2019 aasta suvehoroskoop (Kalad)


Foto: pexels.com

KALAD

Suvekuud toovad Sinu ellu mitmesuguseid huvitavaid arenguid, mis on seotud lastega või lastelastega. Võiksid praegu keskenduda rohkem sellele, et oma lastega rohkem koos aega veeta. Hea aeg erinevate vestluste arendamiseks ja üheskoos mängimiseks. Ka võiksid lastega koos reisida, olenemata sellest, kui noored või vanad on.

Suvekuudel tasuks Sul kindlasti ellu viia need reisiplaanid, mida juba mõnda aega plaaninud oled, sest see kujuneks Sulle meeldejäävaks kogemuseks. Kindlasti tuleks ära teha kõikvõimalikud ettevalmistused.

Rahalistes asjades tuleks Sul olla ettevaatlik, eriti kõikvõimalike dokumentidega ümberkäimisel. Selles osas tehtud vead võivad ennast valusalt kätte maksta. Sul tasuks oma silmad lahti hoida, sest uued võimalused sissetuleku suurendamiseks on avanemas.



Dokumentidega ümberkäimisel tasuks Sul ka üldisemas plaanis ettevaatlikum olla, sest mitmesugused ootamatused on esile kerkimas. Vajadusel lase juriidilisi nüansse kontrollida mõnel juristil.

Koduses majapidamises tasuks Sul olla ettevaatlikum sellega, et Sa ei võtaks ette liialt suuri ettevõtmisi, sest kõikide asjadega oleks Sul keeruline toime tulla. Koduse majapidamisega seonduvad ettevõtmised võivad praegu olulisel määral suurendada Sinu rahalisi väljaminekuid ning tehtud rahalised plaanid võivad mitmekordseks paisuda.

Keegi sõpradest võib vajada praegu Sinu abi ja toetust mõningate raskuste ületamisel. Ole talle toeks nõuannetega, kui ka rahaliselt.



Tööalases elus on oluline see, et meeskonnatöö tegemine sujuks tõrgeteta. See eeldab Sinult mõningate järeleandmiste tegemist. Võimalik, et Sul tuleb mõningad varasemad tööd ümber teha. See võtab küll mõnevõrra aega, kuid mingit erilist probleemi tekkida ei tohiks.

Armuasjad eeldavad Sinult suuremat tähelepanu. Arusaamatused on praegu kerged tekkima ning nende lahendamine saab olema keeruline. Seepärast oleks praegu mõttekas keskenduda arusaamatuste ärahoidmisele. Püüa oma partnerit millegi meeldivaga üllatada. Kingituste tegemine ei teeks paha.

Kui oled vallaline, siis tasuks Sul sellel suvel oma silmad rohkem lahti hoida. Sulle on avanemas mõned unikaalsed võimalused.



Suvekuud on suurepärane aeg selleks, et uusi tutvusi luua. Oskad enda kõrvale leida praegu kõige positiivsemad inimesed.

Meestel tuleb olla sellel suvel valmis selleks, et nende plaanid ei arene nii kiiresti, kui nad seda soovinud oleksid. Seepärast ära võta enda kanda liialt palju kohustusi. Tee ära üks asi ja seejärel alusta uuega.

Naistel tuleb sellel suvel tegeleda mõningate pärandusega seonduvate küsimustega. Võimalik, et keegi sugulastest võib Sinu suunas kadedust välja näidata ja seeläbi tüli üles kiskuda.

Seotud postitused