2020. aasta horoskoop (Jäärale) (järg)


Foto: www.freedigitalphotos.net

RAHA

See aasta on rahaasjades Sulle igati edukas ja hea aeg. Oma rahalisi vahendeid tasuks rohkem investeeringutesse suunata, et seeläbi endale lisaraha teenida ja tulevik kindlustada. Sellekohased otsused tuleks aga põhjalikult ette valmistada ning vältida tormakust.

Sulle on sellel aastal avanemas mõned üsnagi soodsad teenimisvõimalused, millest tasuks kindlasti kinni haarata. Raha teenimist ei tohiks praegu aga seada eesmärgiks iseeneses, vaid pigem tuleks täita oma kohustusi rõõmuga, millele järgneb ka sissetuleku suurenemine.

Laenu võtmisest ja andmisest tasuks praegu hoiduda. Püüa oma rahaliste vahenditega hakkama saada. Laenu tagasisaamine võib kujuneda praegu probleemseks ning lahendusi oleks sellele keeruline leida. Eriti raskeks võib kujuneda sõpradelt raha tagasisaamine.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



REISIMINE

Sellel aastal pead arvatavasti küllaltki palju reisima. Kõik reisid kujunevad headeks ja meeldivateks ning annavad Sinu käsutusse mitmeid meeldivaid mälestusi. Oma reise tasuks praegu rohkem pildile jäädvustada, sest vastasel korral võid seda hiljem kahetsema hakata.

Võimalik, et tööalases elus leiab aset mingi muudatus, mis sunnib Sind rohkem tööalaste kohustustega reisima. Et ka tööalased reisid hästi õnnestuksid, jälgi seda, et kõik reisidokumendid oleksid laitmatus korras.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



TERVIS

Sellel aastal tuleks Sul suurem tähelepanu pöörata sellele, kuidas muuta oma elu võimalikult rahumeelseks ja stressivabaks. Enda kurnamine erinevate kohustustega võib praegu ennast valusalt kätte maksta ning tekitada Sulle erinevaid probleeme tervisega. Kõik tuleb hoida tasakaalus, kui soovid ennast hästi tunda.

See aasta on hea aeg mitmesugustest halbadest harjumustest vabanemiseks. Kui võtad ette suitsetamisest loobumise ja seda ikka tõeliselt soovid, siis suudadki sellest harjumusest vabaneda. Ka kaalulangetamine viib praegu suure tõenäosusega sihile.

Rohkem tasuks viibida looduses, seda eriti siis, kui tööalases elus on raskused. See aitab pingeid leevendada.

On suurenenud oht, et võid oma tegevuste tulemusena jalgu vigastada.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



ASTROLOOGILISED MÕJUD VASTAVALT SÜNNIKUUPÄEVALE

2020. aasta Jäärale, kes on sündinud 21. märts – 31. märts

Sellel aastal tuleb Sul oma tegevuste juures välja näidata suuremat pühendumist ja distsipliini, sest ainult nii suudaksid saavutada neid tulemusi, mida oled soovinud. Praegu ei tohi oma ettevõtmisi korraldada nii, et lähed kergema vastupanu teed. Võimalik, et aasta toob Sinu ellu ka mõne unikaalse katsumuse, mis esmapilgul võib tunduda keerulisena, kuid hiljem avastad, et polnud asi nii hull midagi.

2020. aasta Jäärale, kes on sündinud 1. aprill – 10. aprill

Hoia oma emotsioonid sellel aastal kontrolli all, kuna vastasel korral kujuneksid inimsuhted Sulle keeruliseks. Mõtle, mida ütled ja kuidas ütled. Ära lase teistel inimestel endale pähe istuda, kuid ära teisi solva, kui oma arvamused välja ütled. Võimalik, et sellel aastal suudad lahendada oma elus ühe sellise probleemi, mis on Sind juba mitmeid aastaid kimbutanud.

2020. aasta Jäärale, kes on sündinud 11. aprill – 20. aprill

Sellel aastal ole valmis kiiresti reageerima kõikvõimalikele sündmustele, mis Sinu elus esile kerkivad. Mida paremini see Sul õnnestub, seda paremini suudad ennast praegu teostada. Jälgima peaksid seda, et Sa rahaasjades valeotsuseid ei teeks. Seepärast varu piisavalt aega, et oma valikud hoolikalt läbi mõelda. Hea aeg koduga seonduvate probleemide lahendamiseks.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »

Artikkel jätkub… Lingi järgmisele lehele leiad pärast personaalseid horoskoobipakkumisi…

Artikkel jätkub:

Seotud postitused