2018-2019 aasta talvehoroskoop (Skorpion)


Foto: pexels.com

SKORPION

Talvekuud kujunevad Sulle üsna aktiivseks ja mitmekesiseks ajaks. Sul on praegu raske plaane teha, kuna kõik asjad on pidevas muutumises. Seetõttu pole praegu hea aeg tegeleda asjadega, mis eeldavad suuremaid ettevalmistusi. Spontaansed ettevõtmised peaksid olema Sulle praegu rohkem meeltmööda ja ka edukamad.

Sul tuleb ühel või teisel viisil praegu rohkem reisida. See ei tähenda ilmtingimata Eesti teise otsa reisimist või välisriiki minemist, sest reisimine võib praegu tähendada ka aktiivsemat maakonna või linna sees liikumist, mida Sa varem ehk teinud pole.

Sul tasuks talvekuudel rohkem oma meelisharrastustega tegeleda. Ka võiksid praegu rohkem raamatuid lugeda, sest see aitaks Sul oma sisemist tasakaalu paremini säilitada. Hoidu sellest, et ennast igapäevaste asjaajamistega liigselt ära kurnaksid, sest Sinu organism on selles suhted väga tundlik.



Perekondlikud ettevõtmised või koosviibimised tuleksid Sulle kasuks. Arvatavasti leiab Sinu perekonnas aset ka mingi oluline sündmus, mis muudab Sinu elu edaspidist käekäiku. Oluline on praegu see, et oleksid oma pereliikmetele rohkem toeks ja julgustuseks, sest nad vajavad seda praegu enam kui varem.

Inimsuhted kulgevad Sul praegu hästi ning mingeid erilisi probleeme tekkida ei tohiks. Kõige parem on Sul läbisaamine Kaljukitse, Neitsi ja Sõnniga. Nende inimestega on hea teha ka koostööd täpsust nõudvates asjades.

Armuasjades tuleks Sul oma partneri soovidele ja vajadustele rohkem tähelepanu pöörata. Jaga temaga ka oma mõtteid ning püüdke üheskoos oma vajadustes selgusele jõuda. Romantikal võiks olla rohkem ruumi Sinu igapäevases elus. Võiksid selles vallas ka ise rohkem ideid välja pakkuda.



Tööalases elus suudad neil talvekuudel palju olulist korda saata. Samas peaksid jälgima seda, et Sa ei muutuks tööasjadega tegelemisel liialt pealiskaudseks, sest see võib kergesti kätte maksta. Tööalase informatsiooniga tasuks hoolikamalt ringi käia, sest Sinult saadud informatsiooni võidakse Sinu vastu ära kasutada.

Võimalik on sellel talvel saada ametikõrgendust või palgatõus. Rahaasjad peaksid olema Sul praegu üsna hea seisus, kuid oma kulutustel tasuks rohkem silma peal hoida. Võid hoolimatuse korral enda rahalistes asjades probleeme tekitada.

Jaanuaris või veebruaris tuleb Sul tegeleda mõningate ootamatute probleemidega. Ühel või teisel moel on need probleemid seotud inimestega, kes on Sulle olulise tähendusega.



Kui oled vallaline, siis sellel talvel on uued tutvused kerged tekkima. Valikute tegemisel ei tasuks liigselt aega raisata, sest muidu võid ootama jäädagi.

Võimalikud on mõningad konfliktid vanematega, eriti kui küsimuse alla tulevad kinnisvaraga seonduvad küsimused. Kui nende kinnisvara omanikud on Sinu vanemad, siis peaksid oma soovid kindlasti maha suruma.

Naissoost Skorpionitel tuleb kokku puutuda günekoloogiliste või seedeelundkonna probleemidega. Ka võib Sinu laps tõsisemalt haigestuda.

Meessoost Skorpionid on äritegevuses praegu tavalisest palju aktiivsemad ning oskavad oma ideede teostamiseks leida abi ja toetust ka teiste inimeste seast.

Seotud postitused