2020. aasta horoskoop (Skorpionile)


Foto: www.freedigitalphotos.net

ÃœLDINE

Sellel aastal suureneb olulisel määral Sinu vabaduse soov. Soovid ennast vabaks kiskuda kõikidest sellistest asjadest, mis Sind ühel või teisel viisil piiravad või pidurdavad. See aga võib tähendada ka seda, et võid hakata lõhkuma seda vundamenti, millele praegu toetud. Seepärast ole ettevaatlik, kuid tekitad endale tõelise hävingu.

Oma plaane ja ideid teostad sihikindlalt ning suudad sellel aastal palju korda saata. Oluline on aga see, et keskenduksid rohkem ettevalmistuste tegemisele, mis tõsiküll Sulle kerge ülesanne pole.

Uued oskused ja teadmised tuleksid Sulle kasuks. Sul on suurem soov midagi uut juurde õppida ning suudad selles vallas leida endale mitmeid uusi võimalusi. Ära aga raiska aega õpingutele, mille käigus omandatud teadmistega pole Sul koheselt midagi peale hakata.

Rohkem püüa leida aega iseenda jaoks. Liikumine looduses tuleks Sulle kasuks, kuna aitaks mõtteid koguda ja argimuresid leevendada.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



ARMASTUS

Armuasjad peaksid olema Sul sellel aastal üsna heas seisus, kuid teatud hetkedel ka mõnevõrra kaootilised. Et armuelus kõik paremini kulgeks, tasuks Sul hoolikalt mõelda, mida Sa oma suhtelt ootad ning seejärel asu nende ootuste nimel tegutsema. Mõnevõrra võivad armuasju segama hakata tööalased kohustused, kuna Sul jääb oma partneri jaoks lihtsalt liialt vähe aega.

Partneriga läbisaamine peaks Sul olema sel aastal hea. Mingeid suuremaid erimeelsusi tekkida ei tohiks. Ehkki igapäevaseid nääklemisi võib ikka ette tulla, ei tohiks need suhet negatiivselt mõjutada.

Üheskoos partneriga tasuks ette võtta mõni tore reis. See annaks juurde meeldivaid mälestusi ning aitaks suhet tugevdada.

Romantika võiks olla rohkem päevakorral. Aeg-ajalt mine oma partneriga teatrisse, kinno, restorani, muuseumi või niisama parki jalutama. Ära unusta meeleolukaid õhtuid küünlavalgel.

Pere järelkasvu teemad võivad tavalisest enam esiplaanil olla.

Kui oled vallaline, siis see aasta peaks kujunema paljutõotavaks. Oluline on silmad lahti hoida ja rohkem seltskonnas liikuda.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



PEREKOND

Pereasjad peaksid Sul olema sellel aasta lausa ideaalsed. Peresuhted toimivad hästi ning mingeid erilisi probleeme tekkida ei tohiks. Oluline on oma pere jaoks rohkem aega leida. Arvatavasti pead aitama ühel pereliikmel mõnda olulist takistust ületada, mis peaks koostöös suurepäraselt õnnestuma.

Oma laste haridusküsimustega tuleb Sul praegu rohkem tegeleda. Selles osas tuleb Sul arvatavasti langetada ka mõned olulised otsused.

Aasta alguses tuleb Sul koduga seonduvalt mingeid olulisi asju lahendada. See eeldab perekonna koostööd ja kompromisside leidmist. Kiirustamisest tasuks hoiduda, kuna vastasel korral oleks probleemid paratamatud.

Aasta teine pool on Sulle koduga seonduvates asjades rahulikum. Siis tasuks keskenduda koos perega oluliste plaanide teostamisele, olgu selleks siis elukoha vahetus, remondi tegemine vms.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



KARJÄÄR

Töö- ja äriasjades on see aasta Sulle üsna hea. Tööasjades keskendu neile probleemidele, mis eelmisel aastal lahendamata jäid. Tee seda kohe aasta alguses, sest siis on positiivseid lahendusi kõige kergem saavutada.

Arvatavasti viib see aasta Sind tööasjades ka mitmete uute võimaluste keskele. Pead endale ainult sobivaima välja valima. Kõige enam võimalusi tekib Sulle sellel aastal arvatavasti neljandas kvartalis.

Sinu enesekindlus on suur, mistõttu kulgevad Sul kõikvõimalikud töökohustused hästi. Sul on head võimalused ametiredelil edasiliikumiseks, kuid ära selles osas oma ootustega liialdama hakka.

Kõikvõimalikest riskidest ja spekulatiivsetest tehingutest hoidu, sest ehkki need võivad Sulle hetkeliselt kasu tuua, toovad need Sulle hiljem kaasa hulganisti peavalu.

Võimalik, et tööasjades kerkivad sellel aastal esile mõningad olulised muutused. Nendega kohanemine ei saa olema kerge ülesanne.

Kui oled endale tööd otsimas, siis hoia sellel aastal kindlasti oma silmad lahti. Otsi aktiivselt endale võimalusi, sest neid siis ka leiad. Passiivsus soovitud tulemusteni ei vii.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »

Artikkel jätkub… Lingi järgmisele lehele leiad pärast personaalseid horoskoobipakkumisi…

Artikkel jätkub:

Seotud postitused