pole praegu mitte kõige parem, mistõttu võid sattuda ebaõigele teele.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



PEREKOND

Sellel aastal tuleb Sul peresuhete toimimisele rohkem tähelepanu pöörata. Ehkki üldiselt kulgevad peresuhted hästi, tuleb ette ka päris tõsiseid tagasilööke. Peamiselt on probleemiks suhted lastega või laste puhul vanematega. Praegu tuleks teha kõik selleks, et konflikte ära hoida, sest nende lahendamine kujuneb oluliselt keerulisemaks.

Oma mõtete pealesurumine praegu midagi head endaga kaasa ei tooks. Seepärast tuleks praegu pereliikmeid rohkem kuulata ja nendega arvestada.

Reisimine mõjuks peresuhetele hästi. Samas väga pikad reisid võivad kujuneda kurnavaks ning tekitavad pingeid.

Laste tervis on see, millele pead praegu rohkem tähelepanu pöörama.

Mitmesuguste plaanide tegemine tuleks kasuks, kuna suurendaks olulisel määral kindlustunnet pereliikmetes.

Ole ettevaatlik pereliikmetele lubaduste andmisel, kuna nende täitmata jätmine võib palju pettumustundeid tekitada.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



KARJÄÄR

See aasta peaks olema Sulle tööalases elus ja ka äriasjades hea aeg. Esimeses kvartalis on Sulle avanemas mitmed uued võimalused, mis võimaldavad Sul oma ettevõtmistega edasi liikuda ning mitmesuguseid eeliseid luua. Samas tuleks Sul uute kontaktide loomisel olla ettevaatlik, sest sugugi kõik pole nii kaunis, kui see ehk esmapilgul paistab. On oht ennast siduda inimestega, kes Sulle hiljem palju peavalu võivad tekitada.

Teine kvartal on hea aeg tööalases elus rahaliste küsimustega tegelemiseks, sealhulgas oluliste otsuste langetamiseks. Kõik see eeldab Sinult suuremat tähelepanu ja kannatlikkust. Ära võta vastu otsuseid iseseisvalt, vaid konsulteeri kolleegidega ja ülemustega.

Aasta teine pool sunnib Sind vastu võtma mitmeid olulisi otsuseid, mis mõjutaksid Sinu edaspidist käekäiku väga olulisel määral.

Usalda tööalastes asjades rohkem oma sisetunnet, sest see võimaldaks Sul välja jõuda parimate valikuteni. Sellel aastal ära karda teatud määral riske võtta, sest need võimaldaksid Sul oma töökorralduse paremaks muuta.

Tööasjades ei tasu praegu kinnisilmi teisi inimesi usaldada, mistõttu usalda, aga kontrolli.

Kui oled endale tööd otsimas, siis hoia oma silmad lahti, eriti aasta esimeses pooles. Haara kinni kõikidest võimalustest.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »

Artikkel jätkub… Lingi järgmisele lehele leiad pärast personaalseid horoskoobipakkumisi…

Artikkel jätkub:

Seotud postitused